Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τα παράδοξα του Λ.Σ.

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com


Συνάδελφοι νομίζω πως όσο και να σχολιάσουμε τους ΑΞ του ΛΣ ....όσο προσπαθούμε (κάποιοι από εμάς) στις Υπηρεσίες μας να τους περάσουμε το μύνημα πως το ΄΄Αξίωμα΄΄ το φέρουν για να Διοικούν ή προίστανται ΕΠΑΞΙΑ ...να είναι σωστοί και δίκαιοι Προιστάμενοι, να σέβονται και να αντιμετωπίζουν τους υφισταμένους ως συνεργάτες και οχι ως εργάτες , να είναι σωστοί επαγγελματίες και να μην σκέφτονται την επόμενη προαγωγή , να είναι αυστηροί με τη ΄΄φηρα΄΄ και να επιβραβευουν τους φιλότιμους και ικανούς και για να μην μακρυγορώ να αποκτήσουν με το πέρασμα του χρόνου τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά που απαιτουνται ωστε να είναι Αξιοι Αξιωματικοί , μάλον οι προσπάθειες μας πάνε στράφι!!!
Αρκετοί από τους ΑΞ έχουν μεμονωμένα κάποια από τα προτερήματα που ανέφερα , αλλά δεν αρκούν για έναν ΑΞ , πόσο μάλον όταν οι Υφιστάμενοι του έχουν τις παραπάνω αρετές που προανέφερα σε μεγαλύτερο βαθμό!!!
Δυστηχώς υπάρχουν ελάχιστοι που είναι Αξιοι να φέρουν τον τίτλο του ΑΞ, οι οποιοι έτυχε να έχουν την πλειοψηφεία των θετικών και απαραιτητων για έναν ΑΞ χαρακτηριστικών ΕΜΦΥΤΑ!!!
Συμπέρασμα : H Θητεία τους και η εκπαίδευση τους στη ΣΝΔ χαρακτηρίζεται ανεπαρκής εως γελοία!!! Φυσικά και οι υπόλοιπες σχολές του ΛΣ ειναι εξίσου τραγικές!
Οπότε οτι κιαν λέμε γιαυτούς ...αυτοί θα έχουν την ψευδαίσθηση οτι έχουν περάσει σοβαρή στρατιωτική εκπαίδευση ή θα αναμασάνε την καραμέλα του Πανεπιστημίου και των ΑΕΝ , λες και δεν έχουμε ΄΄πηξει΄΄ από ΛΦ πτυχιουχους ΑΕΙ...οι οποίοι έχουν και καλύτρη βαθμολογία από αυτούς!! Και όπως ανέφερε κάποιος συνάδελφος και μπορώ και γω να το επιβεβαιώσω ...ξερω πολλούς ΑΞ που δεν κατάφεραν να περάσουν ΛΦ (μιλώ για περίοδο 97-03) γιατί δεν ειχαν τα προσόντα (ΜΟΡΙΑ κλπ) αλλά επειδη για να γίνεις ΑΞ μετρούσε το ΄΄βισμα΄΄ κατάφεραν από ΄΄κομμένοι΄΄ ΛΦ να γίνουν Αξιοι ΑΞ !! ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΟΥ ΛΣ!!!
Θέλω επίσης να προτείνω να ΄΄επιτεθούμε΄΄ και να ΄΄χωθούμε΄΄ στους τοπικούς συνδικαλιστές μας και να τους πιέσουμε να προωθήσουν τα καθημερινα προβλήματα μας για επίλυση!!! Φτάνει πια το χάλι των ανακοινώσεων...ας κατεβούμε στους δρόμους για να λύθούν τα θεσμικά θέματα άμεσα και να εξοφληθούν τα χρεωστούμενα στους συναδέλφους !!! Θα περιμένουμε απο τους συνδικαλιστες της ΕΛ.ΑΣ να τα επιλυσουν για εμάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: