Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στα Χανιά

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν, σήμερα στα Χανιά, στο πλαίσιο των εντατικών και συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Πιο αναλυτικά, σήμερα στις 11.15, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, στελέχη Λ.Σ. κανόνισαν συνάντηση στο κέντρο της πόλης, με τους τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 33, 31 και 29 ετών, προκειμένου να προμηθευτούν από αυτούς ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους ενός κιλού.
Οι τρεις αλλοδαποί προσήλθαν στο προκαθορισμένο σημείο, που είχε αποκλειστεί από άλλα στελέχη του Λιμεναρχείου και συνελήφθησαν κατά τη χρονική στιγμή που παραλάμβαναν χρηματικό ποσό χιλίων εννιακοσίων (1.900) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Ακολούθησε έρευνα στις κατοικίες των συλληφθέντων, με την παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, κατά την οποία, κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε, στο σπίτι του 31χρονου, κρυμμένη κάτω από το κρεβάτι του υπνοδωματίου, ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 635 γραμμαρίων.
Επίσης, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα, ιδιοκτησίας του 31χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε κρυμμένη, κάτω από το κάθισμα των επιβατών, ποσότητα ινδικής κάνναβης 60 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα και οι ναρκωτικές ουσίες, κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: