Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΑΔΙΚΙΑ 182 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ


EMAIL Προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ Γ.Γ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ 182 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ NA ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΑ; ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΟ Γ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ Λ.Σ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΦΑΠΑΞ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ «ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ 182 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na toy stilete kai xartopetseres na mazepsi ta salia sas apo ta glipsimata sas...
re de ntrepeste...poioys parakalate kai pioys karfonete...trela poylate?
dikio exete //lathos tropo exete na to vrite......
ksipnate ....
zitate kati se kapioys poy sas exoyn xesmenoys kai to kako ine oti toys dinete aksia....eleos aploi politikantes ine pou parakaloyn gia ti psifo mas ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Η ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΙΣΑ- ΙΣΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ 182 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

οι παρωπίδες τις ηγεσίας που έχουν κολήσει με το Π.Ν και τα μαύρα μεσάνυχτα των συνδικαλιστών που τόσα χρόνια είχαν το μυαλό τους αλλού και δεν ήταν πάνω από τον συνάδελφο για τα προβλήματα που τον απασχολούσαν.
182 συνάδελφοι με τόσα χρόνια υπηρεσία έχουν προσφέρει τα πάντα και δυστυχώς ήρθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί τώρα... γιατί δεν είχαν φωνή. Εκτός από την δική τους.
-σταβέντος-

Captain Basilis είπε...

ΚΡΙΣΕΙΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ Λ.Σ.
Το 1995, Τάγμα τετρακοσίων πενήντα (450) περίπου Υ/Ξ μη Λυκείου, προήχθησαν με υπουργική απόφαση στον βαθμό του Ανθ/στη και στην συνέχεια ισοβάθμησαν και εξελίχθησαν βαθμολογικά με τους υπολοίπους της σειράς τους.
Σήμερα, το 2010 , εκατόν ογδόντα δύο (182) Λ/Φ μη λυκείου, (κατώτερης βαθμίδας), παρόλο που πληρούσαν τα κριτήρια κατάταξης τους στο Λ.Σ., δεν προήχθησαν στον βαθμό του Ανθ/στη συμπληρώνοντας το 21ο έτος υπηρεσίας τους, μεγάλος αριθμός εξ αυτών, με την συμπλήρωση συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων καταθέτει αίτηση αποστρατείας, και λύτρωση από των εξευτελισμό? Κουβαλώντας την αδικία στα βαθιά τους γεράματα.? Άραγε θα συνεχιστεί αυτή η αδικία και στους λίγους εναπομείναντες ακλουθώντας την ίδια μοίρα σήμερα?
Και ρωτώ : α) Γιατί η ηγεσία κάνει αυτή τη διάκριση ? Μήπως φοβάται οι εναπομείναντες Αρχ/στες διεκδικήσουν την Αρχηγία του Λ.Σ.? και β) Η ΠΟΕΠΛΣ, εκτός από λόγια, τι έχει κάνει μέχρι σήμερα γι’ αυτή την αδικία ? Γιατί δεν παίρνει θέση ?

Ανώνυμος είπε...

kalo tous 182 na eimaste se epagripnisi alla kai oli tin baumida l/f, giati meta tin ypomoni.... erxete i ekdikisi.... emis kai ego apo tos protos, idritiko melos,stisame ton sindikalismo sto l.s, ta kanoume xana to idio bima gnorizontas tora pleon kai me pira xronon, tous aspondous sinadelfous.?

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΛΕΜΕ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΕΡΜΟΙ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ; ΟΥΣΤ ΡΕ...