Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση για την χορήγηση οδοιπορικών εξόδων (update)

Ύστερα από την έκδοση του Ν. 3338/10 σχετικά με την τροποποίηση των προϋποθέσεων για την χορήγηση οδοιπορικών εξόδων (αύξηση χιλιομετρικής απόστασης από 15 σε 60 km ή 32,4 ναυτικά μίλια), επηρεάζεται το σύνολο των μετακινούμενων υπαλλήλων, αλλά ιδιαίτερα πλήττονται βάναυσα οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα πλωτά περιπολικά σκάφη του Σώματος, καθώς και αυτοί που στελεχώνουν ακριτικές Υπηρεσίες σε νησιά που δεν διαθέτουν οδικό δίκτυο άνω των 60 χιλιομέτρων.

Ειδικότερα, με την παραπάνω απόφαση τίθενται σε αμφιβολία η χορήγηση των πλεύσιμων ημερών εκτός έδρας των συναδέλφων πληρωμάτων των πλωτών μέσων του Σώματος και οι μέρες παραμεθορίου που χορηγούνται σε όλους τους υπηρετούντες στην παραμεθόριο.

Όλα τα παραπάνω είναι άδικα, απαράδεκτα, αδιανόητα και παράλογα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

Την πολιτική αυτή που θέλει τα ήδη κακοπληρωμένα στελέχη του Λιμενικού Σώματος να υποστούν και περαιτέρω απαξίωση σε οικονομικό και ηθικό επίπεδο, διότι με την τακτική αυτή πλήττονται αυτοί που εργάζονται σε 24ωρη βάση, σε κάθε εσχατιά της Ελλάδος και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, υπερασπίζοντας τα θαλάσσια σύνορα της χώρας και της Ευρώπης.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη, να υπερασπιστεί ΤΩΡΑ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και να διορθώσει ΑΜΕΣΑ την ΑΔΙΚΙΑ που υφίσταται το μάχιμο προσωπικό του Σώματος.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τον Αρχηγό Λ.Σ. να δώσει τις απαραίτητες εντολές για να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τις τσέπες των συναδέλφων που διοικεί και εποπτεύει.


Θεωρώντας αδιανόητη την κατάργηση των παραπάνω κινήτρων, θα αντιδράσουμε άμεσα και δυναμικά σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.

ΣΧΟΛΙΟ
http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2010/04/blog-post_4624.html?showComment=1271589369081#comment-c8279810714973040290

Το email αυτό που αναρτήσαμε μας το έστειλε Συνάδελφος που τον επηρρεάζει η αλλαγή
αυτή.
Θέλουμε να θέσουμε μερικά ερωτήματα...
Οι ΕΠΛΣ κοιμούνται όρθιες?
Αντανακλαστικά δεν έχουν?
Ψάξαμε στο site της ΠΟΕΠΛΣ και δεν βρήκαμε ούτε μία ανακοίνωση από καμμία ΕΠΛΣ.
Τι γίνεται κύριοι συνδικαλιστές?
Έχετε επαναπαυθεί στις όποιες ενέργειες της ΠΟΕΠΛΣ?
Αν ναι τότε τι σας ψηφίζουμε όλους εσάς?
Για γλάστρες της ΠΟΕΠΛΣ?
Και μία ερώτηση για την μόνη δραστήρια ΕΠΛΣ ,αυτήν της Λέσβου.Αγαπητοί Συνδικαλιστές 
βγάζετε κάθε μέρα ανακοίνωση για τα φαρμακεία ή όχι?Αν ναι θα θέλαμε να μας το 
γνωστοποιήσετε ώστε να την αναρτούμε καθημερινώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: