Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ ???!!!!ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ - ΤΑ ΒΕΛΗ - ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ???

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΟΠΛΟΥΣ 16ΧΡΟΝΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Από την στιγμή που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ξεσπωντας την δικαιολογημένη δυσαρέσκεια σου πάνω στους ενστολους εξυπηρετεις το σύστημα στο οποιο υποτιθεται οτι ετσι αντιστεκεσαι τότε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Όσο αντιμετωπίζονται ολοι οι ένστολοι ως δπλοφονοι 16χρονων και όλοι οι διαδηλωτές ως τρομοκράτες κερδισμενοι θα βγαίνουν ΠΑΝΤΑ αυτοί τους οποίους θέλετε να τιμωρησετε.
Πρέπει να καταλάβουμε κάποτε όλοι ότι τα επεισόδια εξυπηρετούν το σύστημα γιατί κρατούν τον κόσμο μακριά από τις πορείες διαμαρτυρίας και τελικά αποπροσανατολιζουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά αιτία της κάθε πορείας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑΣΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ?
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ?
ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ?ΠΟΤΕ? ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι. Εκτονώνεστε απέναντι σε κακομοίρηδες γιατί είστε ΚΟΤΕΣ και δεν τολμάτε να στοχεύσετε τη δικαιολογημένη οργή σας σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ στόχους, αλλά βαράτε στην τύχη όποιον αστυνομικό βρεθεί εκτεθειμένος απέναντί σας και οι πραγματικοί ένοχοι βλέπουν από την τηλεόραση κάθε βράδυ και γελάνε. Άμα είστε μάγκες, τραβάτε στην Εκάλη ένα βραδάκι να εκφράσετε τη διαμαρτυρία σας αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Κ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ?
ΠΟΤΕ?
ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ!
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΟΙΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ LIVESTREAM TOY STOPCARTEL ΧΘΕΣ?
ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΗΚΑΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ?
ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ!
ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΥΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ?
ΜΟΥΓΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ?
ΜΗ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ?ΜΗ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΛΔ?
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΠΕΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ.
ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ,ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ.
ΕΤΣΙ Κ ΑΛΙΩΣ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ.
ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Πείτε μας σε τι ωφελεί η ρίψη πετρών βελών μολοτωφ κροτιδων καπνογονων και άγριου ξύλου εκατερωθεν???
Ποιους ωφελεί???
Τους διαδηλωτές η τους ενστολους???
Μήπως κανέναν από τους δυο???
Το έχετε σκεφτεί ποτέ σοβαρά???

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕ.
ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΠΕΤΡΑ Κ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟΠ Κ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ?
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΚΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ.
ΤΩΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΠΕΤΡΑ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ Η' ΕΙΧΕ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΞΕΒΟΛΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΡΑΣ ΜΕΤΑ Κ ΕΣΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΙΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τα Μαζικά Μέσα Ενίσχυσης της Κυβέρνησης του Μνημονίου όμως προτιμούν να δείχνουν σήμερα που έληξε η απεργία της καθεστωτικής ΕΣΗΕΑ, κυρίως τις αναφλέξεις …αστυνομικών και «αντιεξουσιαστών».

Ανώνυμος είπε...

Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ημουν από τους πρώτους που έφτασαν στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής:
Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω ΜΑΖΙ με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο όρο ηλικίας τα 14 με 16 χρονών!
Τους βλέπαμε να τρέχουν παρεούλα στο Σύνταγμα με τα μεν ΜΑΤ με τα γκλομπς, τα δε “αναρχικά” κρατώντας πλαστικές σακούλες με μολότωφ.
Μόλις φτάνανε Σύνταγμα χωριζόντουσαν, τα μεν ΜΑΤ έπαιρναν θέσεις μπροστά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας και οι δε κουκουλοφόροι στο πάρκο της πλατείας ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ και οι δύο ομάδες να φτάσει ο κύριος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα.
Με το που έφτανε ο κόσμος στο Σύνταγμα, αρχίσανε τον ψευτοπόλεμο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει τόσο αποπνικτική ώστε ο κόσμος να αρχίσει να διαλύεται στα γύρω στενά!
Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψευτοαναρχικούς και τις ψευτοσυμπλοκές!
Είναι ντροπή να μη αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να χρησιμοποιούν χούλιγκαν των γηπέδων, υποθέτω με κάνα χαρτζιλικάκι του 100στάρικου προκειμένου να διαλύσουν ειρηνικές πορείες δηλητηριάζοντας τον κόσμο με χημικά!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεν είναι ο τεράστιος όγκος του ελληνικού λαού που κατέκλυσε το κέντρο της Αθήνας (πάνω από 100.000 με συντηρητικούς υπολογισμούς) το ουσιώδες «στοιχείο» που καταγράφει τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου της κυβέρνησης των ανδρεικέλων.

Το ουσιώδες και ανατρεπτικό στοιχείο και αυτό που προκάλεσε το μεγάλο τρόμο στο καθεστώς είναι άλλο: ότι μεγάλα και δυναμικά τμήματα του ελληνικού λαού δεν συμμορφώνονται πλέον «προς τας υποδείξεις» και παραμένουν απτόητα στην «κατοχή» της Πλατείας Συντάγματος, παρά τη συνεχή καθεστωτική νεροποντή από χημικά…

Η σημερινή συγκέντρωση αποτύπωσε καθαρά και πολύ δυναμικά την αγωνιστική διάθεση του ελληνικού λαού να χρησιμοποιήσει άλλα μέσα πάλης από αυτά των κομματικών και συνδικαλιστικών παρελάσεων:Την ειρηνική, αλλά γεμάτη αγωνιστικό πάθος «κατάληψη» της Πλατείας Συντάγματος!!!

Η Πλατεία Συντάγματος έγινε ο πόλος συγκέντρωσης και έκφρασης της λαϊκής οργής, το «προσκλητήριο» για ένα αγώνα ανυποχώρητο και δίχως τέλος.

Αυτή η «κατάληψη» της Πλατείας εγκαινιάζει ένα νέο και δυναμικό «μέσον» αγώνα: Ένα «επαναστατικό εύρημα» το οποίο φέρνει το καθεστώς σε αμηχανία και πανικό και ξεμασκαρεύει εντελώς τα «αριστερά» δεκανίκια του καθεστώτος.

Πρώτα και κύρια αποτελεί θανάσιμο πλήγμα στην ηγεσία του ΚΚΕ, διότι δείχνει κραυγαλέα τούτο: Αν η ηγεσία του ΚΚΕ προχωρούσε σε ένα τέτοιο μέσον πάλης η κυβέρνηση θα κατέρρεε μέσα σε μια νύχτα.

Η ηγεσία του ΚΚΕ, καταναλώνεται σε κομματικές φιέστες και πορείες που εκτονώνουν το λαό, τον διαιρούν και τον απογοητεύουν: Αποτελεί, σήμερα, το μεγαλύτερο στήριγμα του καθεστώτος, κραυγάζοντας δημαγωγικά και «ταξικά» εναντίον του με κομματικές παρελάσεις, αλλά ΚΑΜΙΑ κλιμάκωση του αγώνα…

Η «κατάληψη» της Πλατείας αποτελεί ένα δυναμικό, ειρηνικό, αλλά και επαναστατικό βήμα κλιμάκωσης του αγώνα σε ανώτερες μορφές πάλης…

Αυτή η «νέα μορφή» αγώνα που εκδηλώθηκε σήμερα με την «κατάληψη» του Συντάγματος δεν πανικοβάλει μόνο το καθεστώς των υπηρετών του διεθνούς κεφαλαίου, αλλά και υπερφαλαγγίζει τα «αριστερά» βαρίδια των λαϊκών κινημάτων και δεκανίκια του καθεστώτος.

Οι λαϊκές μάζες που ακολουθούν ακόμα αυτά τα «αριστερά» δεκανίκια βλέπουν στην «κατάληψη» της Πλατείας μια αγωνιστική ΔΙΕΞΟΔΟ στον αγώνα τους, μια προοπτική αγωνιστική και ελπιδοφόρα: Προϋποθέσεις απεγκλωβισμού τους από τα αδιέξοδα σκοτάδια των κομματικών παρελάσεων και της τυφλής υπακοής στην κυβερνητική, κατοχική «νομιμότητα»…

Η κατάληψη της Πλατείας έφερε σε πραγματική αμηχανία και τρόμο και τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς προβοκάτσιας.

Τέτοια αμηχανία και τρόμο που τους ανάγκασε να βομβαρδίσουν (συνεχίζουν ακόμα) κυριολεκτικά την πλατεία με τόνος χημικά, συσσωρεύοντας έτσι και «τόνους» εκρηκτικών αποθεμάτων οργής στο λαό στους ήδη υπάρχοντες…

Η κατάληψη της Πλατείας «ξεδόντιασε» και τις οργανωμένες προβοκάτσιες του καθεστώτος. Δεν τις εξέθεσε απλώς, αλλά τις κατέστησε ακίνδυνες, αποδεικνύοντας για άλλα μια φορά ότι όταν ο λαός μπαίνει πραγματικά σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου με το καθεστώς και δεν παρελαύνει απλώς, οι προβοκάτορες είναι εντελώς ακίνδυνοι…

Το Σύνταγμα σήμερα έγραψε τον πρόλογο της πτώσης αυτής της κυβέρνησης…

Ο αγώνας συνεχίζεται…
http://www.resaltomag.gr/

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Βρε, δεν πάτε καλά κ. αντιπρόεδρε...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ,
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ,
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ;;;;
ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ;;;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ;;;
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ;;;
Ο κ. ΥΠτΠ ;;;
ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ";;;;
ΑΣΕ ΜΑΣ , ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.
ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΕΣΥ, ΤΟΝ ΓΑΒΡΑ ΚΑΙ ΤΟ "Ζ'....
ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΔΙΑΣ" ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ;;;
ΠΟΠΗ ΧΡ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Έλληνες Ακτοφύλακες , ποιά είναι ακριβώς η "δικαιολογημένη αγανάκτηση" του MERCURY ; Εσείς τώρα υποτίθετε είστε ένστολοι ; Πάλι ρεζίλι γίνατε . Ρητορική ΠΟΠΗΣ σε όλα . Σας πήρε και ο πόνος μήπως χαθεί το νόημα των κινητοποιήσεων . ΝΤΡΟΠΗ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν ξέρουμε εσύ σε ποιόν πλανήτη ζείς, αλλά αν νομίζεις ότι οι δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που κατεβαίνουν στις πορείες δεν δικαιούνται να είναι οργισμένοι για τις περικοπές που τους κάνουν όχι μόνο στην τσέπη τους αλλά και στα όνειρα τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους ,θά πρέπει ή κάτι να πίνεις και να μην μας δίνεις ή να είσαι από αυτούς φάγανε με χρυσά κουτάλια τα προηγούμενα χρόνια κι έχεις τέτοια αποθέματα που οι περικοπές αυτές σε αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Και βέβαια είμαστε ένστολοι...αλλά τίμιοι ένστολοι...που με δυσκολία αντέχουμε τις περικοπές στον μισθό μας...
Γι αυτό και καταλαβαίνουμε και δικαιολογούμε την οργή των διαδηλωτών (ανάμεσα τους βρίσκονται συγγενείς και φίλοι μας) που βλέπουν την ζωή τους τα όνειρα τους και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα χωρίς να φταίνε σε τίποτα απολύτως...

Άραγε εσύ ,οι συγγενείς κι οι φίλοι σου σε ποιόν πλανήτη ζείτε???

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ανώνυμε @Δευτέρα, Φεβρουάριος 28, 2011 1:09:00 μμ

Πάνω από 4.000 ευρώ οι ετήσιες απώλειες εισοδήματος φέτος.

Δεν έχεις να σχολιάσεις τίποτα???
Πες μας τουλάχιστον τι νοιώθεις εσύ!!!
Ανακούφιση...???
Χαρά...???
Αγαλλίαση...???
Ευδαιμονία...???
Τι???

Γιατί εμείς μια δυσσαρέσκεια και μια αγανάκτηση την νοιώσαμε!!!!