Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Εγκλημα χωρίς τιμωρία...

To Εγκλημα χωρίς τιμωρία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτεί κανένας Έλληνας.Οπως επίσης δεν πρόκειται να αποδεχτεί κανένας εργαζόμενος τα παράλογα μέτρα τιμωρίας για κακουργήματα που διέπραξαν άλλοι.
Οι εκκλήσεις για πατριωτισμό ,κατανόηση και συνδρομή βοήθειας απο τους πολίτες δεν ταιριάζουν με την συνεχιζόμενη και σκανδαλώδη ατιμωρησία των υπευθύνων για την κατάντια της χώρας και την κλοπή του δημοσίου χρήματος.
Δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου να ζητάς απο τον άλλο να πληρώσει για τα κλεμμένα,οταν γνωρίζεις τους κλέφτες αλλά δεν τους ονομάζεις αλλά ούτε και αποδίδεις πραγματική δικαιοσύνη για το κακό που προκάλεσαν στη χώρα τους για να διασφαλίσεις το κομματικό σου συμφέρον.
Πάνω από το κομματικό συμφέρον πρέπει να υπάρχει το εθνικό συμφέρον!
Και πάνω από τους αριθμούς πρέπει να είναι οι άνθρωποι!

Η υπόθαλψη εγκληματία τιμωρείται με βάση τον ποινικό κώδικα κι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν απαλλάσει τους υπαίτιους στη συνείδηση του λαού.

Ο κόσμος θα ξυπνήσει και θα απαιτήσει ...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ !!!

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ?ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!!!

ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ "ΟΜΕΡΤΑ".

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?

ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!

ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

THN ΕΠΌΜΕΝΗ ΦOPA MHN ΨΗΦΊΣΕTE ΠOΛITIKOYΣ ΓIA THN ΒΟΥΛΉ AΛΛA ΟΡΚΩΤΟΎΣ ΛΟΓΙΣΤΈΣ.
KAΛΩΣ ΣAΣ BPHKA ΦΊΛΟΙ ΛIMENIKOI. ΔEN EIMAI ΛIMENIKOΣ AΛΛA ΣAΣ ΔΙΑΒΆΖΩ ΣXEΔON ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ KAI ΑΦΟΥΓΚΡΆΖΟMAI TA ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣAΣ. ΘA ME ΈΧΕΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟ AΛΛA ΚΑΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣAΣ ΠΟΛΛΈΣ ΦOPEΣ. KAΛHMEPA ΣAΣ ΚΑΙ KAΛH ΣΥΝΈΧΕΙΑ NA ΈΧΕΤAI

Ξ. Πολιτάκης