Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Επανέρχεται το Λιμενικό στο υπουργείο Ναυτιλίας(Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων)...

Χωρίς αντιρρήσεις και παρεμβάσεις από το Συμβούλιο της Επικρατείας, εγκρίθηκε τελικά το προεδρικό διάταγμα (όπως τροποποιήθηκε με έγγραφο του πρωθυπουργού) για το νεοσύστατο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων που κατένημε επίσης τις αρμοδιότητες σε υπουργεία.
Έτσι, το Λιμενικό Σώμα και οι υπηρεσίες του επανήλθαν στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων (πρώην Ναυτιλίας), αφού αντικαταστάθηκε η πρόβλεψη υπαγωγής του στο Προστασίας του Πολίτη και οι αρμοδιότητές του ήταν μοιρασμένες μεταξύ υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων και Προστασίας του Πολίτη.

Το ΣτΕ πάντως για να αποφευχθεί σύγχυση ζητούν:

-Να επανεξεταστεί και πάλι το ζήτημα της μεταφοράς της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας- Θράκης στο υπουργείο Οικονομίας, καθώς ορισμένες υπηρεσίες αυτής της Γενικής Γραμματείας έχουν ήδη μεταφερθεί στο υπουργείο Οικονομικών με προγενέστερο διάταγμα.

-Να εξεταστεί εάν πρέπει να μεταφερθεί στο υπουργείο Εργασίας η εποπτεία της Εθνικής Επιτροπής για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών.

16 σχόλια:

captain basilis είπε...

kalo, en anamoni. na to doyme.

στ@βεντο είπε...

εμμμ με τόση πρεμούρα την προηγούμενη εβδομάδα... είναι δυνατόν να μην ξαναγυρίζαμε στο πάλαι ποτέ ΥΕΝ ή ΥΘΥ πλέον

Ανώνυμος είπε...

Eνα χρονο γυρω γυρω ολοι το μονο που κανουμε ειναι ν΄ αλλαζουμε προμετωπιδες στα εγγραφα και να ψαχνουμε τα ΥΠΠ ή ΥΠτΠ ΥΠΟΙΑΝ ΓΓΝΑΝ ΣΟΥ ΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ. Δεν μας πειραζει ομως αν μεχρι τις τρεις δεν βρουμε ακρη.....ΣΧΟΛΑΝΕ οι ΔΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ????
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΑΡΧΗΓΕΊΟΥ Η ΒΡΉΚΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΈΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ???????

Ανώνυμος είπε...

θα αλλαξει ο μανωλιος και θα βαλει τα ρουχα του αλλιως

στ@βεντο είπε...

αυτό ακριβώς. Μήπως θα πληρωθούν οι φαρμακοποιοί ή μήπως θα πληρωθούν τα κουτσουρεμένα εκτός έδρας. Απλά οι εφοπλιστές θα έχουν και έναν ανώτατο δερβέναγα να κάνει κουμάντο τους πληβείους.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Σιγά μην επέτρεπαν οι εφοπλιστές την κυβέρνηση να τους πάρει τους 24/7 ένστολους υπαλληλάκους τους.

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον ρε παιδια, δεν λεμε στους εφοπλιστες να βαλουν το χερι στην τσεπη και (οπως εχουν ξεκινησει να φτιαχνουν τα σκαφη), να μας δωσουν υπο μορφη μπονους τα κομμενα μας εισοδηματα και να πληρωσουν φαρμακα κι οδοιπορικα...?
Συνεχιζουμε που συνεχιζουμε να ημαστε υπαλληλοι τους, ας εχουμε τουλαχιστον καποιο οφελος...
Ρε ΠΟΕΠΛΣ, ΠΕΑΛΣ στειλτε τους κανενα υπομνημα, μπας και δουμε μια ασπρη μερα...
Γιατι απο την κυβερνηση, δεν το βλεπω...

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Λ.Σ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΗ (ΥΠτΕ). ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Θ΄ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ.

captain basilis είπε...

euxome, na exigianui to l.S kai me tin nea tautotita poy apokta na xeperastoyn ta pisogirismata kai tin apaxiosi poy ipesti ayta ta xronia...

Ανώνυμος είπε...

λιπαμαι πραγματικα για αυτην την καταντια του Λ-Σ

Ανώνυμος είπε...

Ποια νεα ταυτοτητα συναδελφε πισωγυρισματα εχουμε δεν το βλεπεις?..?..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ? ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΟΦΥΛΑΚΗ......ΤΟΟΟΟΟ ΣΩΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ena megalo krima gia to L.S.,exoume allaxei toses fores ypourgeio pou exei katantisei gelio..kai oles autes tis fores den allaxe kati pros to kalytero..dystyxos..

Ανώνυμος είπε...

κυριοι της ΠΕΑΛΣ -ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΉ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ....ΕΛΕΟΣ....