Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Όποιοι δεν μπορούν να το κάνουν, ας παραιτηθούν"

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Άστραψε και βρόντηξε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δ. Κουνενάκης κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στην πρωϊνή εκπομπή του Θάνου Κορομπύλια στο Ρ/Σ Λατω fm.
Αιτία της ραδιοφωνικής έκρηξης του δημάρχου ήταν η ενέργεια ενός επαγγελματία στην Πλάκα, που προχώρησε αυθαίρετα σε τοποθέτηση κατασκευών απέναντι από τη Σπιναλόγκα για βάλει καρέκλες και τραπέζια για την ταβέρνα του. Ο κ. Κουνενάκης είπε χαρακτηριστικά ότι απέναντι από το μνημείο της Σπιναλόγκα κάποιοι χτίζουν μνημεία αδιαφορίας και ωχαδελφισμού. Ο Δήμαρχος κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες (Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου, Λιμενικό κλπ) να κάνουν τη δουλειά τους και να φροντίσουν για την εφαρμογή των νόμων. "Όποιοι δεν μπορούν να το κάνουν, ας παραιτηθούν", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου υπεραμύνθηκε της επιλογής της δημοτικής αρχής να εισηγηθεί αυξήσεις τελών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την επόμενη Παρασκευή. "Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως η χώρα μας" ανέφερε τονίζοντας ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου είναι υποχρεωμένος να κάνει αυξήσεις τελών για να μην βρεθεί απέναντι σε οικονομικό αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: