Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

"Να αγαπάς την Ελλάδα,
Να λες εγώ μονάχος έχω χρέος να τη σώσω!
Εάν δεν σωθεί, εγώ φταίω!!!"

Από το βιβλίο του Γιώργου Πιπερόπουλου "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ" δανειζόμαστε μια φράση που θα πρέπει να καρφωθεί βαθιά μέσα στο μυαλό ΟΛΩΝ μας και να αφυπνίσει το φιλότιμο και την φιλοπατρία μας.Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ΟΛΟΙ ότι η σωτηρία της πατρίδας μας  πρέπει να γίνει  προσωπιική μας  υπόθεση .Το χρωστάμε στους προγόνους μας.Το χρωστάμε στους απόγονους μας.Πρέπει να αγωνιστούμε για να μπορέσουμε κάποτε να ξαναπούμε "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι "Ακτοφύλακες" , ωραία πόστ κάνετε και μας νουθετείτε αλλά πρώτοι εσείς δεν ακολουθείτε αυτό που έχετε αναρτήσει . Συγκεκριμένα μας είπατε να διαλυθεί ένα Σώμα με ιστορία και παράδοση 100 ετών για να γίνει η Ακτοφυλακή σας , ένας αμφίβολος σχηματισμός χωρίς ρόλο και αρμοδιότητες για την υποστήριξη της Ναυτιλίας παρά μόνο αστυνομικά - σεκιούριτι καθήκοντα. Δεκτό , προπαγανδίσατε , λοιδωρήσατε και παραπληροφορήσατε μαζί με γνωστούς ύβριστές των ενστόλων για να το πετύχετε. Τώρα , επειδή η ζωή δεν είναι ρόδινη και τα προβλήματα δεν λύνονται αλλά μεγενθύνονται μας λέτε στα πόστ σας ..."ΑΑ εμείς είπαμε να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο , το ότι όλα έγιναν χειρότερα μην κατηγορείτε εμάς"... Έτσι λέει το νόημα του άρθρου που βάλατε ; Επειδή στα αυτιά μας μάλλον λέει ότι διαπράξατε μεγάλη ανοησία , στα όρια της προδοσίας ίσως που ασπαστήκατε τον λόγο και την ρητορική των ΜΜΕ εναντίον των ενστόλων .
Προσωπικά ξέρω τι "συνάδελφοι" είστε , όπως και πολλοί ακόμα ξέρουν αλλά μην υποτιμάτε και την νοημοσύνη μας με το να μας "νουθετείτε" για το χρέος προς την πατρίδα !!

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλαρακι ο καθενας μπορει να αναρτα οτι θελει στα blogs! Στο συγκεκριμενο μπλογκ αναρτωνται αποψεις εντελως αντιθετες η μια απο την αλλη! Αν οι διαχειριστες ειχαν προθεση να προπαγανδισουν δεν θα αναρτουσαν αποψεις σαν τισ δικες σου πρα μονο αυτες που τους αρεσουν!
Αυτη ειναι και η διαφορα οσων επιθυμουν την αναβαθμιση του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚ!
Αλλοι προσβαλουν την νοημοσυνη των συναδελφων μιλωντας για τον Ελ Βενιζελο ...λες και αν ζουσε θα επετρεπε να υπαρχει το ΛΣ με την παρουσα μορφη! Οκοσμος προχωραει αλλα εμεις μενουμε πισω!
Αν θελεις κρατα την καρεκλα σου , εσυ και οι ομοιοι σου, αλλα δεν μπορεις να λες οτι επειδη επιθυμουμε να αναβαθμιστουμε σαν σωμα, σαν Ακτοφυλακη και να απεμπλακουμε απο τα περισσοτερα παρεργα , εχουμε την ευθυνη για τα εδω και μερικα χρονια ,μαυρα χαλια του ΛΣ! Αν οι πολιτικοι δεν εφαρμοζουν ορθα αυτα που εξαγγειλουν καθε φορα ,δεν φταιμε εμεις γιαυτο!
Εσυ και οι καποιοι υψηλα ισταμενοι καβατζωμενοι καρεκλοκενταυροι ΑΞ , οι διεφθαρμενοι Συνδικαλιστες και τα αφεντικα ολων στη Δραπετσωνα δηλαδη οι εφοπλιστες, προσπαθειτε με νυχια και με δοντια να διατηρησετε την παρελθουσα κατασταση των πραγματων και να αποδειξετε οτι τωρα που αλλαξε το ονομα σε ΕΛ.ΑΚ , ολα χειροτερεψαν!
Ολα χειοροτερεψαν γιατι περα της αλλαγης του ονοματος δεν αλλαξε τιποτε αλλο κυριε συναδελφε...
και με αφορμη την κριση θα ερθουν και τα χειροτερα...ανοιξε τα ματια σου και δες την κατηφορα της ΕΛ.ΑΣ
που την ειχαν στα ωπα ωπα , μηπως και αντιληφθεις τι μας ερχεται συντομα!
Βαλε την μπατλ-ντρες και αντε να βγαλεις καμια φωτοτυπια ή να ασχοληθεις με το ΄΄υψιστης εθνικης σημασιας΄΄ εργο που σου εχουν αναθεσει οι εφοπλιστες!
Οσο για το χρεος σου προς την πατριδα ...ορκιστηκες να υπηρετεις την πατριδα και να υπερασπιζεσαι αυτη και τα συμφεροντα των ελληνων πολιτων ...οχι τα συμφεροντα τωνμ εφοπλιστων και την ματαιοδοξια των περισσοτερων ΑΞ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ BATTLEDRESS (ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΜΑΧΗΣ) ΣΕ FAXDRESS Η΄ UTUBEDRESS ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΑΞ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ UTUBE!

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος στους "Ακτοφύλακες" bloggers που προπαγάνδισαν ,λοιδώρησαν και τελικά διέλυσαν το ΛΣ...

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...