Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΕΠΛΣ Ν.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ...

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ/νση: Κανάρη 89 Καλαμάτα 06 - 04 - 2011
Ταχ.Κώδικας: 24 101 Αριθμ,. Πρωτ. : / 2011
Τηλέφωνο: 27210 - 23563
27210 - 22218
FAX: 27210 - 23563

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠONNHΣΟΥ, στα πλαίσια τόσο της σύσφιξης των συναδελφικών σχέσεων, όσο και της επί τόπου ακρόασης των προβλημάτων μας, αποφάσισε την σύγκλιση για συνεδρίαση την 04-04-2011 στο Λιμεναρχείο ΠΥΛΟΥ .

Στην ανοιχτή προς όλα τα μέλη συνεδρίασή του,η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, δόθηκε περισσότερο έμφαση στην ενημέρωση των συναδέλφων , ενώ δεν παρέλειψαν οι Δικαιολογημένες ανησυχίες του Προσωπικού για το ακατάλληλο κτήριο της λιμενικής αρχής ΠΥΛΟΥ, την αναστολή χορήγησης των φαρμάκων επί πιστώσει και τις συσσωρευμένες οφειλές οδοιπορικών στο προσωπικό .

Η Ένωσή μας πιστή στις Αρχές της, διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους συναδέλφους υπηρετούντες στις Λιμενικές Αρχές της ΠΥΛΟΥ και ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ , ότι θα ξεκινήσει επαφές με τους βουλευτές του νομού ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ και με όλους τους απαιτούμενους φορείς δεδομένου να γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων μας για να έχουμε τη θετική επίλυση τους, επίσης θα είναι Αρωγός και Συμπαραστάτης σε κάθε τους βήμα, που θα σκοπεύει στην καλύτερη και αποδοτικότερη βελτίωση των υπηρεσιών του Σώματος προς τον πολίτη αλλά και τον Λιμενικό σαν εργαζόμενο.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαριστεί θερμά τον Λιμενάρχη και το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής ΠΥΛΟΥ για την άψογη φιλοξενία τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος   ΚΟΥΡΕΝΤΖΗΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: