Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Θα χρειαστεί να κάνουμε αγωγή ή όχι ???


Σχετικά με την απάντηση που έδωσε ο κ. Πετρόπουλος από την ΔΟΥ στο πειρατικό και στην Πόπη Χριστοδουλίδου θέλουμε την βοήθεια σας.

Επειδή δεν έχουμε πειστεί ακόμα (είμαστε καχύποπτοι βλέπετε) ότι το θέμα είναι πολιτικό και όχι οικονομικό θέλουμε να δείτε όλοι σας τις μηνιαίες καταστάσεις μισθοδοσίας του 2009.

Θέλουμε να προσθέσετε τον φόρο που παρακρατήθηκε σε κάθε μηνιαία κατάσταση αποδοχών και δώρων ,και να συγκρίνετε αυτόν τον συνολικό φόρο που έχει ήδη παρακρατηθεί μηνιαίως ,με τον αναγραφόμενο στην ετήσια βεβαίωση αποδοχών φόρο που παρακρατήθηκε.

Κάντε την πρόσθεση για να δούμε αν όντως ισχύει η απάντηση της ΔΟΥ.

Να δούμε τελικά αν θα χρειαστεί να κινηθούμε δικαστικά ή όχι....

Όλα εξαρτώνται απο το αποτέλεσμα της πρόσθεσης!!!

Υ.Γ.
Η ΠΟΕΠΛΣ τι λέει για όλα αυτά?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ 2009 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ!Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1000-3000 E!!TO ΣΩMATEIO ΤΙ EXEI KANEI?????

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Στείλαμε email στην ΠΟΕΠΛΣ αλλά και στις ΕΠΛΣ πανελλαδικά (τα emails τα πήραμε απο το site της ΠΟΕΠΛΣ)θέτοντας τους το θέμα και την αναστάτωση που προκλήθηκε και περιμένουμε ακόμα απάντηση.
Ελπίζουμε να μην αδιαφορήσουν.
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι κι οι περισσότεροι συνδικαλιστές μας έγιναν πολιτικάντηδες.
Εμφανίζοντε κάθε φορά που θέλουν την ψήφο μας και μετά καπνός....
Άντε γειααααα...

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια κοροϊδία για τους λιμενικούς.
Όταν μας τα κουτσούρεψαν για πρώτη φορά μας είπαν ότι έτσι έπρεπε να γίνετε με όλα τα αντίστοιχα επιδόματα και την φάγαμε ... εντωμεταξύ ήρθε το καλοκαίρι και πέσαμε στην νιρβάνα μας. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση αφού μας έπιασαν στον ύπνο (βλέπε ΠΟΕΠΛΣ) μας είπαν να αποτανθούμε στο γενικό λογιστήριο του κράτους (γεια σου Αναστάση... δίκαιε) και πάλι πήραμε τα "αμελέτητα".
Τώρα μας λένε ότι δεν φταίνε αυτοί και ότι έπρεπε να φορολογηθούν κτλ κτλ κτλ.
Στο τέλος θα μας πουν ότι φταίμε εμείς που τα πήραμε και πρέπει να τους τα δώσουμε πίσω !!!
-σταβέντος-