Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Είπαμε τόσα πολλά και γίναμε τελικά μισητοί.

Αλλά σε ποιους; Στους αρχισυνδικαλιστές και το "αυθόρμητο" παρεάκι που έκανε ομαδική εμφάνιση σε μπλογκ για να τους υποστηρίξει πλέον ανοιχτά , και πολύ καλά έκανε δηλαδή.

Μας έχουν απαγορεύσει τις αναδημοσιεύσεις.Ας λένε λοιπόν τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ μόνοι τους. Δεν χρειάζονται αντίλογο.

Από την πρώτη μερα λειτουργίας μας γράψαμε πολλά, εκφραστήκαμε ελεύθερα ως "Ελληνες Ακτοφύλακες" και δεν σταματήσαμε τις αναδημοσιεύσεις από άλλα μπλογκ αλλά και τον σχολιασμό αυτών.

Όταν αυτοδιαφημίζοταν από τα σχόλια των αναρτήσεων μας δεν ήξεραν ότι κάναμε αναδημοσιεύσεις; Από πότε άρχισαν να μας διαβάζουν  ; Ξαφνικά άνοιξαν τα υπολογιστή και έπεσαν επάνω μας στην τύχη;

Δεν μπήκαν στο κόπο να διαβάσουν ούτε την περιγραφή του ιστολογίου μας κάτω από τον τίτλο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ HELLENIC COAST GUARD"
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ , ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤO ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ.ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

Η κριτική τελικά "τσούζει", πονάει.

Θα συνεχίσουμε την κριτική στους συνδικαλιστές και θα εξακολουθούν οι συνάδελφοι αναγνώστες - ακτοφύλακες και μη, να σχολιάζουν ελεύθερα. Μόνο μη μας απαγορεύσουν την αναδημοσίευση και των δελτίων τύπου.

Ευχαριστούμε για την αποκλειστική απαγόρευση αναδημοσίευσης των αναρτήσεων σας. Μας τιμά.

Με αγάπη Σταβέντος

4 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να προσθέσω κάτι σε οσα είπε ο Συνάδελφος και φίλος "Σταβέντο". Παρακολούθησα τα σχόλια στο θέμα του blog COSTA GARDA σχετικά με το ανώνυμο σχόλιο που δημοσιεύτηκε στο blog μας και τους αφορούσε, και πραγματικά έμεινα έκπληκτος με τη απάντηση του "Μάξιμος" σε ένα σχολιο της ανάρτησης.
http://costagarda.blogspot.com/2011/04/blog-post_2418.html

"ΜΑΞΙΜΟΣ είπε...
Είδες 2.41 που δεν σε λογοκρίναμε και βάλαμε το σχόλιο σου..Αντε τώρα ασχολήσου με το μπλογκ σου που κάνει μόνο αναδημοσιεύσεις γιατί δεν έχει τι να πει και είναι το μόνο στο οποίο απαγορεύουμε τις αναδημοσιεύσεις.Αντε τσιράκι των δημοσιογράφων που γράψαμε για τα αφεντικά σου και τρελλάθηκες.
30 Απριλίου 2011 9:02 μ.μ."

Από ότι καταλαβαίνουμε η απάντηση του "Μάξιμου" αναφέρεται στο δικό μας blog αφού όπως λέει και οίδιος είμαστε το μοναδικό blog που μας απαγόρευσαν(πόσο άσχετοι είναι!!!) τις αναδημοσιεύσεις απο το blog τους.

Από ότι φαίνεται προσπαθούν συνεχώς να πιαστούν από οπουδήποτε για να βρούν αφορμή να μας επιτεθούν και να μας λασπολογήσουν.
Ο λόγος μάλλον προφανέστατος. Είμαστε μάλλον (αν κάνουμε λάθος διορθώστε μας)το μόνο blog Λιμενικών που κριτικάρει έντονα τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΠΛΣ κι αυτό τους ενοχλεί.Οπότε μάλλον πρόκειται είτε για μέλη της ΠΟΕΠΛΣ, είτε για τσιράκια του Δριβάκου και του προεδρείου του(επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό που μας δώσανε) που δεν αντέχουν την κριτική γιατί φοβούντε ότι με την κριτική μας, θα χαλάσει το μαγαζάκι τους και την βόλεψη τους στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ειλικρινά όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τους ενοχλεί το γεγονός ότι κάνουμε αναδημοσιεύσεις.Το λένε και το ξαναλένε λές και κάνουμε κανένα έγκλημα...Αν διαβάσουν όμως τον τίτλο του blog μας θα καταλάβουν αμέσως τον λόγο δημιουργίας του.

Πραγματικά όμως χαίρομαι ,όπως και όλη η συντακτική ομάδα ,για την αποκλειστικότητα(πραγματικά είναι τιμή μας) στην απαγόρευση (κούνια που τους κούναγε!!!)αναδημοσιεύσεων ,γιατί δείχνει ότι ακόμα και 17 μήνες μετά την έναρξη του blog μας με την κριτική μας και την κριτική σας,τα emails σας και τα σχόλια σας εξακολουθούμε όλοι μαζί να ενοχλούμε τους βολεμένους ,τις κλίκες ,τους κηφήνες,τους αυλικούς και τους κοιμισμένους.

Σας ευχαριστούμε όλους λοιπόν μέσα από την ψυχή μας για την στήριξη σας και σας λέμε να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοικτά γιατί μέχρι τήν εκλογή του νέου προεδρείου ΠΟΕΠΛΣ θα πέσει πολλή λάσπη και πολλή προπαγάνδα...Γι αυτό άλλωστε άρχισαν να εμφανίζουν τους εαυτούς τους ως το μόνο blog Λιμενικών ενώ όπως βλέπετε και στο ανώνυμο σχόλιο

http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2011/04/blogger.html?showComment=1304171310578#comment-c5914465224149440447

που μας έστειλε ο ανώνυμος φίλος του blog, που προκάλεσε όλη αυτήν την αναστάτωση, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BLOG ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ αλλά είναι και πολλά περισσότερα από όσα περιμέναμε.

Οπότε καταλαβαίνετε για ποια αλήθεια μιλάνε συνεχώς στο blog COSTA GARDA.

ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι υπάρχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ,το blog tων Λιμενικών οπού ακούγονται οι απόψεις όλων των συναδέλφων αλλά κάποιοι χαλιόυνται γιατί οι συνάδελφοι που τολμούν να εκφράζουν διαφορετική άποψη απο αυτή των λαμόγιων, αποτελούν την πλειοψηφεία και οι απόψεις τους καθώς και αλήθειες που λένε , τσούζουν την ΄΄παράγκα΄΄ της ΠΟΕΠΛΣ!
Επίσης υπάρχει και το νέο blog που παραπέμπει στη γνωστή κολώνια της δεκαετίας του 80΄ costa brava (δεν λέω το ονομα τους γιατί μάλλον δεν τους αρέσει)το οποίο όταν πρωτολειτούργησε ,σχολίασα καλοσωρίζοντας τους (πιθανό να το θυμούνται αρκετοι απο εσάς) οτι θα δείξει ο χρόνος σε τι αποσκοπούν και οτι η εικόνα στην αρχική σελίδα τους με το πολεμικό ιστιοφόρο που ρίχνει κανονιές σε πειρατικό πλοίο μάλλον δεν είναι τυχαία και παραπέμπει στον πόλεμο που θέλουν να αρχίσουν εναντίον του Πειρατικού ρεπορτάζ , τελικά και κατά άλλων blog που αναρτούν απόψεις Λιμενικών κατά της ΠΟΕΠΛΣ!
Μαυτό Θέλω να πω οτι όσο και αν μας βρίσκουν αντίθετους ορισμένες φορές οι απόψεις ή οι αναρτήσεις του Πειρατικού ρεπορτάζ , πρέπει να αναγνωρίσουμε οτι μας έδωσαν φωνή και βήμα να πούμε αυτά που φωνάζουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας αλλά τα πνίγουν τα λαμόγια της ΠΟΕΠΛΣ. Αυτό το σχόλιο το κάνω γιατί πιστέυω οτι δεν πρέπει να τεθούμε αντιμέτωποι με το πειρατικό αλλά να το σχολιάζουμε και να το κρίνουμε και να ειμαστε απέναντι και σε ετοιμότητα μάχης με τους ύποπτους blogger ,που έχουν τις ίδιες συνήθειες με τα αφεντικά τους στην ΠΟΕΠΛΣ, δηλαδή την υποκρισία , την αδιαφάνεια ,την ιδιοτέλεια,την διαπλοκη, τον δολο , την μικρότητα και την πολιτικάντικη τακτική χείριστου τύπου.
Κλείνοντας το σχόλιο μου, προτείνω να μην ξανασχοληθει κανείς μας με το παραγκοblog!
Καλή συνέχεια στους διαχειριστές της Ελληνικης Ακτοφυλακής...και σε εμάς τους υπόλοιπους!

xaxa είπε...

χαχαχα τελικά όλοι καταλαβαν τι γίνετε...δυστυχως για το παραblog θα συνεχίζουμε να ποσταρουμε....προσωπικα δεν το ξαναδιαβαζω δημιουργήθηκε μόνο για να πεταει λάσπη και όχι για να ενδιαφερθει για τα προβλήματα του Σώματος!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ COSTA GYARDA ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΝΕ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.......................