Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Στις 20 Σεπτεμβρίου η δίκη των βατραχανθρώπων μετά από μήνυση των δήθεν αντιρατσιστών

Σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά, παραπέμπονται στις 20 Σεπτεμβρίου 2011, οι 39 λιμενικοί που κατηγορούνται για ρατσιστικά συνθήματα κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου πέρυσι στην Αθήνα. Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), που είχε υποβάλει ακριβώς πριν ένα χρόνο μηνυτήρια αναφορά για αυτές τις ενέργειες, χαρακτήρισε σημαντική αυτή την εξέλιξη.
Αχαρακτήριστα συνθήματα όπως «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς», αλλά και πολλά άλλα είχαν ειπωθεί από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχαν στην παρέλαση στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα οι άνδρες της ΟΥΚ, μόλις προσπέρασαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα και έστριψαν προς την Πανεπιστημίου, «μετέτρεψαν την παρέλαση σε μία πορεία μίσους, ακροδεξιών μυαλών, φωνάζοντας συνθήματα που υπόσχονταν αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού αλλά και προσδιορίζοντας το ποιος έχει δικαίωμα να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι, επισημαίνει το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη γραμμή για τα συνθήματα την έδιναν άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Μάλιστα ένας άνδρας πηγαινοερχόταν με ιδιαίτερη άνεση μεταξύ αυτών που παρήλαυναν αλλά και του κόσμου που παρακολουθούσε, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.
Πρόκειται για πράξεις που κυρίως προσβάλλουν την ανθρωπιά μας, καταπατούν κάθε δικαίωμα των μεταναστών και εκθέτουν την χώρα ανεπανόρθωτα, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το Παρατηρητήριο, προσθέτοντας ότι ο ελληνικός στρατός χρησιμοποιώντας μία ρητορική μίσους παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος διώκει αυτεπάγγελτα τέτοιες ενέργειες. Υπενθυμίζει ταυτόχρονα, πως εδώ και αρκετό καιρό έχει ψηφιστεί νόμος στη Βουλή για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και όπως «είναι γνωστό οι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις και μάλιστα ως σημαιοφόροι».
Ανάλογες ενέργειες ρατσιστικού περιεχομένου δεν έλειψαν και φέτος από την παρέλαση, από ακροδεξιές ομάδες, μέλη της Χρυσής Αυγής. Συνθήματα, επιθέσεις με καδρόνια ενάντια των μεταναστών στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και ο τραυματισμός δύο Αφγανών απεργών πείνας στα Προπύλαια ήταν μερικά από τα ετήσια, όπως φαίνεται, έκτροπα της επετείου.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Ψάξτε όλοι και βρείτε τι εστί Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και ποιός το στηρίζει...
Ψάξτε όλοι και βρείτε τις άπόψεις του προέδρου τουΠαρατηρητηρίου , Παναγιώτη Δημητρά...
Αφού τα ψάξετε όλα αυτά θα καταλάβετε πάρα πολλά...

Αναρωτιόμαστε όμως....
Δεν τον ενοχλούν τον κ. Δημητρά  αυτοί που καίνε την Ελληνική Σημαία και ξεφωνίζουν ανθελληνικά συνθήματα???

Πόσες Ελληνικές Σημαίες έχουν καεί στις επετείους του Πολυτεχνείου???
Πόσες Ελληνικές Σημαίες κάηκαν σε διάφορα άλλα επεισόδια???

Δεν είναι ρατσιστικό το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας???
Γιατί δεν υπέβαλλαν μήνυση και εναντίον όλων αυτών που κάψαν την Σημαία μας???
Δεν τους ενοχλεί το κάψιμο της Σημαίας μας???
Τους ενοχλούν μόνο οι βατραχάνθρωποι μας και τα συνθήματα τους???


Γεμίσαμε Γραμματείς και Φαρισαίους στην Ελλάδα!!!


12 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ψάξτε όλοι και βρείτε τι εστί Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και ποιός το στηρίζει...
Ψάξτε όλοι και βρείτε τις άπόψεις του προέδρου τουΠαρατηρητηρίου , Παναγιώτη Δημητρά...
Αφού τα ψάξετε όλα αυτά θα καταλάβετε πάρα πολλά...

Αναρωτιόμαστε όμως....
Δεν τον ενοχλούν τον κ. Δημητρά αυτοί που καίνε την Ελληνική Σημαία και ξεφωνίζουν ανθελληνικά συνθήματα???

Πόσες Ελληνικές Σημαίες έχουν καεί στις επετείους του Πολυτεχνείου???
Πόσες Ελληνικές Σημαίες κάηκαν σε διάφορα άλλα επεισόδια???

Δεν είναι ρατσιστικό το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας???
Γιατί δεν υπέβαλλαν μήνυση και εναντίον όλων αυτών που κάψαν την Σημαία μας???
Δεν τους ενοχλεί το κάψιμο της Σημαίας μας???
Τους ενοχλούν μόνο οι βατραχάνθρωποι μας και τα συνθήματα τους???


Γεμίσαμε Γραμματείς και Φαρισαίους στην Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσιεύση απο COSTA GARDA.....................
Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011 θα γίνει η δίκη με κατηγορούμενους τους 39 βατραχανθρώπους μας, για συνθήματα που εικάζεται πως φώναζαν κατά αλλοδαπών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010. Να σας υπενθυμίσω οτι και οι 39, αυτή την στιγμή βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Αναρωτιέμαι: Έχει τιμωρηθεί, απελαθεί, συλληφθεί ποτέ κανένας αλλοδαπός επειδή έβρισε την Ελλάδα ή Έλληνα;;; Έχει τιμωρηθεί, συλληφθεί ποτέ κανένας "Έλληνας" που καίει σε διαδηλώσεις και πορείες την Ελληνική σημαία;;;

thalassodarmenos

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δε νοείται συλλογική ευθύνη, θα ήθελα να ήξερα πώς αυτοί που θα τους δικάσουν θα αποδείξουν ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ από όσους καταδικάσουν, ότι εκστόμισαν τα συνθήματα.

Πέραν αυτών, λυπάμαι που δεν βρέθηκε κάποιος δικαστικός να βάλει την υπόθεση στο αρχείο. Θα είμαι στο Ναυτοδικείο για να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στα παιδιά. Ελπίζω να είναι εκεί όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι, για τον ίδιο λόγο. Και αυτή είναι μια ευκαιρία για ΠΟΕΠΛΣ, ΠΕΑΛΣ και ενώσεις αποστράτων για να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας.

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι οι ενέργειές μας πρέπει να είναι στα πλαίσια της ευπρέπειας και νομιμότητας, για να δείξουμε ότι ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε το ίδιο με τους γνωστούς κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες...

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΕΣ,ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΤΟ Η ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΚΗ Δ.ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΧΩΝ(ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ)ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ?????
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ.ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΄΄ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ΄΄.ΑΛΛΑ,ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΑΚΟΜΑ) ΕΜΕΙΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ??? ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΤΩΝ 39 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.ΣΩΣΤΟ.ΤΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΡΑΦΛΕΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΤΕΝΤΩΣΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΒΑΛΙΤΣΑ.39 ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ.ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Εδώ θα φανεί η συναδελφικότητα και η αλλυλεγγύη μεταξύ μας.
Οι Συνδικαλιστές μας θα πρέπει να εξασφαλίσουν την νομική τους στήριξη και ΟΛΟΙ εμείς την ηθική τους συμπαράσταση.
Δεν επικροτούμε την αναφώνηση των ρατσιστικών συνθημάτων στην παρέλαση αλλά δεν μπορούμε και να αφήσουμε τους Συναδέλφους βορά στα ανθελληνικά ένστικτα κάποιων επιλεκτικών αντιρατσιστών.

Ανώνυμος είπε...

Μα ο συνδικαλισμός μας έδειξε το διεθνιστικό του πρόσωπο όταν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ . Δεν θυμάστε ; τί άλλο θέλετε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, (τελευταίο σχόλιο), μην τα κόβεις τόσο χοντρά τα πράγματα. Δεν είμαι συνδικαλιστής (ΚΕΑ είμαι) και γνωρίζω από πρώτο χέρι οτι την νομική τους υπεράσπιση την ανέλβε η Ένωση Αττικής, όπως είχε αναλάβει την υπεράσπιση των ΚΕΑ Θεσσαλονίκης πριν κανα χρόνο η Ένωση Κ. Μακεδονίας. Μιλάτε με κάνα συνάδελφο εμπλεκόμενο (με βάτραχο σε αυτή την περίπτωση) και μετά γράψτε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα από όλα τα στελέχη του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι αναγνωρίζουν την ύπαρξη «Μακεδόνων» όπως αναφέρουν στην Ελλάδα, λαμβάνοντας ουσιαστικά ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα της διαφοράς που έχει προκύψει μεταξύ της Ελλάδας και της αλυτρωτικής πολιτικής της ΠΓΔΜ, αγνοώντας φυσικά την ιστορική αλήθεια που και ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ είχε ξεκαθαρίσει ότι δηλαδή ο λαός του είναι σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με τους Μακεδόνες.
Δεύτερον τα στελέχη του Παρατηρητηρίου αναγνωρίζουν την ύπαρξη Τούρκων στην Ελλάδα ως μειονότητα, τη στιγμή που η Συνθήκη της Λωζάνης αναφέρεται στην ύπαρξη θρησκευτικής μειονότητας στην Ελλάδα, την μουσουλμανική και όχι σε εθνική. Η τροποποίηση της προαναφερθείσας Συνθήκης, ώστε η μειονότητα να χαρακτηριστεί από θρησκευτική σε εθνική, αποτελεί πάγια πολιτική της Τουρκίας εδώ και αρκετές δεκαετίες, την οποία όπως φαίνεται «υιοθετεί» και το Παρατηρητήριο.
Τρίτον στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου αναφέρονται ως μέρος της αποστολής του η παρακολούθηση ων δικαιωμάτων και η σύνταξη μελετών για τους Πομάκους στην Ελλάδα καθώς και για την κατάσταση της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία και στην Αλβανία.
Με λύπη διαπιστώνει κανείς ότι το ΕΠΣΕ ενώ δείχνει ένα ιδιαίτερο ζήλο για την προβολή των προβλημάτων των Ρομά, των «Μακεδόνων», των «Τούρκων», των μεταναστών στην Ελλάδα, αγνοεί τα προβλήματα που οι Πομάκοι στην Θράκη βιώνουν καθημερινά από τα πλοκάμια του τουρκικού παρακράτους.
Αγνοεί την χειραγώγηση και την ψυχολογικό εξαναγκασμό που δέχονται οι Πομάκοι για να απαρνηθούν την ταυτότητας τους, οι οποίοι το μόνο που ζητούν είναι να έχουν τα παιδιά τους την ίδια παιδεία και τις ίδιες ευκαιρίες στη ζωή που έχουν και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες και όχι αυτή που το τουρκικό προξενείο επιθυμεί.
Με λύπη ο αναγνώστης των ανακοινώσεων του ΕΠΣΕ βλέπει ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά για τα προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της Τουρκίας, ούτε καν για τους βανδαλισμούς για παράδειγμα στο ελληνoορθόδοξο νεκροταφείο της Ίμβρου που έλαβαν χώρα στις 29 Οκτωβρίου του 2010.
Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για το σχέδιο της δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη που αποκαλύφτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από την τουρκική Αστυνομία και φυσικά καμία αντίδραση για το σχέδιο «Κλωβός» το οποίο περιελάμβανε επιθέσεις κατά των μη μουσουλμάνων της Κωνσταντινούπολης.
Το αποκορύφωμα δε της αδιαφορίας του ΕΠΣΕ για την αποστολή που υποτίθεται ότι έχει αναλάβει είναι η πλήρη απουσία οποιασδήποτε ανακοίνωσης για την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα ο οποίος σκοτώθηκε από θερμοκέφαλους εθνικιστές Αλβανούς (προφανώς για το Παρατηρητήριο μόνο οι Έλληνες είναι εθνικιστές) επειδή μιλούσε Ελληνικά.
Ίσως τελικά ο Παναγιώτης Δημητράς και οι συνεργάτες του στο ΕΠΣΕ να έβγαζαν μία ανακοίνωση για τον άτυχο και ήρωα Αριστοτέλη Γκούμα αν το θύμα ονομαζόταν διαφορετικά και ομιλούσε μία άλλη γλώσσα αντί για ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα συνθήματα τους ενόχλησαν!!!!! Ντροπή τους!!!! Το γεγονός ότι κάποιοι αλλοδαποί σκοτώνουν και σφάζουν τον ελληνικό πληθυσμό δεν τους ενοχλεί;;;;; Αν είναι δυνατόν πιά! Σε τι χώρα ζούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα δείτε και περίεργες "ελληνοποιήσεις" στους επιτυχόντες των νέων σειρών .....