Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Δώσαμε όλοι όρκο στην Πατρίδα...

Κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε πολύ καλά τόσο εσείς ως πολιτικός όσο και οι πάσης Ένστολοι έχετε δώσει όρκο να "φυλάττεται πίστη στην πατρίδα στο σύνταγμα και στους νόμους του κράτους"

Εσείς ΤΟΛΜΑΤΕ να εγκαλείται προτάσσοντας τους νόμους και μάλιστα με τόσο αυστηρό ύφος τους άντρες των ειδικών δυνάμεων του ΛΣ???... όταν εσείς ως ο καθ ύλην αρμόδιος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ , καταστρατηγώντας κάθε νόμο και κάθε ένοια δικαίου με αποτέλεσμα να βλάπτεται ακόμα και το συμφέρον του Ελληνικού λαού ...ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ προς χάριν γούστου ένα Υπουργείο στο οποίο ανήκε και το ΛΣ με αποτέλεσμα τα ταμεία του κράτους να "μπαίνουν" μέσα κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ... όπως στο παρελθόν έχει ομολογήσει ακόμα και ο ίδιος ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ..... Εσείς τολμάτε να επικαλείστε τους νόμους ???? όταν μέχρι και σήμερα σας έχουν κοινοποιήσει οι Λιμενικοί την διπλή τους φορολόγηση στο εκλογικό τους επίδομα κατά παράβαση της νομοθεσίας και εσείς ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ αδιάφορα και προκλητικά ??? Εσείς τολμάτε να προτάσσετε τους νόμους ??....που ακόμα δεν αξιωθήκατε ως επαΐων της πολιτικής να θεσμοθετήσετε ένα ΠΔ για το ΛΣ ??? και ελήψη αυτού προβήκατε σε ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ??

Εγκαλέσατε τον επικεφαλή της ομαδας ΟΥΑ του ΛΣ που "επέτρεψε" την ρατσιστική συνθηματολογία στους άντρες της Ομάδας του κατά την παρέλαση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ???

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ "ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ" ΚΥΡΙΕ ..ΥΠΟΥΡΓΕ ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: