Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μακελειό στον Ρέντη

7 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στα παιδιά που τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τις σφαίρες και να βγούν γρήγορα όλοι γεροί από το νοσοκομείο ,αν και από ότι μαθαίνουμε από τα δελτία ειδήσεων η κατάσταση των δύο εξ αυτών είναι πολύ σοβαρή...

Ανώνυμος είπε...

Νεκρός είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η αστυνομία από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς, ενώ και ο δεύτερος, κατά την ίδια ενημέρωση, δεν ανταποκρινόταν μέχρι πριν από λίγη ώρα στις προσπάθειες ανάνηψης. Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε ο τέταρτος από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή του Ρέντη.

Ανώνυμος είπε...

Όλη μέρα στους δρόμους...Αυτοί κι η μοίρα τους...Έρμαια στον κάθε εγκληματία...Και με τη "δαμώκλειο σπάθη" ακόμη και των ίδιων αυτών που πάνε να προστατεύσουν...!!!
Πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους...Να μην παρασυρθούν, από μερικούς κακούς συναδέλφους τους...Γιατί το δίκιο είναι πάντα με τους "άλλους" σ αυτή τη χώρα...!!!
Καλή ανάρρωση στα παιδιά...!!!

Υ.Γ.
Ελαφρύ το χώμα στο νεκρό παλικάρι...!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε παρατηρησει οτι κανενας σχεδον απο τους κλασικους αριστεριστες ποτε δεν λυπαται και ουτε καταγραφει την καταδικη και λυπη του για θάνατο αστυνομικού;
Οργάνωσαν ποτέ διαμαρτυρία και πορεία για κανέναν αδικοχαμένο αστυνομικό;
Αν ήταν όμως κανένας λαθρομετανάστης θα καιγόταν η Αθήνα ...
Οι ανθρωποι αυτοι δυστυχως χαιρονται με τους θανάτους των ενστόλων...

Ανώνυμος είπε...

...........ΚΡΙΜΑ........και αδικο..........συλλυπητηρια στους δικους τους και στην ΕΛ.ΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ , ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ "ΑΥΤΟΥΣ " ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εμεις ειμαστε η οικογενεια τους Μάρτιος 01, 2011 10:38:00! Η μεγαλη οικογενεια των Αστυνομικων Υπαλληλων!