Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στον κόσμο τους


Έκλεισαν το φόρουμ ,σταμάτησαν τις πολλές πολλές ανακοινώσεις δια του τύπου,σταμάτησαν τις πορείες για να μην μπαίνουν στο μάτι των πολιτικών και αρκούνται μόνο στον πίνακα ανακοινώσεων των τοπικών ενώσεων, όταν το θυμούνται και αυτό εάν και μόνο εάν είναι κάποιο μέλος της ένωσης που ενδιαφέρεται.
Αν έχουν καμία νίκη μας ενημερώνουν για να γιορτάσουμε τους αγώνες τους και η ζωή συνεχίζεται.
Έχουν χάσει τελείως την επαφή με τον συνάδελφο και αναρωτιούνται γιατί !
Κάποτε υπήρχε πάθος , υπήρχε παλμός.
Δεν άλλαξαν τα πρόσωπα, δυστυχώς έχουν μείνει οι ίδιοι αλλά την "έχουν δει" τελευταία , δεν εξηγήται αλλιώς.

Το άλλο πάλι ; Συνδικαλιστικές ενώσεις να εκφράζουν την έκπληξη τους ;

Να την εκφράζω προσωπικά για τις αρλούμπες που γράφετε έχω τα χίλια δίκια αλλά όχι και εσείς.





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕ?ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!

στ@βεντο είπε...

Ακόμα να υπογράψουν τις αποστρατείες ;
Μπορεί να μας πει κάποιος συνάδελφος γιατί αργούν τόσο ; Υπαρχει λόγος ;

Ανώνυμος είπε...

to leo ke tha to leo ke to exo ksanapei
DEN IPARXI SINDIKALISMOS STO L.S
DEN IPIRXE KE DEN THA iparksi.....
alios legete alla oxi sindikalismos.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙL Κ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ.ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ??ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ @@**#@@*&^%#@@@@&% ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ!ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ Κ ΣΤΕΓΑΝΕΣ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!

Koursaros είπε...

Βρε λεβέντες, γιατί τέτοια πρεμούρα με τις αποστρατείες? Αδύνατον το έχετε, να το έχει καλοσκεφτεί ο υπουργός, μιας & "το ΕΛΛΕΙΜΑ είναι εδώ, ασυμπίεστο & ΔυΝαΤό? Και επειδή άκουσε ότι κάποιοι το μετάνιωσαν ή παρασύρθηκαν ή πλανήθηκαν, να θέλει & εκείνος να επανορθώσει? Φυσικά, όπως αναφέρει ο σχετικός νόμος, η υποβολή αίτησης αποστρατείας πρέπει να είναι προϊόν ώριμης και κατασταλαγμένης σκέψης διότι στην περίπτωση των στρατιωτικών δεν ισχύει το «συγνώμη λάθος», «μετάνιωσα», «άλλαξα γνώμη» και τα τοιαύτα, όπως συμβαίνει στις άλλες κατηγορίες εργαζομένων.
Στην ΕΛΑΣ, βέβαια, είχαν δώσει "περίοδο χάριτος" να το ξανασκεφτούν & να επαναξιολογήσουν ψύχραιμα την απόφαση τους αυτή, υποβάλλοντας εάν επιθυμούσαν σχετική αίτηση ανάκλησης των αιτήσεων τους. Μήπως συμβαίνει & στο Λ.Σ αυτό τώρα?
Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς