Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Υφυπουργός έστειλε υποπλοίαρχο να της αγοράσει κουρτίνες- To θέμα έφερε στο φως ο Νίκος Νικολόπουλος

Ο λόγος για την υφυπουργό ναυτιλίας, Ελπίδα Τσουρή, η οποία στον καιρό της κρίσης και με τον κόσμο να στενάζει από τα σκληρά μέτρα του μνημονίου αποφάσισε να ανακαινίσει το γραφείο της, σκορπώντας δεξιά και αριστερά χιλιάδες ευρώ.

Μόνο τα έπιπλα του γραφείου της κ. Τσουρή κόστισαν 30.000 ευρώ, αφού δεν τα προμηθεύτηκε από ένα τυχαίο κατάστημα αλλά ίσως από το πιο ακριβό στην αγορά.
Επιπλέον η κ. Τσουρή ξόδεψε 20.273 ευρώ για μηχανογραφικό εξοπλισμό και 3.000 ευρώ για ηλεκτρικά είδη, ενώ υπέγραψε και απόφαση για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για την κάλυψη αναγκών της Γενικής Γραμματείας ύψους 11.299 ευρώ.

Το πλέον εξοργιστικό στην υπόθεση, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Πρώτου Θέματος, είναι πως η κ. Τσουρή έστειλε έναν υποπλοίαρχο του λιμενικού σώματος, να της αγοράσει κουρτίνες για το γραφείο της.
Το περιστατικό μάλιστα επιβεβαιώνεται από την αναφορά του υποπλοίαρχου η οποία αναφέρει: «Πειραιάς σήμερα την 22/11/2010 ο υπογεγραμμένος υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Μ.Τ. ως εκπρόσωπος του ΥΘΥΝΑΛ/ΠΛΣ-Γ, περιελθών διάφορα καταστήματα και εργαστήρια για την προμήθεια κουρτινών, προς κάλυψη αναγκών γραφείου κ. υφυπουργού στο κτίριο της Γρ. Λαμπράκη 150, βρήκα συμφερότερη τιμή στο πιο κάτω κατάστημα».

Όπως φαίνεται και από την αναφορά η «σοβαρότατη» αποστολή που ανατέθηκε στον υποπλοίαρχο ήταν επιτυχής . Για να μη μείνετε και με την απορία θα σας πούμε πως οι κουρτίνες κόστισαν 550 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος ζήτησε να κατατεθεί αναλυτική λίστα με τον εξοπλισμό που προμηθεύτηκε το γραφείο της υφυπουργού, καθώς και τα σχετικά τιμολόγια, ενώ διερωτήθηκε γιατί η υφυπουργός δεν στεγάστηκε στο νέο κτίριο του υπουργείου στην Ακτή Βασιλειάδη.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα η κ. Τσουρή είναι πιθανό να στεγαστεί στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι θα κάνει τα ακριβά έπιπλα, τους υπολογιστές και τις νέες κουρτίνες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδατε που είναι και χρήσιμοι οι ΑΞ στο υπουργείο? Δεν θέλω σχόλια, δεν θέλω σχόλια...χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

να μου το θυμηθειτε ..αυτος ο ΑΞ μια μερα θα σωσει την ελληνικη ναυτιλια... ΥΘΥΝΑΛ και παπ..ιες! Σε λιγο θα τους στελνουν και στον μπακαλη για να τους αγορασουν καμια λακερδα και κανα κιλο κεφαλογραβιερα

Ανώνυμος είπε...

Ποιά ήταν η Υποπλοίαρχος; Αυτή που μετά τη ΣΝΔ έκανε 6 μήνες στη Ρόδο και απο τότε κινείται μεταξύ Γραφείων Υπουργών και Υφυπουργών;
Είναι βλέπεις γεννημένη από χρυσά ... απίδια!

Ανώνυμος είπε...

ξερω κι εγω απο υφασματα...παρτε με κοντα σας

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ;ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

πλωταρχης με μεγάλη εμπειρία στη διακόσμηση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, ενδιαφερεται για την θεση///παρακαλουμε για την ενημερωση σας/-

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το υπουργείο αυτό γινόταν εδώ και ενενήντα χρόνια «Παλιά μου τέχνη κόσκινο». Χα.. Χα.. Χα.. Χα.. Χα.. Χα.. Χα.. Χα.. Χα..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!
....ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΥ ΄΄ΧΥΤΗΡΟΓΛΟΥ΄΄ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ..ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!