Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση με κ. Αρχηγό Λ.Σ.

είχε το προεδρείο της ΠΕΑΛΣ

Πειραιάς, 22/09/10
Αριθμ. Πρωτ.: 33/10




Στις 21-09-2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της ΠΕΑΛΣ, ύστερα από σχετικό αίτημά μας, με τον κ. Αρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο ΛΣ ΜΠΟΥΣΙΟ Αθανάσιο.

Στον κ. Αρχηγό θέσαμε υπόψιν τις πάγιες θέσεις των Αξιωματικών Λ.Σ. αναφορικά με τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Λιμενικού Σώματος στο νέο υπό διαμόρφωση πλαίσιο.

Υποστηρίξαμε την αναγκαιότητα ίδρυσης Αρχηγείου που θα εμπεριέχει το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Λ.Σ. όπως αυτές προβλέπονται στον νόμο για την ίδρυση και λειτουργία του ως φορέα διοίκησης της ναυτιλίας και σε κάθε περίπτωση τονίσαμε την αναγκαιότητα διατήρησης ενιαίου και αδιαίρετου Λιμενικού Σώματος, υπαγόμενου σε ένα φορέα – οργανισμό που θα υπηρετεί με την ίδια πίστη και αφοσίωση τον Έλληνα πολίτη, τον Έλληνα ναυτικό, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και της Ναυτιλίας.

Αναπτύξαμε το όραμα των νέων Αξιωματικών Λ.Σ. για ένα νέο Λιμενικό Σώμα, που θα διαθέτει σύγχρονα επιχειρησιακά μέσα, υποδομές εξοπλισμό και στο προσωπικό θα παρέχονται τα αυτονόητα, εργασιακή ηρεμία, ανθρώπινες συνθήκες και ωράριο εργασίας, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές, που θα διασφαλίζουν ένα ανεκτό επίπεδο διαβίωσης.

Ο κ. Αρχηγός από την πλευρά του, μας διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τις θέσεις μας στην πολιτική ηγεσία, ενισχύοντας τις προσπάθειές μας για ένα διαρκή και εποικοδομητικό διάλογο.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα για αυτα επρεπε να γινει συναντηση....ρε θα μας τρελανουν

Ανώνυμος είπε...

θα μας τρελανουν συναδελφε, αφου το ενδιαφερον τους ειναι η ναυτιλια και οι εφοπ-ληστες και οχι ο πολιτης και η κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

daskale kala poy isoun arostos.an isoyn mazi h ypografes tetia anakinosi tha htan to proto mion soy .
plaka kano ...den kanis esi mion se kinisis soy ke an kanis den pirazi. ante perastika.

Ανώνυμος είπε...

afto katalaves toys telefteoys mines apo tis kinisis tis peals ?????
ta isopedonis ola file moy kai ine kako

[perastika sto daskalo]

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ 1
αναρτηση απο πειρατικο....http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/09/blog-post_914.html
τιτλος
οι λιμενικοι απο καρδιάς για τον γεν. γραμματέα Αθαν.Χριστόπουλο!
μερος απο το κειμενο...........
...Όλοι αυτοί οι λόγοι και η μεγάλη του εμπειρία από τον ιδιωτικό τομέα συμβάλλουν στην πλήρη αποδοχή, που έχει από τα στελέχη του Λ.Σ., που υπηρετούν στον τομέα που ανέλαβε.
Γιατί εν τέλει χαίρεται ο καθένας μας να συζητά και να συνεργάζεται μαζί του.»
υπογραφη
λιμενικοί απο διάφορες διευθύνσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 2 ΜΕΡΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 2
ΣΧΟΛΙΟ
Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΔΛΑ-ΔΠΘΑΠ-ΔΕΜΕΜ [ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ] ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΑΙ .....ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ....Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ???? ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΩΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Δ/ΣΕΙΣ ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΟΙ Λ/Φ- ΥΠ/ΚΟΙ - ΣΗΜ/ΡΟΙ -ΥΠ/ΡΧΟΙ ???ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .....ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ Λ.Σ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΓΛΥΦΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ http://www.peals.gr/component/content/article/1-category-1/488 ΟΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΣΑΚΟΥ ΔΕΘ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ Κ. ΔΡΙΒΑΚΟΥ http://www.poepls.gr/images/stories/_2003/diafora/kinhtopoihseis/DETH_2010-omilia.pdf
ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΕΜΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ
ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΓΑΛΟΝΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ.........................ΚΑΙ Ο ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ..
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ,ΚΛΑΨΟΥΡΊΣΟΥΜΕ .......
ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ..
ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΥΕΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΛΙΑ.....