Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Τις βρήκατε τις ψήφους εκεί στον Βόλο ή ακόμα τις ψάχνετε ???

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Αγνοούνται ακόμα οι ψήφοι δια αλληλογραφίας της Σκοπέλου και της Αλοννήσου για τις  εκλογές της ΕΠΛΣ  Κεντρικής Ελλάδος???

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Αν ναι δώστε εύρετρα να βγούμε να τις ψάξουμε μήπως και καλύψουμε και καμμιά τρύπα τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που ζούμε...



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθω.
θα πηδηχτώ από το παράθυρο.
εδω ψηφίσανε άτομα που βαλανε υποψηφιότητα επειδη κλείσανε οκταετία για να εξασφαλίσουν μια τετραετία πραμονής ακόμα.
και μετά μας φταίνε οι συνδικαλιστές.
το γεμάτο άχυρα κεφάλι μας φταίει.
κανένας άλλος.
τι να πω ρε σεις.
ειμαστε αδιορθωτοι.

Ανώνυμος είπε...

μη τρελαινεσαι συναδελφε!
δεν ξερω αν σε παρηγορει, αλλα γινονται και αλλου αυτα και ενω ο υποψηφιος το εχει δηλωσει δημοσιως οτι κατεβαινει για αυτο το λογο. βλεπεις λιγοι οι υποψηφιοι δεν γουσταρουμε τον ενα τον αλλο, τελικα βγηκε ο παραπανω!
μιλαμε για φοβερο συνδικαλιστικο επιπεδο!
σου προτεινω λυση, κατεβα υποψηφιος

Ανώνυμος είπε...

τυχαιο , δεν νομιζω..

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ασχολείστε ρε σεις με τις εκλογές;Όλα είναι από πρίν κανονισμένα από τα μέλη του συμβουλίου της κάθε ΕΠΛΣ.
Για αυτό βλέπετε "φωτογραφικά" ψηφοδέλτια...Δηλαδή ανάλογα με την Υπηρεσία που έρχονται βλέπετε "καρμπόν" ψηφοδέλτια με τα ίδια ονόματα ψηφισμένα.
Αυτοί ξέρουν από πριν ποιοι θα βγούν γιατί έχουν τις ψήφους μοιρασμένες.
Η μόνη περίπτωση να κάτσει στραβή και να μην τους βγουν τα σχέδια είναι να ψηφίσουν όλοι και όχι μόνο όσοι είναι στις συνδικαλιστικές τους κλίκες.
Αλλά και γι αυτό έχουν προνοήσει.Έχουν απαξιώσει τόσο τον συνδικαλισμό που οι περισσότεροι συνάδελφοι δεν ασχολούνται καν.Οπότε αυτοί με τις ψήφους των 10-20-30 αυλικών τους εκλέξονται ξανα και ξανα.
Τόσο απλό και πονηρό είναι το σχέδιο τους.

Ανώνυμος είπε...

KERKYRA KAI EDO OLA KYLOYN HSYXA ME TIS EKLOGES KAI AS MHN EXOYN KSEKINHSEI AKOMA !!! EYXOMASTE STON MONIMO PROEDRO MIA NEA PALI..!!KALI KAI DHMIOYRGIKH THITEIA...ME POLLES PROTASEIS PAREMVASEIS KAI IDEES (!) OPOS OLES OI PROHGOYMENES(MPOYZOYKIA ....KAI ALLA....???)

Ανώνυμος είπε...

Στα πανηγύρια και στους χορούς η Βασίλω πρώτη!!!

Ανώνυμος είπε...

ολοι τους στα προεδρεια των τοπικων ενωσεων ειναι αθωοι , τιμιοι αγωνιστες και ανιδιοτελείς... μεχρι να τους παρουν χαμπαρι οι συναδελφοι... εξαιρεσεις υπαρχουν ελαχιστες για να επιβεβαιωνουν τον κανονα!!! οσο για το πως θα τους παρετε χαμπαρι , απλα δειξτε προσοχη και αυξημενο ενδιαφερον , συζητηστε μεταξυ σας και τοτε ισως βγουν στη φορα πολλα ΄΄απλυτα΄΄ των κυριων που το παιζουν εκπροσωποι μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.........................


κ. Πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ (ΔΡΙΒΑΚΟ),
σε πρόσφατη συνέλευση, σας τέθηκαν ερωτήματα-προβληματισμοί-αιτήματα από το προσωπικό του Κ.Λ.Ηρακλείου ,σχετικά με θέματα εργασίας-ατομικής ασφάλειας, όπου απαντήσατε ότι ‘’δεν είναι θέμα του σωματείου’’.
Εγώ τώρα, γιατί νόμιζα ότι υπάρχει το σωματείο για να διεκδικεί αυτά, που δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε μόνοι μας –ατομικά;
Αν δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης του τότε ποιός είναι;
Ένας άνθρωπος σαν και σας, στην συγκεκριμένη θέση, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει….
Μου αρέσει, που αναρωτηθήκατε γιατί δεν είχε κόσμο...
σας το είχαν πει από την προηγούμενη φορά ότι αντιμετωπίζετε τα μέλη του σωματείου ως πολιτικός και δεν θα τα ξαναδείτε..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ