Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή ΕΠΛΣ Αχαΐας- Αιτωλοακαρνανίας- Φωκίδας στο Πειρατικό για την δικαίωση των "182"...

Με την ευκαιρία της ψήφισης του νομοσχεδίου για το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής “HELLENIC COAST GUARD” μιας ιστορικής καινοτόμου στιγμής για την πορεία και το μέλλον του σώματος αυτού, θα ήθελα να προσθέσω το εξής:
Μία τροπολογία του 2007 παράνομη και παράτυπη δημιούργησε την αδικία αυτή η οποία δεν χρειαζόταν να έχει κάποιος νομικές γνώσεις για να διαπιστώσει ότι έφασκε και αντέφασκε και ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τον κώδικα προσωπικού του Λ.Σ.

Μέσα από αυτό το νομοσχέδιο εκτός των άλλων καλών που συμπεριλαμβάνονται, εξαλείφτηκε - καταργήθηκε(χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις για να καταδείξω για μία ακόμα φορά το μέγεθος της αδικίας αυτής) μία τεράστια αδικία σε βάρος «182» συναδέλφων υπηρετούντων σε μάχιμες θέσεις του Λ.Σ η οποία διαιωνιζόταν επί τέσσερα σχεδόν χρόνια αδικώντας παράφορα τους συναδέλφους αυτούς.
Γι αυτό τους ανθρώπους που δίνουν η συμβάλουν στο να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν θα πρέπει να τους αναδεικνύουμε προκειμένου να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και για τους άλλους.
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Υπουργό προστασίας του πολίτη τον Κύριο Χρήστο Παπουτσή ο οποίος έσκυψε πραγματικά στον συνδικαλιστικό μας αγώνα για την άρση της αδικίας αυτής και για μία ακόμα φορά έδειξε με την ευαισθησία που τον διακατέχει ότι δεν θέλει και δεν πρέπει να υπάρχουν μέσα στην κοινωνία μας αδικίες και προβλήματα.
Επίσης θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Γ.Γ του Υπουργείου προστασίας του πολίτη τον Κύριο Αθανάσιο Χριστόπουλο ο οποίος και αυτός με την σειρά του έκανε τα αδύνατα δυνατά στο να αρθεί η αδικία αυτή.
Καθώς επίσης θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την υποδειγματική δεοντολόγο Δημοσιογράφο Κυρία Πόπη Χριστοδουλίδου η οποία ανέδειχνε σχεδόν καθημερινά το θέμα αυτό, όπως αναδείχνει και άλλα πολλά θέματα τα οποία με την επιμονή και την υπομονή της έχουν βρει την λύση τους.

Προσωπικά πιστεύω (και αυτό αποδεικνύεται από τα παραπάνω αναφερόμενα και πρακτικά) ότι η ορθή πολιτική, ο ορθός συνδικαλισμός και η ορθή δημοσιογραφία είναι τρία βασικά συστατικά που συμβάλουν σε μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία.
Εύχομαι σε όλους τους προαναφερόμενους να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος, με την ίδια ευαισθησία και τον ίδιο ζήλο να βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη.
Με μεγάλη εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ Αχαΐας- Αιτωλοακαρνανίας- Φωκίδας.

Μπαρζός Θεόδωρος.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε σεις παιδια αναδημοσιευετε επιστολες συναδελφων απο το πειρατικο;
Αν ηθελαν δεν θα το στελναν και σε σας;
Η μηπως νομίσετε οτι δεν ξερουν την υπαρξη σας;
Απο την στιγμη που δεν θελουν να σχολιαστουν οι επιστολες τους απο εμας γραψτε τους κι εσεις εκει που σας γραφουν κι αυτοι.Καθεστε κι ασχολειστε μαζί τους...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν στέλνουν τις επιστολές αυτές στην ΠΟΕΠΛΣ... το ότι το αναδημοσιεύουν τα παιδιά του blog σε πείραξε εσένα?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ανώνυμε @12:33:00 μμ

Το ξαναείπαμε και παλιότερα.Είναι λογικό να προτιμάνε οι Συνάδελφοι το Πειρατικό γιατί είναι δημοσιογραφικό blog οπότε και έχει μεγάλη δύναμη και επιρροή.

Το δυσσάρεστο για εμάς βέβαια είναι ότι οι Συνάδελφοι δεν καταδέχονται να στείλουν τις επιστολές τους και σε blogs Λιμενικών όπως είναι το δικό μας παρά μόνο στο Πειρατικό... ούτε καν στο site της ΠΟΕΠΛΣ που είπε κι ο προηγούμενος φίλος...
Και ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο...
Ίσως δεν τους αρέσει η δυνατότητα σχολιασμού και κριτικής που έχουμε στο blog μας...Δεν ξέρουμε ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι...Ίσως να φταίει κι η αυστηρή κριτική που κατά καιρούς κάνουμε στους Συνδικαλιστές μας...Χίλιοι δυο μπορεί να είναι οι λόγοι...Κι ούτε μας προβληματίζει αυτό...

Εμείς αναδημοσιεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τις επιστολές των Συναδέλφων γιατί τις βρίσκουμε ενδιαφέρουσες και άξιες σχολιασμού και συζήτησης.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος που στέλνουν επιστολές στο Πειρατικό είναι πολύ απλός . ΕΚΕΙ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ . Οι εργατοπατέρες και τα υποχείρια του συστήματος των ΜΜΕ συνεργάζονται για την διάλυση του Σώματος και τον εκμηδενισμό της παρουσίας της Ελλάδος στα θαλάσσια σύνορα .
Εξάλλου και εσείς εδώ την ίδια ρητορική αναπαράγετε , το ίδιο είναι , τι εσείς τι το πειρατικό

Ανώνυμος είπε...

Προς "ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ": Αφού είναι blogs Λιμενικών γιατί μας σερβίρεται στη μάπα συνέχεια τον Πιπερόπουλο; Τον συγκεκριμένο τον διαβάζουμε και σε άλλα blogs. Γιατί δεν δημοσιεύεται σχόλια και κρίσεις άλλων καθηγητών και γενικά σχολιαστών; επειδή είναι πατριώτης σας ή επειδή είστε στον ίδιο πολιτικό χώρο; ΚΥΡΙΟΙ "ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ" ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ Τέτοιες ΜΑΛ...ς ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ......ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ....ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ,,,,,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.......
ΕΜΕΤΟΣ......
ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ....ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ...???? ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.....
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑ#$#$#Α .........
ΤΗΝΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΌ .......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Προς Ανώνυμο @3:47:00 μμ

Τι ασυναρτησίες είναι αυτές???
Τι παραλήρημα είναι αυτό???

Που ξέρεις εσύ σε ποιον πολιτικό χώρο ανηκουν το κάθε μέλος της ομάδας μας???Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε εμείς και ξέρεις εσύ???

Εσύ όμως όχι μόνο έβαλες όλα τα μέλη της ομάδας του blog μας ,στον ίδιο πολιτικό χώρο, αλλά μας κατέταξες κιόλας όλους μαζί πάλι ,στον ίδιο πολιτικό χώρο του Πιπερόπουλου!!!
Κι όλα αυτά επειδή δημοσιεύουμε τα emails που μας στέλνει ο καθηγητής???

Τι τετράγωνη λογική είναι αυτή που έχεις ???
Δηλαδή όσοι έστειλαν ανάρτηση στο Πειρατικό ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με τους Πειρατικούς???

Λογοκρίναμε εμείς κανέναν καθηγητή που μας έστειλε email όπως ισχυρίζεσαι???Πότε???
Περιμένουμε να μας πεις ποιός καθηγητής μας έστειλε email και πότε κι εμείς το λογοκρίναμε.

Όσο για τα σχόλια...Αυτό κι αν είναι μέγα ψέμα...
Πότε λογοκρίναμε εμείς κανένα σχόλιο κάποιου ... καθηγητή ή μη???
Λογοκρίναμε μήπως κανένα σχόλιο δικό σου???
Εμείς με βεβαιότητα σου λέμε ότι αποκλείεται...

Οπότε μάλλον είτε είσαι βαλτός από κάποιους είτε είσαι ο ίδιος θιγμένος από τα γραφόμενα στο blog και προσπαθείς με ανυπόστατες κατηγορίες και αναλήθειες να πετάξεις λάσπη στο blog.

Μετά από ένα χρόνο ύπαρξης του blog και 2587 αναρτήσεις και 3147 σχόλια πιστεύουμε ότι έχουμε δείξει σε όλους το ήθος μας και ότι είμαστε αντικειμενικοί και αμερόληπτοι...

Και το ποιο βασικό...

Δεν λογοκρίνουμε κανέναν!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δεν με ενοχλεί ο Πιπερόπουλος (αν και έχει χάσει το μέτρο τώρα τελευταία και κινδυνεύει να καταντήσει μαϊντανός). Περισσότερο με ενοχλεί ο γραφικός που σχολιάζει τα κείμενά του (τι ωραία που τα λέτε κύριε καθηγητά, αχ τι υπέροχος που είστε δάσκαλε...). Θλιβερός...

Ανώνυμος είπε...

sinxaritiria sto Teodoro,Niko,Basili...k.l.p gia ton agona pou kanane gia tous 182 mexri dikeosis.
kai ena euxaristo stin politiki igesia tou YPTP