Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ...


Αναδημοσίευση EMAIL συναδέλφου στο peiratikoreportaz

Αγαπητοί Ναυτιλιακοί συντάκτες,

Διαβάζοντας το άρθρο για την πρόσφατη δήλωση του κ. ΑΛΣ στο συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ, αναφορικά με τη μη ύπαρξη κατάλληλης τεχνογνωσίας του Λιμενικού Σώματος σε σχέση με την επιτευχθείσα άσκηση επί χάρτου, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, δηλώνω, ότι ως Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος έμεινα ΑΝΑΥΔΟΣ!!!!

Με λίγα λόγια, την ΤΕΧΝΗ και την ΓΝΩΣΗ για την ΘΑΛΑΣΣΑ θα την αποκτήσουμε από την ΕΛΑΣ????Ταπεινά θεωρώ( και παρακαλώ απαντήστε μου, αν κάνω λάθος ή ας απαντήσει η ηγεσία του ΛΣ), πως την ΤΕΧΝΗ και την ΓΝΩΣΗ, οι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος την αποκτούν, αφού λαμβάνουν ένα φαρδύ πλατύ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, μετά από σκληρές δοκιμασίες.

Ας αναφερθεί ότι πολλοί εξ' αυτών, αποκτούν την ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, προτού εισέλθουν στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ως φτασμένοι επαγγελματίες του Εμπορικού Ναυτικού και κατέχοντας ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, δηλαδή, μάλλον έχουν κατάλαβει 'ισως' κατι περισσότερο από εναν Αστυνομικό απόφοιτο της Αστυνομικής Ακαδημίας 'τι εστί' ΚΑΡΙΝΑ, ΗΜΙΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΗΔΑΛΙΟ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΜΟΥΡΑΓΙΟ, ΜΟΥΡΑΒΙΑ, ΚΟΜΟΔΕΣΙΟ, ΒΙΤΖΙ και άλλες έννοιες, που μάλλον δεν τις βρίσκεις στα....ΕΞΑΡΧΕΙΑ...

Επίσης, για τους συναδέλφους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, ως προς την θεωρητική τους κατάρτιση, έχουν προ της εισόδου τους στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, την απαραίτητη ΓΝΩΣΗ, αφού οι περισσότεροι είναι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΕΣ, που έχουν λιώσει παντελόνια στα ΑΕΙ της χώρας μας.

Να αναφερθεί επίσης ότι στο σύνολό τους οι απόφοιτοι Αξιωματικοί παραγωγικής Ανώτατης Σχολής, που βρίσκονται ήδη στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος απαριθμούνται γύρω στους 650, από τους οποιους οι 150 κατέχουν Μεταπτυχιακο Τίτλο, αναλογία σχεδόν 25%!!!!! Αμφιβάλλω αν στις τάξεις της Αστυνομίας και στο σύνολο των παραγωγικών της Αξιωματικών υπάρχει παρόμοια αναλογία....Μάλιστα δε, από πρόσφατο δημοσίευμα σε ιστιοχώρο της ΕΛΑΣ, έχει δημοσιευθεί διαγωνισμός για πρόσληψη εξειδικευμένου πολιτικού προσωπικού με Μεταπτυχιακούς τίτλους για να εισέλθουν στην ΕΛΑΣ ως προς την αρωγή επί του έργου της.....

Νομίζω ότι στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ αυτό γίνεται τα τελευταία 25 χρονια, όχι όμως με πρόσληψη εξειδικευμένων πολιτικών υπαλλήλων, αλλά με την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗ ΜΕ MASTERS και PHDs απο τους ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ οι οποίοι ....ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΟ ΚΝΟW-HOW!!!!

Kάτι ακόμα...Η Ελληνική Κυβέρνηση θέλησε να δημιουργήσει την ελληνική ακτοφυλακή?....Γιατί?Μεχρι σήμερα. δηλαδή δεν υπήρχαν άξιοι συνάδελφοι στα θαλάσσια σύνορα της χώρας να καταπολεμούν την λαθρομετανάστευση και τα ναρκωτικά???....Νομίζω ότι οι κύριοι της ΔΕΜΕΜ, ΕΚΣΕΔ, ΕΚΘΑΣ, ΔΑ και των πληρωμάτων των σκαφών και των Λιμεναρχείων κάνουν άρτια την δουλειά τους!Δεν θυμάμαι να υπάρχουν αστυνομικοί ΑΡΩΓΟΙ, σε κάθε νυχτερινή βάρδια του Καπετάνιου- Υπάρχου - ΑΦ για την καταπολέμηση των εγκλημάτων, που διενεργούνται στην Θ Α Λ Α Σ Σ Α!!!!!!

Αλλά από την άλλη, δεν ξέρω, αν υπάρχει άλλο Σώμα Ασφαλείας στην Ελλάδα πλην του Λιμενικού, που τα στελέχη του να είναι ικανά να κυβερνήσουν ένα ταχέως καταδιωκτικό σκάφος και να κάνουν επιθεώρηση σε ένα πλοίο
ΚΑΙ να ελέγχουν την ασφαλή σύνθεση ενός πληρώματος
ΚΑΙ να κάνουν νηοψία (ίσως οι αγαπητοί συνάδελφοι της ΕΛΑΣ δεν γνωρίζουν καν τη λέξη αυτή.... )
ΚΑΙ να σώζουν καθημερινά έναν άνθρωπο από την θάλασσα (προσωπικά πιστεύω ότι είναι η υπέρτατη στιγμή που μπορεί να νιώσει ένας ένστολος του Λιμενικού Σώματος στην καριέρα του)....
ΚΑΙ να διερευνήσουν ένα ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ απο πλευράς ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, (δεν νομίζω να διδάσκεται Ναυτικό Δίκαιο σε άλλες σχολές πέραν της Νομικής - ΣΝΔ - Εμποροπλοιάρχων........)
ΚΑΙ να εκπροσωπήσουν την 1η ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στα διάφορα fora ή διεθνείς - Κοινοτικές Συναντήσεις.....

Αν πραγματικά κάποιος άλλος ένστολος, Αξιωματικός ή μη, πέραν αυτών του Λιμενικού Σώματος, μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, τότε μάλλον τα 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ δεν σήμαιναν τίποτα...

Επειδή όμως τα παραπάνω ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ και ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ του ΕΝΔΟΞΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ κ.ΑΛΣ και κύριοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?????

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ?

Ασφάλεια συνόρων ?Υπάρχει μέσω του ΕΚΘΑΣ και της ΔΕΜΕΜ και της ΔΑ (ή μήπως οι άξιοι Αξιωματικοί πιστεύουν το αντίθετο)?Επιθεώρηση Πλοίων ?Έχουμε 24/7 μόνιμο προσωπικό για το ο,τιδήποτε γίνει πάνω στο ελληνικό ή ελληνόκτητο πλοίοΑσφάλεια της Ζωής στη θάλασσα?Ας είναι καλά οι πανάξιοι συνάδελφοι στο ΕΚΣΕΔ και το ΚΕΠΙΧ.Ναυτιλιακή Διοίκηση?Οι στατιστικές το μαρτυρούν για το πόσο καλά κάνουν καλά τη δουλειά τους το ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ μαζι με τους καταρτισμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ στον τομέα της Ναυτιλίας!

ΡΙΣΚΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 17 Δις ΕΥΡΩ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ=ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ=ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ= ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ= 1ος ΣΤΟΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ??????

Αν χαθούν αυτά .....,τότε δεν θα υπάρχουν τόσες θέσεις για τους κ. συνάδελφους του 5ου ορόφου σε αυτή την τόσο μεγάλη αριθμητική προσέγγιση (Γρ. ΑΛΣ- Α΄ ΥΛΣ- Β΄ΥΛΣ - και λοιπούς από καμιά 15αρια σε κάθε γραφείο να σηκώνουν τηλέφωνα)....Όλα αυτά υπήρχαν και ισως συνεχίσουν να υπάρχουν, γιατι υπάρχουν οι ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.

Μάλλον το μοναδικό, που θα κάνει το ΛΣ είναι να είναι ενα ΚΛΑΔΟΣ της ΕΛΑΣ, με τα όσα ακούγονται (με κάθε επιφύλαξη για το τι μέλλει γενέσθαι) και να αστυνομεύει στα λιμάνια και τη θάλασσα!!!!!ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?????ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΡΚΟ???ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ????
Ο Χ Ι !!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ!!!! ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!!!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ!!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ κ. ΑΛΣ και κ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ, τόσο σε ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, με την απώλεια ΕΝΟΣ από τους δυο σημαντικούς πυλώνες της Εθνικής μας Οικονομίας, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ!!!(αυτό για την ηγεσία του ΛΣ)....ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ,ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ...ΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΡΩΝ.....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΕΛΑΣ....ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.....ΣΤΑΡΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΔΥΝΑΜΟ,.....ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ,....ΤΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΕ ΤΑ Θ Α Λ Α Σ Σ Ι Α Σ Υ Ν Ο Ρ Α ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ...

ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΜΑΣ ΠΝ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΛΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ),....

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟ 1919 ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ (ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ),......ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ 'ΘΕΤΙΚΗ' ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!!
Φιλικά
Ένας Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Η νόσος της συκοφαντίας είναι τόσο παλιά στο τόπο μας, ώστε να την επισημαίνει και ο Ησίοδος, ο οποίος έλεγε ότι «οι Έλληνες δεν έχουν μόνο στόμα αλλά και αυτί συκοφαντικό».
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει παρερμηνευθεί η δήλωση περί "έλλειψης τεχνογνωσίας του Λιμενικού". Απορούμε φυσικά γιατί ουδείς εκ των παρισταμένων, συνδικαλιστών έστω, ανέλαβε την αποκατάσταση της αλήθειας, εάν πράγματι υπάρχει παρερμηνεία.
Ως υπέρμαχοι της καλόπιστης, ευπρεπούς & τεκμηριωμένης κριτικής & διαφωνίας, οφείλουμε να αναρωτηθούμε μήπως η αναφορά έγινε στην "περί των ασκήσεων τεχνογνωσία- know how του Λ.Σ". Είμαστε πεπεισμένοι, από την μέχρι σήμερα εμπειρία μας, ότι σε καμία περίπτωση το Λ.Σ ή το αρμόδιο υπουργείο του, δεν θα μπορούσε να διεξάγει μία τέτοιου μεγέθους άσκηση, με τόσες συμμετοχές & πλουραλισμό γεγονότων. Φυσικά, παρόμοια άσκηση, πραγματική, είχε διεξαχθεί & κατά την προ ολυμπιακή περίοδο, αλλά όλοι οι συμμετέχοντες στην προετοιμασία & εκτέλεση των Ο.Α μετά την ολοκλήρωση τους βρέθηκαν στο πυρ το εξώτερο! Οι αφανείς των αγώνων εισέπραξαν τα "συγχαρητήρια & επιδοκιμασίες" & οι προφανείς συντελεστές την απαξίωση. Όπως συχνά έχουμε επισημάνει το Λ.Σ δεν αποκόμισε καμία προστιθέμενη αξία από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, σε αντίθεση με την ΕΛΑΣ, που ως επικεφαλής δύναμη της ασφάλειας, οργάνωσε, εκτέλεσε & αποκόμισε οφέλη.
Το ποιοί ευθύνονται ....?? ο καθείς μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματα του καθώς κρίση & μνήμη διαθέτετε.
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς