Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ .
ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΛΠΗ

ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΡΑ ΚΑΛΠΗ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΕΣΗ!!!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συναδελφε και να ησουν ο μονος που αντιληφθηκε λαμογιά στις εκλογες;
Και αλλου έγιναν και γινονται οργια.... πραγματικη νοθεία... αλλα αν εχουν ποινικη ευθυνη αυτοι που στηνουν τις εκλογες , εχουν ευθύνη και οι συναδελφοι που αδιαφορούν και ανεχονται μαγειρεματα , νοθεια, αδιαφανείς και υποπτες διαδικασιες!
Νομίζεις πως αν γινουν τα ιδια ή χειρότερα θα αντιδράσει κανείς; Μάλον μονος σου ή ελάχιστοι ακομα θα αντιδράσετε...
Οι συνάδελφοι σε πολλές περιπτώσεις γίνονται κομματι του βρώμικου και διεφθαρμενου συστήματος κλείνωντας μάτια και αυτιά , απαξιώνοντας μονο στα λόγια και πίσω απο την πλάτη τους ηθικούς αυτουργούς της νοθειας και της λαμογιάς του συνδικαλισμού , αλλα με τις παραλειψεις , την αδράνεια και την αδιαφορία τους , επικροτουν και ανέχονται τις πράξεις αυτών!
Ακόμα και οι παλαιότεροι καταπίνουν την καραμέλα που τους δινουν οι κυριοι της ΠΟΕΠΛΣ , οτι αυτοι λύνουν και δενουν στις μεταθεσεις και αλλου...και οτι
αν βρεθουν απέναντι τους εκείνοι θα χάσουν!
Οι νεοι στην πλειοψηφια τους είναι ανενημερωτοι οπως ειναι φυσικο και πολλοί απο αυτους στα νησιά ειναι ΄΄δεμένοι΄΄ απο τους προισταμενους τους συνδικαλιστες (ΥΞ και ΛΦ)!
Τέλος θα αναφερθω στην παράσταση που συνηθιζουν να στηνουν πριν το μαγειρεμα των εκλογων και αφορα την παρουσία του προεδρου της ομοσπονδιας (Δριβακος) στην συνελευση που κανουν για να προκυρηξουν εκλογες!
Γιατί καλουν τον προεδρο πριν τις εκλογες; ....Για να αποδειξουν στους συναδελφους οτι ενδαφερονται;... Για να αποδειξουν ποτι εχουν δυναμη στην ομοσπονδια; ...Για να τους βοηθησει ο προεδρος να εκλεγουν και να ανταποδωσουν μετα στον Πειραιά στις εκλογες για το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ;
Φιλε συναδελφε φαντάζομαι έχεις γινει και εσυ γραφικόε στην Υπηρεσία σου ... πρεπει να προσπαθησεις να αλλαξεις τα μυαλα των συναδελφων της περιοχη σου θα αντικατασταθουν αυτοι οι κοπριτες που χωνονται στις Τοπικες ενωσεις με τον τροπο που τους αξιζει!
Αν το καταφερεις πεστο και σε μενα γιατι το μονο που καταφερα μεχρι σημερα ειναι να γινω αντιπαθης και γραφικος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια συγνωμη.Ειναι δυνατον να γινονται αυτα το 2011 και μην αντιδρατε οι ιδιοι στην Κερκυρα.Εγω υπηρετω στις Κυκλαδες, εχω 20 χρονια υπηρεσια και αυτα δεν τα εχω δει σε κανενα λιμεναρχειο.Δηλαδη οι ιδιοι που ψηφιζουν στην Κερκυρα δεν μπορουν να περιφρουρησουν την ψηφο τους?
Ελεος πια.Εμεις που υποτιθεται οτι εφαρμοζουμε τους νομους δεν μπορουμε να ψηφιζουμε οπως προβλεπεται?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θελετε να το ψαξετε λιγο στις περιοχες σας να δειτε τι συμβαινει και με ποιο τροπο συμβαινει;;; η παρατυπια, η αλλοιωση , η απατη και πολλες φορες η νοθεια ειναι συχνοτατο φαινομενο πλεον! Ειστε σιγουροι οτι οι συναδελφοι περιφρουρουν την ψηφο τους ; ιδιως στα νησια επικρατει οργιο στις τοπικες εκλογες!
Οσοι δεν εχετε δει παρατυπιες στα τοσα χρονια υπηρεσιας σας προφανως ειχατε τυφλη εμπιστοσυνη σε ανθρωπους και οργανα! Ισως θα επρεπε να ειστε λιγο περισσοτερο υποψιασμενοι , αν οχι καχυποπτοι!
Ρωτηστε συναδελφους σε διαφορες υπηρεσιες της περιοχης σας να σας πουν με ποιο τροπο ψηφισαν ή σε ποιανου τα χερια βρεθηκαν παρατυπως τα ψηφοδελτια... και θα αλλαξετε αποψη!
Τι δουλεια εχουν οι υποψηφιοι και ήδη μέλη του ΔΣ των Ενωσεων να μαζευουν ψηφοδελτια και να παιζουν παρανομα τον ρολο της εφορευτικης επιτροπης παραπλανωντας τους συναδελφους οτι ειναι φυσιολογικο και νομιμο αυτο που κανουν , δινοντας την εντυπωση οτι η εφορευτικη επιτροπη και το προεδρειο της ΠΟΕΠΛΣ ειναι ενα και το αυτο!
Δεν γνωριζετε τις δικαιολογιες τύπου...οτι δεν μπορουν να εχουν ολες οι υπηρεσιες που ψηφιζουν εφορευτικη επιτροπη και ετσι αφου μαζευουν οι ιδιοι τα ψηφοδελτια τα δινουν σε μια κανονικη εφορευτικη επιτροπη η οποια βρισκεται συνηθως στην εδρα -τοπο του προεδρειου η οποια απλως καταμετρα τις μαγειρεμενες και πολλες φορες νοθευμενες προκλητικα ψηφους;;;
Ο δικαστικος αντιπροσωπος ειναι παρων μονο στην καταμετρηση...εκει ολα γινονται συνομα αλλα το κακο εχει γινει πολυ πιο πριν κυριοι συναδελφοι!!!
Oι νεοι δικαιολογουνται να κοιμουνται ακομα... οχι εμεις οι παλιοτεροι!!
Δεν θελω να επεκταθω σε γεγονοτα και προσωπα και να κανω προσωπικο ενα θεμα που δεν αφορα μια τοπικη ενωση αλλα τις περισσοτερες!
Αν δεν θιγομαστε απο τετοιες συμπεριφορες τοτε μας αξιζουν αυτοι που λενε ΄΄και καλα΄΄ πως μας εκπροσωπουν!
Με καθε ειλικρινεια...συναδελφος που εχει υπηρετησει και ακομα υπηρετει σε μερικα νησια του Αιγαιου!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ? ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ. ΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.............

Ανώνυμος είπε...

AYTO ΛΕΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!! ... ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ... ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧ.ΘΥΡΙΔΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;... ΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤO ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ , ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!
ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΕΙ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΩ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ...
ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΛΦ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ , ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΣΤΕΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ; ΑΛΛΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΜΕΛΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΧ. ΘΥΡΙΔΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ;; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ!
Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ!
Η ΚΡΥΦΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ , ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ , ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ...ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

MAGES ''NEW WAVE'' EKEI THA VALOUME TIN KALPI STIN KERKYRA

Ανώνυμος είπε...

ο τελευταιος που κανει σχολιο προφανως και ειναι τσιρακι και το παιζει και "βαρυμαγκας"οταν τις αρπαξεις ρε new wave να δεις τι ωραια που θα ειναι

Ανώνυμος είπε...

TA ROYFIANAKIA KAI OI DIAPLEKOMENOI, PROTERGATES STO ALISBERISI THIXTIKAN.......NA PATE PALI STON MAXIMO ,ME TIS POLLES METATHESIS KAI POLIKOMATIKO.....ARXIPLIARXO SAS........ NA KLAPSETE MIPOS SAS BREI KAMIA LISI.........KAI GIA TA BLOGS ............

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ , ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...