Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μήνυμα οικογένειας προς Παπουτσή..."Είστε ανεπιθύμητος στην κηδεία του παιδιού μας"




"Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, Ιωάννη Ευαγγελινέλη, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς του να παραβρεθούν σε αυτήν μόνο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του. 
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκφράζει για ακόμη μια φορά τη βαθύτατη οδύνη της για τον αποτρόπαιο θάνατο των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλλογιάννη, συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος της Ελληνικής Αστυνομίας και των οικείων τους και δεσμεύεται να αναλάβει όλα εκείνα τα μέτρα για τη στήριξη των οικογενειών τους".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στη μητερα .τους ειπε τα παντα με την επιλογη της να παραβρεθούν στην κηδεια μόνο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του.
και απο μενα αντε στο δ..... παπουτση που τολμησες εχθες να πεις οτι οι περικοπες στα σωματα ασφαλειας ειναι περικοπες που γινονται σε ολο το δημοσιο τομεα ...., αρα ολα καλα.......βλ... ε βλ......

Ανώνυμος είπε...

Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον... έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού.

Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη.