Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Υποβολή προτάσεων στον Υ.ΠΡΟ.ΠΟ χωρίς ενδιάμεσους....


Με αφορμή τις προτάσεις που καταθέτουν κατά καιρούς στο blog ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ συνάδελφοι Λιμενικοί σχετικά με τις αλλαγές που θέλουν στο ΛΣ και τις προτάσεις για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του Λ.Σ. θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την μοναδική ίσως ευκαιρία που έχουμε να ακουστούν τα προβλήματα μας και οι διεκδικήσεις μας χωρίς τους συνδικαλιστές ως ενδιάμεσους.....

Τα οφειλόμενα οδοιπορικά μεταθέσεων και αποσπάσεων, η ελλειψη φαρμακευτικής περίθαλψης,η ανύπαρκτη Διοικ.Μέριμνα,τα προβλήματα των Επιχ/κων Μέσων,την διαδικασία μεταθέσεων,την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση του Προσωπικού,την διαδικασία εισαγωγής ,την ίδρυση Σχολής Λ.Σ,το επίδομα πλωτών ,το επίδομα ενοικίου....Τα δικά μας προβλήματα.Τις δικές μας διεκδικήσεις.

Συνάδελφοι πάρτε όλοι μέρος στην διαβούλευση τώρα πατώντας εδώ.Σε λίγες μέρες τελειώνει η προθεσμία υποβολής προτάσεων.
Αν δεν υποβάλλουμε ΟΛΟΙ τις προτάσεις μας ο Υπουργός θα αποφασίσει μόνος του για Εμάς.Εάν όμως υποβάλουμε ΟΛΟΙ τότε θα έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδράσουμε δυναμικά εαν ο Υπουργός μας αγνοήσει και ακούσει τους Αστυνομικούς (Αν είναι ποτέ δυνατόν.Άραγε δεν μπορούσε να βρεί Λιμενικούς?) συμβούλους του.

Ας μην χάσουμε αυτήν την ευκαιρία.
Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1 σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΤΑΜΥΝΕΥΣ είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΠΡΑΒΟ. Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΕΣ.