Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Πειραιάς 01/11/2010
Παρά την μείωση κατά 30% του ποσού της εκλογικής αποζημίωσης, που συμβαίνει για πρώτη φορά, πιστεύαμε ότι η κυβέρνηση αν μη τι άλλο θα
τηρούσε τις αποφάσεις της, σύμφωνα με τις οποίες όλες οι πληρωμές στο δημόσιο, για οποιοδήποτε λόγο, θα γίνονται μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.
Αυτό λοιπόν από μόνο του ήταν και η εγγύηση που είχαμε, για ισόποση καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης σε όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.
Πληροφορούμαστε όμως για μια ακόμη φορά ότι και η σημερινή κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη, επιφυλάσσει διαφορετική αντιμετώπιση στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Δηλαδή για μεν την ΕΛ.ΑΣ. θα δοθεί η εκλογική αποζημίωση ως έξοδο κίνησης μέσω της παγίας προκαταβολής των υπηρεσιών της, για δε το Λ.Σ. ως εκλογικό επίδομα μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, αφού το Λ.Σ. εδώ και πάνω από ένα χρόνο στερείται παγίας προκαταβολής.
Μετά τα παραπάνω σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010, το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον ΥΘΥΝΑΛ κ.Διαμαντίδη Γιάννη, τον Γ.Γ. Υπ.ΠτΠ κ. Χριστόπουλο Αθανάσιο, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά των Υπ.ΠτΠ κ.Παπουτσή Χρήστο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες των οικονομικών υπηρεσιών, προκειμένου να βρεθεί ανάλογη λύση στην κατεύθυνση της ισότητας μεταξύ των Σ.Α., μεταφέροντας ταυτόχρονα την άποψή μας ότι αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την υπογραφή νέας ΚΥΑ για την καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης, μέσω ΧΕΠ και χαρακτηριζόμενης ως έξοδο κίνησης.
Για το θέμα ενημερώθηκε τηλεφωνικά και ο Υπ.Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου Γιώργο και αναμένουμε νεώτερες εξελίξεις τις αμέσως επόμενες μέρες.
Σε κάθε περίπτωση καλούμε τα μέλη μας να ενημερώνονται υπεύθυνα και σωστά μέσω των ενώσεων και των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και μέσω των επίσημων ανακοινώσεων μας.
Για κάθε εξέλιξη που θα προκύψει θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: