Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!!


ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος, 22 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 01/07/2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.




Ειδικός Φρουρός : ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗΣ Ιωάννης, 23 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 19/10/2008 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλει η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ όντας σε συνεχή επικοινωνία με τους επικεφαλείς των κατά τόπους επιχειρήσεων για να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στους άνδρες που επιχειρούν μέχρι αυτή την στιγμή. Τόσο ο αρχηγός Οικονόμου όσο και ο υπαρχηγός Ραχωβίτσας είναι σε εγρήγορση καθώς η νύχτα προβλέπεται δύσκολη. Εκτός από την δολοφονική επίθεση με πολεμικά όπλα, η οργή των αστυνομικών και ιδιαίτερα των ανδρών της ΔΙΑΣ μετατράπηκε σε μήνι όταν έγινε γνωστό ότι σε ιστοσελίδα οι νεκροί συνάδελφοι τους αναφέρονταν ως "ψοφίμια" και με άλλους εξοργιστικούς χαρακτηρισμούς. Απειλήθηκε μάλιστα και "εξέγερση" από ομάδα ανδρών για το γεγονός.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι παρά τις προτροπές, κανείς από τους άνδρες της ομάδας δεν σταματά την βάρδια του και ήδη κάποιοι έχουν συμπληρώσει πολλές ώρες πέραν της υπηρεσίας τους στις σέλες των μοτοσικλετών.
Η αυτοσυγκράτηση πάντως είναι αναγκαία καθώς οφείλουν όλοι με καθαρό μυαλό να εντοπίσουν τους δολοφόνους και όχι να ασχολούνται με το κάθε κατακάθι των βορείων προαστείων που έχει απωθημένα λόγω της παιδικής του ηλικίας.

Ανώνυμος είπε...

Άλλοi δύο "αντιπαραγωγικοί ένστολοι" έδωσαν τη ζωή τους σήμερα ενεργώντας για το κοινό καλό.
Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή τους και να δίνει δύναμη στις οικογένειες τους.

ΑΚΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΕ!!!???

Θεόδωρος είπε...

Κρίμα ΤΡΑΓΙΚΟ τόσο νέοι άνθρωποι να χανονται.Εύχομαι να τους πίασουν γρήγορα τους αλήτες και επιτέλους η δικαιοσύνη να τους τιμωρίσει παραδειγματικά.Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή τους και να δίνει δύναμη στις οικογένειες τους.

Θεόδωρος είπε...

Κρίμα ΤΡΑΓΙΚΟ να χάνονται τόσο άδικα νέοι άνθρωποι.Ελπίζω να τους πιάσουν γρήγορα τους ΑΛΗΤΕΣ και η Δικαιοσύνη επιτέλους να τους τιμωρίσει παραδειγματικά. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή τους και να δίνει δύναμη στις οικογένειες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


Ελπίζω πως ακόμη και σήμερα,μετά από το χτεσινό Τραγικό περιστατικό με τα παιδιά της Ομάδας ΔΙΑΣ,ορισμένοι στενοκέφαλοι και αργόσχολοι Υπεύθυνοι -Ανεύθυνοι να βάλουν λιγάκι μυαλό και να καταλάβουν τι μπορεί να συμβεί όταν δεν ενεργούν κατάλληλα για να προστατεύσουν αυτούς που διατάζουν με περίσσια περηφάνια αλλά δεν φαίνεται να εκτιμούν καθόλου
Και για όσους δεν καταλαβαίνουν για ποιους μιλάω, να εξηγήσω
Μιλάω γι αυτούς τους Ανώτατους Ενστόλους ,που βρίσκονται σε όμορφα γραφειακια,με ζεστή η δροσιά όλο το χρόνο,με όμορφες γραμματείς να τους σερβίρουν το καφεδάκι τους και παρατρεχάμενους που τους φροντίζουν.....

Εδώ και πολύ καιρό εκπέμπουμε Σ.Ο.Σ. ,
για να μας ακούσετε, αλλά, εσείς πέρα βρέχει...

ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ για να είμαστε αξιοπρεπείς και δεν μας δίνετε .
ΖΗΤΑΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ και δεν μας δίνετε.
ΖΗΤΑΜΕ ΣΚΑΦΗ και είναι χαλασμένα .
ΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ και δεν υπάρχουν.
ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ και κολοβαρατε.
ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ και δεν γίνονται .
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
Τι μας έχετε δώσει;;;

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ οι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
Τα χρήματα υπάρχουν και εσείς Ανίκανοι κάθεστε και αφήνετε

να οδηγούν φέρετρα στα Λιμεναρχεία

Χωρίς αλεξίσφαιρα,χωρίς βολές και εκπαίδευση,
αλλά θέλετε να βγαίνει η δουλειά σας στα Λιμανια.

ΥΠΟΥΡΓΕ, γιατί δεν τους ελέγχεις??

ΑΡΧΗΓΕ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ??

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ??

ΘΥΜΑΤΑ απο την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ???

Γιατί τα αδικοχαμένα παιδιά της ΔΙΑΣ πήγαν από σφαίρες και είναι Ήρωες...
Αλλά,
να πας από φρένα η από λάστιχα

είναι η Υπέρτατη ξεφτίλα....
και δεν υπάρχει τίποτε το ηρωικό σ αυτό....

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHATTING TOY BLOG

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ - ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ-ΚΛΑΔΑΡΔΕΣ ΚΑΙ !! ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ???ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ???????????ΝΟΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ....

Ανώνυμος είπε...

Aνθρωποι κάθε ηλικίας στέκουν συγκινημένοι αλλά και οργισμένοι και αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο που οι 2 αστυνομικοί, δυο παιδιά 22 και 23 χρονών, εκτελέστηκαν χθες από τους αδίστακτους κακοποιούς.


Η χαροκαμένη μάνα του αδικοχαμένου Ιωάννη Ευαγγελινέλη μίλησε αποκλειστικά στο Νewsit.

"Δεν βλέπω να προχωρά η σύλληψη των δολοφόνων του παιδιού μου. Ότι και να πούνε ο Γιάννης δεν έρχεται πίσω. Τι να πω. Για μένα ο Γιάννης δεν πέθανε, δεν θα πεθάνει ποτέ. Να πάθουν το ίδιο οι ληστές. Δε μπορώ να σας μιλήσω άλλο", δήλωσε στο Newsit η κα Σεβαστιανή.



Συνάδελφοί των δυο ειδικών φρουρών μίλησαν για κτηνώδη μυαλά που θέλησαν να σκοτώσουν με θεριστικές βολές. Και δεν έχουν άδικο. Και οι αδίστακτοι δολοφόνοι, εκτός από τον χαμό των νέων αυτών ανθρώπων βύθισαν στο πένθος οικογένειες που πάντα θα αναρωτιούνται γιατί να θυσιαστούν έτσι τα παιδιά τους.

Οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη βύθισαν στο πένθος μια οικογένεια που δεν προλαβαίνει να ντύνεται στα μαύρα. Πριν από 6 μήνες ο Γιάννης, έχασε τον πατέρα του. Τα πράγματα δυσκόλεψαν και έπρεπε εκείνος να συντηρεί την οικογένειά του. Την μητέρα του και την αδελφή του. Η χαροκαμένη πλεον μάνα, η κα Σεβαστιανή, δούλευε κι εκείνη περιστασιακά. Καθάριζε σπίτια... Ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης με καταγωγή από την Μυτιλήνη μετρούσε στο Σώμα μόλις 3 χρόνια...

Τα Τρίκαλα θρηνούν και τον χαμό του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη. Ο γιος του Χρήστου από το Κεφαλόβρυσο, ήταν ο πρωτότοκος της οικογένειας και το στήριγμα όλων... Ο πατέρας του εργάζεται στο δήμο Τρικκαίων.
Ο Γιώργος μετρούσε μόλις 2 χρόνια στο Σώμα...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Οι δηλώσεις του κου Παπούλια:

"Η ελληνική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από το γεγονός. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά οδύνη μου για το θάνατο δύο νεαρών αστυνομικών.. την ώρα του καθήκοντος. Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από το γεγονός ότι δύο νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να προστατεύουν τη νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη. Ζούμε σε μια άγρια εποχή.

Το έγκλημα γίνεται όλο και πιο βίαιο, αποκτά όλο και πιο αποκρουστικές μορφές. Είναι μια διαπίστωση που προκαλεί θλίψη και ανησυχία, που γίνεται δραματική όταν διατυπώνεται στο βαρύ απόηχο της δολοφονίας δύο ανθρώπων που μόλις ξεκινούσαν τη ζωή τους. Θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μου στους δικούς τους ανθρώπους"

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Με την σειρά μου,
θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των αδικοχαμένων παλικαριών της ομάδας ΔΙΑΣ, που εκτελούσαν το καθήκον τους!!!!
Αυτό το περιστατικό, όμως, θα πρέπει να μας κάνει να αναλογιστούμε, πως,
παρόλο των χαμό αυτών των συναδέλφων ,τι πρόκειται να αλλάξει όταν ακόμη
και σήμερα υπηρετούμε στα λιμάνια τις χώρας χωρίς τον στοιχειώδη εξοπλισμό !!!!
ΟΠΛΟ,
τι είναι αυτό για τους λιμενικούς ,
μια λέξη... ΟΝΕΙΡΟ ,
5 άτομα υπηρεσία ή μέτρα τάξης, χωρίς όπλο,
απλά.... γλάστρες στο λιμάνι,
εάν γίνει το παραμικρό, τρέχεις να κρυφτείς
τι άλλο να κάνεις?????
Το παράλογο, βεβαια, είναι, πως και αναφορά να κάνεις για ατομικό οπλισμό δεν σου υπογράφουν οι ανώτεροι!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!