Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!!

Με αφορμή το σχόλιο Συναδέλφου στο CHAT ROOM του blog μας για τους πίνακες με τα μόρια


Mar 4 2011, 1:03 PM
007 (guest): και ετσι με αφορμη τους πινακες που μας εστειλε η Διοικηση ... ειναι ντροπη Υποπλοιαρχος να Υπηρετει στο Μουσειο και να δηλωνει τοπο συμφεροντων νησι των Κκλαδων που ψαχνει απεγνωσμενα να βρει ΥΞ και ΑΞ να το στελεχωσουν... Γιατι δεν τον στελνει στο ΄΄νησι΄΄ του τον κυριο;; Δεν ντρεπομαστε λεω εγω , ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε καποιοι.


έχουμε να θέσουμε τα παρακάτω ερωτήματα και ειλικρινά θα θέλαμε να είχαμε μια απάντηση από κάποιον ΥΠΕΥΘΥΝΟ που γνωρίζει να μας πει αν ισχύουν τα παρακάτω που εμείς "φανταζόμαστε":

1)Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν πάρα πολλοί Συνάδελφοι που έχουν δηλώσει εικονικό τόπο συμφερόντων για να λαμβάνουν αυξημένα μόρια λόγω απόστασης και κατηγορίας???

Σίγουρα υπάρχουν!!!Έτσι δεν είναι???Μερικούς τέτοιους εξυπνάκηδες  τους ξέρουμε εμείς...Άλλους τόσους τους ξέρετε εσείς...Γενικώς όλοι τους ξέρουμε όλους...

2)Αφού λοιπόν εμείς τους ξέρουμε όλους αυτούς τους πονηρούς πως γίνεται η Διοίκηση και οι Συνδικαλιστές μας να μην τους ξέρουν???

Εμείς "φανταζόμαστε" ότι τους ξέρουν και θα το αποδείξουμε με κοινή λογική!!!

3)Αφού λοπόν οι πονηροί-εξυπνάκηδες Συνάδελφοι λαμβάνουν κάθε χρόνο περισσότερα μόρια από τον οποιοδήποτε Συνάδελφο που υπηρετεί στο τόπο συμφερόντων που και αυτοί έχουν δηλώσει, πως γίνεται να μην παίρνουν ποτέ μετάθεση στον τόπο συμφερόντων τους???Ο μόνος τρόπος είναι να μην τηρείται το ΠΔ και τα μόρια!!!Έτσι δεν είναι???

Εφόσον όμως δεν τηρούνται το ΠΔ και τα μόρια τότε γιατί δεν κάνουν προσφυγή να δικαιωθούν???Γιατί δεν το καταγγέλουν στους Συνδικαλιστές???Γιατί δεν κινούνται δικαστικά να δικαιωθούν???

Εμείς "φανταζόμαστε"ότι δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά γιατί όλα είναι μιλημένα και κανονισμένα από πρίν...
Γιατί κι εδώ γίνεται ότι έγινε με τις εικονικές αιτήσεις για παραμεθόριο κατόπιν οδηγιών των Συνδικαλιστών και της Διοίκησης ώστε να προαχθούν κανονικά όσοι ΥΠΑΞ δεν υπηρέτησαν ποτέ στην παραμεθόριο με υποτιθέμενη υπαιτιότητα της Υπηρεσίας...

Καταλάβατε τώρα γιατί???
Γιατί Συνδικαλιστές και Διοίκηση πάνε πακέτο...
Γιατί Συνδικαλιστές και πολιτικοί είναι "ούνα φάτσα ούνα ράτσα"...

Θυμάστε ποτέ να βγήκαν Συνδικαλιστές και να  κατήγγειλαν συγκεκριμένες παράνομες μεταθέσεις???
Μέ όλες τις Κυβερνήεις τα ίδια λένε...Γενικόλογα και αοριστολογίες για δήθεν παράνομες μεταθέσεις και μη τήρηση των μορίων!!!Με όλες τις Κυβερνήσεις όμως οι ίδιοι και οι αυλικοί τους βολεύονται...
ΤΥΧΑΙΟ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Οι Συνδικαλιστές μας νομίζουν ότι ακόμα μπορούν να κοροϊδεύουν τους Συναδέλφους με μπουρδολογίες και γενικόλογα.Λες και δεν έχουν καταλάβει οι Συνάδελφοι ότι αυτοί οι ίδιοι παρανομούν και κάνουν τα στραβά μάτια για να βολέψουν οι πολιτικοί και αυτοί τους ψηφοφόρους τους!!!Σαν τους πολιτικούς μας είναι κι αυτοί και τάζουν προεκλογικά στους ψηφοφόρους τους ρουσφέτια για το αμετάθετο ή για μια καλή μετάθεση σε μια ήσυχη Υπηρεσία.Και μετά αναρωτιούντε γιατί έχει απαξιωθεί ο Συνδικαλισμός!!!

Σας πήραμε χαμπάρι όμως και οργανωνόμαστε σιγά σιγά για φούλ επίθεση!!!
Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί από εδώ και πέρα!!!
Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε σε όλους τους Συναδέλφους μας την ιδέα ότι για την μετάθεση τους θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα πολιτικά γραφεία και τις συνδικαλιστικές κλίκες και να στραφούν στα νομικά.
Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στους Συναδέλφους μας που αδικούνται με άλλη μια μετάθεση στην πλάτη τους ,όταν υπάρχει έστω και ένας αμετακίνητος-αμετάθετος Συνάδελφος , την άποψη ότι εφόσον έχουν περισσότερα μόρια  πρέπει να προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη και όχι μόνο να ζητούν την ακύρωση της παράνομης μετάθεσης τους αλλά και να απαιτούν χρηματική αποζημίωση από ΟΣΑ μέλη του Συμβουλίου Μεταθέσεων υπέγραψαν υπέρ της παράνομης μετάθεσης!!!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΙ ΑΣΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν  τις αντικειμενικές μεταθέσεις αυστηρά βάσει μορίων που έχουν πετύχει εδώ και χρόνια οι Αστυνομικοί!!!
Από εδώ και στο εξής ΟΣΟΙ αδικούμαστε, θα πρεπει να κινούμαστε  δικαστικά εναντίον όποιων παρανομούν, εις βάρος μας και εις βάρος των οικογενειών μας, για να βολέψουν τους αυλικούς τους...
Αν το κάνουμε αυτό ΟΛΟΙ, σε λίγο καιρό οι Συνδικαλιστές μας θα παρακαλάνε τον Υπουργό να μην λαμβάνουν μέρος στα συμβούλια των μεταθέσεων...

Ήδη αρκετοί Συνάδελφοι έχουν πειστεί και στις επικείμενες μεταθέσεις θα κινηθούν δικαστικά αν αδικηθούν...Δεν αρκεί αυτό όμως...Πρέπει να γίνει από ΟΛΟΥΣ!!!

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!!

Να θυμάστε ότι οι Συνδικαλιστές δεν θέλουν την τήρηση του ΠΔ για να βολεύονται οι ίδιοι και οι αυλικοί τους...Γι αυτό λοιπόν για Συνδικαλιστές σας να ψηφίζετε ΜΟΝΟ άτομα με αρκετά μόρια που δεν έχουν να χάσουν τίποτα από την τήρηση του ΠΔ και των μορίων!!!
Άτομα που πιστεύετε ότι θα επιδείξουν  συνδικαλιστικό έργο και όχι άτομα που θα εκλέγονται  για να κάνουν ρουσφέτια...Πρέπει να καταλάβουν όλοι (Συνδικαλιστές και Συνάδελφοι)ότι για τα ρουσφέτια υπάρχουν (κακώς βέβαια) τα πολιτικά γραφεία.

Ο Συνδικαλισμός δημιουργήθηκε για την επίλυση των προβλημάτων στον χώρο εργασίας ,την διεκδίκηση της βελτίωσης των συνθηκών εργασίας και των καλύτερων αμοιβών και την εξασφάλιση της ισονομίας ,της ισότητας και της δικαιοσύνης ανάμεσα στους Συναδέλφους και όχι για ρουσφέτια.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συναδελφοι , οι συνδικαλιστες ξερουν πολυ καλα να συμβουλευουν και δινουν λυσεις οταν πρκειται για ΄΄πονηριές΄΄ , βολεματα και καβατζες που αφορουν οσους τους γλυφουν και οσους ειναι γραναζακια της σκουριασμενης μηχανης της καθε τοπικης ενωσης!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ξερουμε τους εξυπνακηδες.Αρκει να δει κάποιος τους πινακες με τα μόρια.Εμεις εδω εχουμε παντρεμενους που ενω ειναι παντρεμενοι στην Μακεδονια εχουν τοπο συμφεροντων στην Πελοππονησο.Αλλον παλι που ενω υπηρετει στην Αττική εχει τοπο συμφεροντων στην Θεσ/νικη.Της πόπης γινεται...

Τετοιες αναρτησεις ρε παιδια μην τα κανετε σαβατοκυριακο.Ειναι κριμα να χαθει χωρις να διαβαστει απο τους συναδελφους.σας συμβουλευω να το κρατησετε επικαιρο τουτο το θεμα.πιστευω οτι εχει πολυ ζουμι...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΚΟΣΚΙΝΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΄΄ΠΟΝΗΡΙΕΣ΄΄ ...

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση περι δικαιοσινης:
Ειναι δικαιο και σωστο 120 Υπαξ και 670 Λ/Φ να ειναι "κλειδωμενοι" σε οτι δυσμενες μερος υφισταται ανα την Ελληνικη επικρατεια την ιδια στιγμη που αλλοι τοσοι και περισσοτεροι δεν εχουν φυγει απο το λεκανοπεδιο Αττικης? Εχει δοκιμασει κανενας απο αυτους που πανηγιρησαν οταν υπογραφτηκε να υπηρετησει 5 χρονια στον Αι Στρατη, στα Ψαρα, στη Νισυρο, στους Λειψους, στο Καστελοριζο, Οινουσσες, Φολεγαδρο, Αμοργο? Ποσοι ξερουν που πεφτουν αυτα τα μερη?

Ανώνυμος είπε...

12.000 Κινέζοι μεταφέρθηκαν μέσα σε λίγες μέρες στην Κρήτη με τις ευλογίες του Κ. Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και εγώ περιμένω ενώ έχω συμπληρώσει τον προβλεπόμενο χρόνο στην παραμεθώριο εδώ και πέντε χρόνια!!! Υπάρχει κενή θέση καιδεν υλοποιούν την μετάθεσή μου μέχρι να με καταστρέψουν εκτός απο οικονομικά , που ήδη το κατάφεραν και οικογενειακά...ΣΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.........................


κ. Πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ (ΔΡΙΒΑΚΟ),
σε πρόσφατη συνέλευση, σας τέθηκαν ερωτήματα-προβληματισμοί-αιτήματα από το προσωπικό του Κ.Λ.Ηρακλείου ,σχετικά με θέματα εργασίας-ατομικής ασφάλειας, όπου απαντήσατε ότι ‘’δεν είναι θέμα του σωματείου’’.
Εγώ τώρα, γιατί νόμιζα ότι υπάρχει το σωματείο για να διεκδικεί αυτά, που δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε μόνοι μας –ατομικά;
Αν δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης του τότε ποιός είναι;
Ένας άνθρωπος σαν και σας, στην συγκεκριμένη θέση, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει….
Μου αρέσει, που αναρωτηθήκατε γιατί δεν είχε κόσμο...
σας το είχαν πει από την προηγούμενη φορά ότι αντιμετωπίζετε τα μέλη του σωματείου ως πολιτικός και δεν θα τα ξαναδείτε..

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το άρθρο αυτό! Μακάρι όλοι οι συνάδελφοι να ενημερωθούν και να σκεφτούν καλύτερα ποιους συνδικαλιστές και γιατί τους υποστηρίζουν. Δεν είναι μόνο το θέμα των μερικών ευρώ που κρατούνται από το μισθό κάθε μήνα..είναι ότι κάποιοι κύριοι περνούν τράνζιτ από το ΛΣ, παρουσιάζονται μόνο ως τουρίστες στις Υπηρεσίες τους (στις οποίες υπηρετούν τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια +)και περιμένουμε να καταλάβουν και να συμμερισθούν προβλήματα..Με αυτή την προοπτική πως να καταλάβουν την κατάφωρη αδικία που προώθησαν σχετικά με τις προαγωγές ΥΠΑΞ; Έχουν υπηρετήσει πουθενά αλλού εκτός του τόπου τους;; Ή μήπως έχουν συμπληρώσει κανένα τυπικό προσόν ως όφειλαν;;