Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση όλων αυτών των ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ που προκειμένου τα οχήματα και τα σκάφη των Υπηρεσιών να είναι πάντα σε λειτουργία, θέτουν καθημερινά τον εαυτό τους σε.....πολλαπλούς κινδύνους.

Από τη στιγμή που εδώ και καιρό χρήματα δεν διατίθενται για οχήματα και σκάφη, έχει επιστρατευτεί το φιλότιμο, το δαιμόνιο και η ευρεσιτεχνία του Έλληνα λιμενικού προκειμένου να βρει λύσεις, διαφορετικά θα πρέπει να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του οδηγώντας οχήματα χωρίς φρένα και με φθαρμένα ελαστικά, σκάφη χωρίς σέρβις παρακαλώντας τον Αϊ Νικόλα για επιστροφή στο λιμάνι.

Φυσικά υπάρχει και η επίσημη απάντηση "ΑΚΙΝΗΣΙΑ".

Μα πώς να ακινητοποιήσεις το Λ.Σ όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσει καθημερινά από ξηρά και θάλασσα
λαθρομετανάστευση, διακίνηση ναρκωτικών, και κάθε άλλου είδους παραβατική δραστηριότατα;Η το βασικοτερο ερευνα -διασωση.

Ποιος ο ρόλος του λιμενικου όταν έμμεσα αλλά και άμεσα υπάρχουν πιέσεις από πάνω προς τα κάτω,
για εξεύρεση λύσεων ώστε να κινούνται σκάφη και πλωτά, πάση θυσία; (ανεπίσημα βέβαια!).

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από λίγα χρόνια ότι για να είναι αξιόμαχα τα σκάφη και τα οχήματα θα έπρεπε να επιστρατευτούν οι προσωπικές γνώριμες, οι εξυπηρετήσεις σε τρίτους ,οι συνδικαλιστικές Ενώσεις καθώς και κάποιοι που έχουν έννομο συμφέρον από τέτοιου είδους συναλλαγές.

Ας αναλογιστεί ο καθένας από εμάς το ρόλο του και ας αναλάβει η πολιτεία τις ευθύνες της απέναντι στους ΕΛΛΗΝΕΣ προστατεύοντας πρώτα από όλα την ακεραιότητα των στελεχών του Λ.Σ σε ατομικό αλλά και σε υπηρεσιακό επίπεδο.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΜΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://costagarda.blogspot.com/2011/03/blog-post_948.html

αυτό το mail αποτελεί αναδημοσίευση από το costagarda. Ούτε τελεία δεν έχει αλλάξει ο αποστολέας του !!!! χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει ο αποστολέας...Το αστείο ποιό είναι;

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή είναι copy-paste από costagarda...
http://costagarda.blogspot.com/2011/03/blog-post_948.html#more

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Εντάξει ρε παιδιά.Δεν έγινε και τίποτα.Μπορεί να το είδε κάποιος Συνάδελφος στο blog σας ,να του άρεσε αυτό που διάβασε και να μας το έστειλε χωρίς να αναφέρει την πηγή.Σιγά το έγκλημα...