Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Περιμένουμε απάντηση από τους συνδικαλιστές μας..


Ερωτήσεις προς ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ.

Αξιότιμοι κύριοι των προεδρείων θα θέλαμε να σας υποβάλλουμε μερικά ερωτήματα σχετικά με την φορολόγηση (μονή ή διπλή ,ας το κρίνει ο καθένας μας αυτό όταν λάβουμε τα εκκαθαριστικά της εφορίας) των δύο εκλογικών επιδομάτων που λάβαμε το έτος 2009  περιμένοντας ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι τις απαντήσεις σας.

1.Δύναται  ΝΟΜΙΚΑ ο Γ.Γ. του ΥΕΝΑΝΠ ενώ βάσει ΦΕΚ αποφασίστηκε, από κοινού από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Ναυτιλίας,η δαπάνη του επιδόματος να βαρύνει τον κωδικό φορέα 41/110/0518 προϋπολογισμού ΥΕΝΑΝΠ και να θεωρηθεί ώς έξοδο κίνησης ,όπως δηλαδή και της Αστυνομίας, αυτός να υπογράψει την φορολόγηση των εκλογικών επιδομάτων?

2.Γιατί ο τέως Υπουργός κ.Παπαληγούρας στο έγγραφο αυτό επιφυλάσσεται για την επιστροφή του φόρου με νεότερη διαταγή?

3.Τι κινήσεις κάνατε εσείς ως συνδικαλιστές για την διερεύνηση του θέματος?

4.Απευθυνθήκατε κάπου για νομικές συμβουλές ?

5.Απευθυνθήκατε επίσημα στην νύν Κυβέρνηση για τις προεκλογικές της δεσμεύσεις διόρθωσης της ΑΔΙΚΙΑΣ θυμίζοντας την δήλωση της κ. Τσουρή "Η απόφαση της κυβέρνησης να φορολογήσει επιλεκτικά το εκλογικό επίδομα του Λιμενικού Σώματος, είναι αδικαιολόγητη, αστήρικτη και άδικη. Στερείται νομικών και λογικών επιχειρημάτων. Για το λόγο αυτό, απαιτούμε να αποκατασταθεί η ισονομία, με την άμεση ανάκλησή της."

Αναμένουμε εναγωνίως τις απαντήσεις σας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η ομάδα του BLOG  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi aksiomatikoys toy l.s opos ksero den endiaferei kanenan to thema allios tha eixan apefthinthi stin peals esto kian i peals den endiaferthike gia aftoys.
ara edo telioni to thema.
as to sinexisi i poepls.

Ανώνυμος είπε...

Όταν συνέλθουν από τις εκπλήξεις θα μας απαντήσουν και τα δύο σωματεία.
Αν και δεν θέλω καθόλου να μου απαντήσουν με μία επιστολή ή email.
Θέλω ενεργή κινητοποίηση, θέλω να μου προτείνουν λύσεις, θέλω ευθεία αντιπαράθεση με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.Μας κόβουν επιδόματα δεν μας πληρώνουν γιατρούς και φαρμακεία , μας διπλοφορολογούν όπως δεν φορολογούν τους παρατρεχάμενους και τους συμβούλους του υπουργού και οι συνδικαλιστές εκφράζουν την έκπληξη τους.
Μα πως να μην την εκφράσουν... αφού ήταν άφαντοι και απόντες από τα πάντα. Από την δουλειά τους μέχρι τους συναδέλφους.
-σταβέντος-