Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Αποσπάσεων συνέχεια (2) !!!


email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Καλησπέρα και πάλι.Ήθελα να ήξερα οι κύριοι στο υπουργείο θα έστελναν τα παιδιά τους απόσπαση χωρίς χρήματα.Από που να στερηθούμε για να τα βγάλουμε πέρα.Μόνο με τον πετσοκομμένο μισθό?Και γιατί να τα διαθέσω για το Σώμα την στιγμή που το παιδί μου πρέπει να τραφεί και να του αγοράσω τα είδη πρώτης ανάγκης.Πείτε μου πως είναι δυνατόν να ανταπεξέλθω με 1200 ευρώ μισθό απόσπαση (ξενοδοχείο,καθημερινο φαγητο κτλ) έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου την οικογένεια μου και τις ανάγκες της.

Σημειώνω πως δεν τίθεται θέμα μετακίνησης εφόσον όμως προκαταβάλλονται τα χρήματα που από το νόμο είναι υποχρεωμένη η υπηρεσία να μας καταβάλλει.Δηλαδή να με στείλουν όπου έχει ανάγκες η υπηρεσία αλλά να μην ζητιανεύω.Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Ευχαριστώ.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έχει ανάγκες η υπηρεσία από προσωπικό στην παραμεθόριο να μεταθέσει και να τοποθετήσει όλους αυτούς τους καρεκλοκένταυρους που δεν έχουν κουνηθεί από τις θέσεις του από την ημέρα της κατάταξης τους.
Ας κόψουν επιτέλους τις αποσπάσεις. Κοστίζουν σοβαρά στην τσέπη μας και στα έξοδα του κράτους. Βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς.
Η μήπως η ημερήσια αποζημίωση των αποσπάσεων ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ;;;
-σταβέντος-

ακταιωρός είπε...

Είμαι περίεργος ώρες ώρες τι έχει η ηγεσία στο μυαλό της και τι συζητήσεις κάνει όταν διαβάζει όλες αυτές τις απεγνωσμένες επιστολές (email) των συναδέλφων.

Λαμβάνει υπόψη την οικονομική κατάσταση του προσωπικού; ή απλά βγάζει μια διαταγή (στρατιωτική) και όποιον πάρει ο χάρος.

Προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του προσωπικού ή νοιάζεται μόνο πως θα χαράξει σωστή πολιτική για να ευχαριστήσει την πολιτική ηγεσία και τους εφοπλιστές.

Ανώνυμος είπε...

jerei kapoios na moy pei to logo poy kathe mera prepei ploto toy l.s na synodeyei h na rymoylkei h na epibibazei lathrometanastes sto skafos kai giati den ginontai apotropes .
efoson anexloxliti erxonte giati prepi na taleporoymaste....
efoson ta synora den iparxi logos na filasontai ...ti taleporoymaste

Ανώνυμος είπε...

Οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας για μουσουλμανικό επικοισμό των νήσων και εμείς κάνουμε τους ρεσεψιονίστ.
Έλλην.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!