Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Οικονομικοί αξιωματικοί στο Λιμενικό...

Αναδημοσίευση email από το πειρατικό

Θα ήθελα και γω να πω την γνώμη πάνω στο εκκαθαριστικό σημείωμα των συναδέλφων Λιμενικών....
το Λιμενικό έχει προσλάβει οικονομικούς αξιωματικούς,
άνθρωποι με πτυχίο ή με πτυχία Α.Ε.Ι.,σπουδαγμένοι με γνώσεις σε θέματα οικονομικών, οι οποίοι υπηρετούν πλην ελάχιστων περιπτώσεων (ταμείο FRONTEX, M.T.N.,T.A.N.) στο υπουργείο, στην διεύθυνση των Δ.Ο.Υ, γραφεία καυσίμων,οδοιπορικών,μισθοδοσίας,τηλεποικοινωνιών,παγίας προκαταβολής.
Η οικονομικός-αρμόδια του γραφείου μισθοδοσίας όλου του Λιμενικού- που υπηρετεί είχε ενημερώσει ιεραρχικά για το θέμα της δεύτερης φορολόγησης των εκλογικών επιδομάτων ? ?
η μία άποψη είναι αυτή......
η δεύτερη άποψη είναι, μήπως θα πρέπει να γίνει προκήρυξη για να προσληφθούν οικονομικοί, αλλά να υπηρετήσουν σε λιμεναρχεία, για να βοηθούν το έργο των συναδέλφων πάνω σε οικονoμικά θέματα οδοιπορικά,παγία,φάρμακα -οίκου ναύτη
- ή ακόμη και σε Π.Α.Θ.-απο την στιγμή, που βρίσκονται συνέχεια σε αποστολές- για να μην κάνουν διπλό έλεγχο, οι συνάδελφοι στο Υπουργείο,
όταν αποστέλλονται τα δικαιολογητικά??
εκτός και αν θέλουμε οικονομικούς αξιωματικούς να υπηρετούν, όπως ο συγκεκριμένος, που υπηρετεί στην επιστασία, με 10 τ.μ. γραφείο και να κάνει έλεγχο
πόσα καλάθια σκουπιδιών μπορεί να αγοράσει το υπουργείο ή ποσα λεφτά μπορεί να δώσει για αγοράσουν 10 κιλά πατάτες......
εύγε!!!!!


Υ.Γ. ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι υπάρχουν χρήματα......
ότι είχε γίνει κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος
και ότι δεν γνωρίζει, που είχαν πάει....
μωρέ μαύρα μεσάνυχτα έχουν στην κυβέρνηση
και ο λόγος είναι..
γιατί το Λιμενικό ακόμη αγοράζει δαπανά χιλίαδες ευρώ για κόλλες Α4,
ώστε να προβεί στην εκτυπώση της μισθδοσίας,των εκκαθαριστικών, απο την στιγμή,
που υπάρχει portal -αν βρίσκεται σε λειτουργία- όπου με ένα κλικ, στην μισθοδοσία, μπορεί ο κάθε συνάδελφος να την εκτυπώσει από μόνος του? ?
χρόνια ολόκληρα αυτό το σύστημα κάνει η Αστυνομία, αλλά μέχρι να την προλάβουμε στο δρόμο, θα ιδρώσουμε πολύ.

Καλημέρα σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μας τα λες καλα φιλε μου ....
μηπως να παιρνουμε στο λ.σ μονο οικονομικους ...???
για το λ.σ και τα δεδομενα του ειναι ηδη τεραστιος ο αριθμος οικονομικων και τα πιο πολλα οικονομικα θεματα λ.σ απαιτουν γνωσεις γυμνασιου.
επισης ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υποχρεωμενος να βρισκω μονος μου το πορταλ και να εκτυπωνω μονος μου οτι με αφορα ..
να κοψουν το λαιμο τους στο λ.σ να βρουν λυση αλλιως ...ειπαμε διαλύστε το ....ούτως η άλλως η χρησιμότητα του ως λ.σ ειναι περιττή οπως το εκαναν....
ΕΛΕΟΣ ......

Ανώνυμος είπε...

Είδα και τον ΑΞ διαχειριστή που έχουμε ατο ΛΧ...Οικονομικό Πανεπιστημιο έχει τελειώσει και ταχει κάνει μπάχαλο (και δεν έχει και το Κεφάλαιο Λ.Α) ,άσε που είναι και τεμπελάκος!
Ο προηγούμενος διαχειρηστής ήταν απόφοιτος Λυκείου και τα παιζε στα δάκτυλα του! Είχε όρεξη , ήταν εργατικός και φιλότιμος!
Τα οικονομικά θέματα των ΛΧ δεν είναι ο προυπολογισμός του Κράτους για να χρείάζονται ΄΄τεχνοκράτες΄΄ απαιτούν έξυπνους και κυρίως εργατικούς και σοβαρούς συναδέλφους!!
Σχόλιο: δεν απαξιώνω όλους τους απόφοιτους πανεπιστημίου αλλά με αυτούς που έχω γνωρίσει στο ΛΣ διαπιστώνω γιατι λέμε οτι είναι τόσο χαμηλού επιπέδου η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα!!!