Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Καταδικαστέα η συμπεριφορά του αγήματος της Μ.Υ.Α./Λ.Σ.

Πειραιάς 27/03/10

Καταδικάζουμε απερίφραστα την ανεκδιήγητη και απαράδεκτη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας στελεχών της Μ.Υ.Α./Λ.Σ. που με την στάση τους στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, είτε από αφέλεια όπως ελπίζουμε, είτε από θέση κάτι το οποίο δεν θέλουμε ούτε να το φανταστούμε, δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα τόσο στους συναδέλφους τους εντός και εκτός αγήματος στελεχών της Μ.Υ.Α./Λ.Σ., όσο και στο σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Σε κάθε περίπτωση το μεμονωμένο αυτό περιστατικό, δεν αντικατοπτρίζει το σύνολο των στελεχών της Μ.Υ.Α./Λ.Σ. που αποτελεί επίλεκτο κομμάτι του Λιμενικού Σώματος προφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε περιπτώσεις όπως η διάσωση ομήρων, η εξάρθρωση κυκλωμάτων λαθρεμπορίας, η ανεύρεση και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών και πολλά άλλα τα οποία είναι αντιστρόφως ανάλογα με την προσφερόμενη υπηρεσιακή υποστήριξη σε εκπαίδευση, μέσα, εξοπλισμό κλπ.

Τελειώνοντας επαναλαμβάνουμε ακόμη μία φορά την πάγια θέση της Ομοσπονδίας μας για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα που αποδεδειγμένα προσβάλουν και βλάπτουν το σύνολο των στελεχών Λ.Σ. που καθημερινά αγωνίζεται και προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες, παραμελημένο και απομονωμένο, να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚH ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: