Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

SOS ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

«ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ 
ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ»

Ρουτίνα πια έχουν καταστεί οι αιματηρές, πλέον, συμπλοκές των λαθρομεταναστών, μεταξύ τους. Αν και οι εικόνες αυτές κυκλοφορούν καθημερινά, κυρίως από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, η πεποίθηση – ας μην μιλάμε πια για εντύπωση, είναι πως η Πολιτεία αδιαφορεί, αφού έχει πειστεί πως είναι αδύναμη να δώσει λύσεις στο πρόβλημα.

Κι όμως!
Οι επιθέσεις μεταξύ τους, που όμως, όπως είναι φυσικό, καταλήγουν εναντίον των Οργάνων του Κράτους, Λιμενικοί – Αστυνομικοί, καθημερινά πολλαπλασιάζονται, έχοντας πια πάρει διαστάσεις εξέγερσης, με ό, τι συνεπάγεται αυτό.
Τα ίδια αυτά τα όργανα, διαπιστώνοντας αυτή την αδιαφορία της Πολιτείας και όντας εκτεθειμένα στη λαϊκίστικη μανία των Αθηναϊκών κυρίως ΜΜΕ και των διαφόρων αριστεριστικών ομάδων, κυριολεκτικά κρύβονται πίσω από τις κολώνες, είτε για να αποφύγουν τα χτυπήματα των συμπλεκόμενων ομάδων είτε να προστατευτούν από τις φωτό των ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα Μονταρίσματά τους για τους γνωστούς και ευνόητους λόγους, όπως τους επιβάλει η ανάγκη της μέτρησης της θεαματικότητας.

Η πραγματικότητα όμως στην Ηγουμενίτσα γίνεται αντιληπτή μόνο εάν ζεις στις περιοχές όπου συγκεντρώνονται οι λαθρομετανάστες, κυρίως στο Λαδοχώρι.

Δείτε τα Βίντεο από τις αναμεταξύ τους (Κούρδοι & Σομαλοί) συμπλοκές σήμερα το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Οι κάτοικοι τις περιοχής είναι ανάστατοι και απειλούν πλέον να πάρουν την κατάσταση και τον νόμο στα χέρια τους, αφού βλέπουν ότι ούτε η ίδια η Αστυνομία δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί τον όλο και αυξανόμενο όγκο τον λαθρομεταναστών που κατακλύζουν κατά 100άδες την πόλη της Ηγουμενίτσας!
Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2

Δεν υπάρχουν σχόλια: