Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ζητήστε όλοι να καταθέσουν έναν μισθό όλοι οι αιρετοί...

Είναι ντροπή όλοι αυτοί οι κύριοι που κόπτωνται και αμπελοφυλοσοφούν καθημερινά για το μέλλον της χώρας να μην βάζουν το χέρι στην τσέπη.
Ας μαζευτούμε λοιπόν όσοι πιο πολλοί μπορούμε και να απαιτήσουμε απο όλους τους αιρετούς, βουλευτές, νομάρχες δημάρχους, κοινοτάρχες και κάθε έναν από αυτούς που διεκδικούν την ψήφο μας, να πάνε στον λογαριασμό που άνοιξε ο Πρόεδρος και να καταθέσουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τουλάχιστον ένα μισθό τους.

Είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ που έλεγε ο Μακρυγιάννης

Αγαπάτε την Ελλάδα κύριοι????

ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!

Γραφτείτε και εσείς στο group κάνοντας κλίκ στο παρακάτω λίνκ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεχρεώσει η Ελλάδα το χρέος αν καταθέσουν όλοι οι αιρετοί από ένα μισθό ; Ε να καταθέσουμε και εμείς από ένα μισθό να ξεχρεώσουμε γρηγορότερα. Τι είναι αυτά που γράφουν μερικοί... !!!
Έχουν καταχραστεί τα ατελείωτα χρήματα - κονδύλια και επιδοτήσεις όλα τα λαμόγια και τώρα που ζόρισαν τα πράγματα και δεν μπορούν να βάλουν χέρι στο καζάνι με το μέλι ζητάνε από εμάς να πληρώσουμε τα σπασμένα.
Εμείς που ζητούσαμε να πληρωνόμαστε όσα νυχτερινά κάνουμε, εμείς που ζητούσαμε να μας πληρώνουν φάρμακα , γιατρούς και οδοιπορικά στην ώρα τους εμείς που πέρναμε μια αύξηση στα όρια του πληθωρισμού τον χρόνο και μας έβγαινε η ψυχή έξι και εφτά ημέρες την εβδομάδα.
Όχι !!! να μην δώσει κανείς κανένα μισθό με το πρόσχημα ότι θα σωθεί αυτή η χώρα. Η χώρα θα σωθεί μόνο αν πάρουν πίσω από όλα τα λαμόγια ότι έχουν καταχραστεί.
Ας απαιτήσουν πίσω όσα έχουν βάλει στην άκρη ας τους εκποιήσουν τις περιουσίες και τέλος να δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη.
Θα μου πεις τι λες ρε σταβέντο.. που ζεις; Αυτά όμως πρέπει να ζητάμε και με πάθος και όχι ψίχουλα από όλους τους αιρετούς. Να πέρνουμε το κεφάλι των αιρετών όταν κλέβουν ... όχι να ζητάμε από όλους τους άλλους τα ρέστα.
-σταβέντος-