Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Περί κυκλωμάτων που οργιάζουν...

για τα κυκλώματα των επίορκων λιμενικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες ΜΑΡΩΝΙΑΣ,ΦΑΝΑΡΙΟΥ,ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ,ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ,ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΥΡΙΟΥ θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την ευκολία των κατηγοριών που αβίαστα ο κύριος Λαμπρόπουλος ξεστόμισε προσβάλλοντας τους πάντες βάζοντας μας όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Κύριε Λαμπρόπουλε ρωτήσατε να μάθετε τι χτυπήματα κατά της λαθρομετανάστευσης πέτυχαν οι υπηρεσίες που καταγγήλατε τον τελευταίο έστω χρόνο ?
Πόσους λαθροδιακινητές συνέλαβαν?
Πόσα σκάφη και οχήματα κατασχέθηκαν?
Πόσους λαθρομετανάστες εντόπισαν?

Θα διαπιστώσετε ότι παρόλο τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν έχουν καταφέρει αρκετά στον αγώνα κατά της λαθρομετανάστευσης.
Δεν λέμε ότι αντιμετωπίσαμε πλήρως την λαθρομετανάστευση αλλά από το να καταφέρνουν να περνάνε λαθρομετανάστες λόγω έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού μέχρι το να περνάνε λαθρομετανάστες επειδή Συνάδελφοι μας κάνουν τα στραβά μάτια με το αζημίωτο ,η διαφορά είναι τεράστια!!!

Σίγουρα θα υπάρχουν και λαμόγια λιμενικοί.Όπως σίγουρα υπάρχουν και λαμόγια δημοσιογράφοι.
Αλλά δεν μπορείτε να λέτε αβίαστα ότι οι υπηρετούντες στις Υπηρεσίες που αναφέρατε είναι επίορκοι.
Αν έχετε στοιχεία δώστε τα ονόματα τους στις αρμόδιες υπηρεσίες βοηθώντας έτσι στο να αποβάλλουμε τα λαμόγια από το Σώμα μας.
Αν δεν το κάνετε θα μπορούσαμε όλοι εμείς να υποθέσουμε ότι λαμόγια είναι αυτοί που σας έδωσαν τα λάθος στοιχεία και σας χρησιμοποίησαν για προσωπικά τους οφέλη τα οποία δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: