Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Πειραιάς 02/11/2010

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, γνωρίζουμε στους συναδέλφους ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ των Υπουργών Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου Γιώργου και ΘΥΝΑΛ κ.Διαμαντίδη Γιάννη για
θέματα προϋπολογισμού, ετέθη από τον δεύτερο το ζήτημα της ισόποσης καταβολής της εκλογικής αποζημίωσης στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.


Ο Υπουργός Οικονομικών δεσμεύτηκε για την ισόποση καταβολή του εκλογικού επιδόματος και στα στελέχη του Λ.Σ., με την έκδοση νέας απόφασης, που θα ανέρχεται στο ποσό των 700 ευρώ καθαρά.

Η καταβολή του σχετικού επιδόματος θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, λόγω έλλειψης παγίας προκαταβολής, αποτέλεσμα των άστοχων πειραματισμών της κυβέρνησης εδώ και ένα χρόνο.

Η όλη εξέλιξη κρίνεται θετική και είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλλαμε όλο αυτό το διάστημα, για να πείσουμε για τα αυτονόητα.

Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια, για: α) την συντόμευση των διαδικασιών, προκειμένου η καταβολή να γίνει στο μικρότερο χρονικό διάστημα και β) την οριστική επίλυση του προβλήματος, ώστε στο μέλλον να μην αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

11 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!

ΕΙΠΑΜΕ...

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ .... KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ,ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ 15ΗΜΕΡΟ ΛΕΕΙ!!ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΠΙ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ξεκίνησε να απαιτεί το εκλογικό επίδομα από την 19 Οκτωβρίου 2010 (Αρ. Πρωτ.: 700/4/7) και έτσι οι αστυνομικοί θα πάρουν το επίδομα στην ώρα του .

Η ΠΟΕΠΛΣ το θυμήθηκε την 01 Νοεμβρίου 2010 .

Θέλω όμως να ξέρω που είδαν γραμμένη την Κοινή Υπουργική Απόφαση που περιλαμβάνει και το Λιμενικό σύμφωνα με την ανακοίνωση τους την 29 Οκτωβρίου 2010 [Σας γνωρίζουμε ότι υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση βάση της οποίας χορηγείται στο προσωπικό του Λ.Σ. εκλογικό επίδομα για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, ύψους 700 ευρώ μείον τις προβλεπόμενες από το νόμο κρατήσεις.]

Μήπως την είδε κανείς από εσάς ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ ...
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ "ΘΑ"...

ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΚΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ...

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ...???
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ...???
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ...??

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ...

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ???

ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί και ο .... ψωριάρης χώρια.
Μα καλά δεν μας έλεγαν ότι ο Υπροπο έλεγε, έταζε, υποσχόταν & να σου ΚΥΑ, μυα και αβέρτα μ$$#$#@α?

Άντε Γεια (ρε καραγκιόζηδες)

Ένας Διχασμένος Ένστολος

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ!!!(ΠΟΛΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ) ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
700ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

ΚΙ ΟΠΩς ΕΙΠΑΜΕ...
ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ...
ΜΗΝ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

7ΟΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Κ.ΔΡΙΒΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ?ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ.
ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ?
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ......ΑΙΣΧΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΥΘΕΙ Η Κ.Υ.Α. ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΟΝΣΠΟΝΔΙΑΣ.....ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ.
"ΤΣΕΡΟΚΙ"

Ανώνυμος είπε...

εγω ενα ξερω . απο την παρασκευη που δημοσιευσαν τις ανακοινωσεις τους για το εκλογικο η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ που ελεγαν οτι θα το παρουμε αξιωματικος της ΠΕΑΛΣ ελεγε οτι και οι δυο ενωσεις βιάστηκαν και οτι δεν υπαρχει ΚΥΑ για το Λ.Σ και οτι απο δευτερα θα ξερουμε αν το παρουμε,ποτε,και πόσο θα ειναι .τελικα ειχε δικιο.και εχω την απορια γιατι οι 2 ενωσεις εβγαλαν ανακοινωση νωριτερα απο την αποφαση και τελικα αναγκαστηκαν με 2η ανακοινωση να επανελθουν .και γιατι μονο 1 ΑΞ και μαλιστα της ΠΕΑΛΣ ειπε την αληθεια και μαλιστα σε κοντρα των 2 ενωσεων ????.
σιγουρα κατι παιζεται..........

Ανώνυμος είπε...

οτι ναναι!!!!! αιωνιο λιμενικο ποτε δεν πεθαινεις!!! Αρτσι μπουρτσι!!!! ΟΛΕ