Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αυξάνονται οι καχύποπτοι...

Μετά την ανάρτηση μας για τις εκλογές της ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288021723653#comment-c5953988801079649216
ακολουθεί κι άλλη ανάρτηση Συναδέλφου αυτή την φορά στο Πειρατικό
 http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/10/blog-post_815.html
η οποία επιβεβαιώνει την καχυποψία και την έλλειψη εμπιστοσύνης των Συναδέλφων.


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙΣ 1000 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.........ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ " ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ? "
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟ Λ.Σ Η ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Η ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ,ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ........

Ανώνυμος είπε...

NOMIZETE OTI ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΄΄ΣΠΑΣΕΙ΄΄ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΜΠΙΛΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΣΥΝΔΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ...ΛΙΓΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ..ΛΙΓΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ...ΛΙΓΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ !!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΕΡΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι, αν δεν σας αρέσει ο συνδικαλισμός στο Λ.Σ. όπως είναι, αλλάξτε τον!!! Ενεργοποιηθείτε, φτιάξτε δικό σας ψηφοδέλτιο και θέστε τον εαυτό σας στην κρίση των συναδέλφων. Ή φτιάξτε δικό σας σωματείο... Αλλά να σας πω τι θα καταφέρετε; Μια τρύπα στο νερό, γιατί όλοι σας είστε επαναστάτες και διαμαρτυρόμενοι του πληκτρολογίου. Αν θα πείτε σε όλους τους ομοιδεάτες σας εδώ να κατέβουν σε διαμαρτυρία, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα έρθετε!!! Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά... Ένα βολεμένο σκουλήκι του ένστολου συνδικαλισμού, που ευθύνεται για όλα τα δεινά του Λ.Σ.