Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ???
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD!!!!!!

«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.
Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.
Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω την άποψη των Ακτοφυλάκων σε αυτό το θέμα αλλά , σε τελική ανάλυση , μιας και υιοθετούν τις προοδευτικές απόψεις των ριζοσπαστών δημοσιογράφων ( Πειρατικών κλπ) που μιλάνε για "δημοκρατικό Σώμα" , για "απεμπλοκή απο το ΣΠΚ" , μπορώ να θεωρήσω ότι αποδέχονται και τις διεθνιστικές αριστερίστικες απόψεις ότι όλοι ίσοι είμαστε , οι άνθρωποι και οι ψυχές δεν είναι λαθραίοι , τα σύνορα είναι θεσμός του Παλαιού Κόσμου , οι μετανάστες έχουν δικαίωμα στην διαφορετικότητα αλλά και να ζούνε ανάμεσά μας κλπ .
Έτσι είναι , υποταγή στη κα Πόπη και την Κα Δώρα Φασίστες ένστολοι

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Όσο και αν προσπαθείς δεν πρόκειται ποτέ να μας καταλάβεις.Και ξέρεις γιατί???Επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ένας άνθρωπος μπορεί να έχει κάποιες σωστές αλλά συγχρόνως και κάποιες λάθος απόψεις.

Εσύ κάνεις το λάθος και βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους και αναλόγως την ταμπέλα που του έχεις βάλει,είτε τον αποδέχεσαι πλήρως αυτόν και τις απόψεις του ή αντιθέτως τον καταδικάζεις.
Δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία να εξετάσεις κάθε πρόταση και άποψη ξεχωριστά.

Για να μην πολυλογούμε όμως θα σου πούμε ότι οι απόψεις μας είναι εν μέρει δεξιές,εν μέρει αριστερές,εν μέρει προοδευτικές,εν μέρει συντηρητικές,εν μέρει εθνικιστικές,εν μέρει αναρχικές,εν μέρει φασιστικές και πάει λέγοντας.

Δεν νομίζουμε να υπάρχει άνθρωπος να μπορεί να μας βάλει συγκεκριμένη ταμπέλα.Οι μόνοι που το έχετε κάνει μέχρι τώρα είσαι εσύ και το "Ακροδεξιό Φάντασμα".

Ανώνυμος είπε...

Ταυτόχρονα διεθνιστής ; αριστερός , δεξιός , αναρχικός και εθνικιστής ;
Μάλλον κάποιος στο πανικό του απάντησε κάνοντας "πατάτα". Αυτό δεν είναι πολιτική άποψη , είναι αχταρμάς και άποψη ΣΚΑΙ - Είμαστε Αριστεροί αλλά αγαπάμε τη πατρίδα, τη διαφορετικότητα , την οικολογία , τους μετανάστες κλπ. Μήπως είστε οι ίδιοι ; Γιατί διακρίνω μια εμπάθεια τόσο καιρό για το Στρατό και την στρατιωτική ιδιότητα , όλως τυχαίως όμοια με το άλλο γνωστό μπλόγκ των Πειρατών . Αλλά είναι τυχαίο εε;;
Σαν ακροδεξιό φάντασμα που είμαι ( μιας και εσείς είστε οι δημοκράτες ) εμφανίστηκα όταν με αναφέρατε.
Ο 08:10 έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφει αλλά αυτό δεν έχει σημασία . Εσείς αποφασίσατε ότι μόνο δύο άνθρωποι διαφωνούν με αυτά που λέτε ; ΧΑΧΑΧΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν είπαμε ότι είμαστε δεξιοί...Είπαμε ότι συμφωνούμε με ορισμένες δεξιές απόψεις...

Δεν είπαμε ότι είμαστε αριστεροί...Είπαμε ότι συμφωνούμε με ορισμένες αριστερές απόψεις...

Δεν είπαμε ότι είμαστε εθνικιστές...Είπαμε ότι συμφωνούμε με ορισμένες εθνικιστικές απόψεις...

Δεν είπαμε ότι είμαστε αναρχικοί...Είπαμε ότι συμφωνούμε με ορισμένες αναρχικές απόψεις...

Δυστυχώς όμως, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέμε, γιατί έχετε μάθει να βάζετε ταμπέλες στους ανθρώπους και τις απόψεις τους γιατί έτσι σας βολεύει.

Όσο για το ότι διαφωνούν μόνο δυό άτομα μέχρι τώρα μαζί μας, δεν το αποφασίσαμε όπως λέτε αλλά το διαπιστώσαμε από τα σχόλια και τα emails που μέχρι τώρα έχουμε λάβει.

Όσο για το ΄"Ακροδεξιό Φάντασμα" (εντός εισαγωγικών) δεν είναι χαρακτηρισμός από μέρους μας αλλά όνομα που ο ίδιος χρησιμοποείς.
Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι εμείς είμαστε οι δημοκράτες κι εσύ ο ακροδεξιός.Δεν μας αγγίζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί γι αυτό και δεν τους χρησιμοποιούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ MEDIA, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Ακτοφύλακες , δεν μας τα λέτε καλά . Δεν γίνετε να ανήκετε σε όλο το φάσμα απο άκρα αριστερά και αναρχία μέχρι άκρα δεξιά. Μάλλον είστε έτοιμοι να "κυλίσετε" οπουδήποτε σας καλέσει το συμφέρον και οι συγκυρίες . Είχα την εντύπωση ότι οι συνδικαλιστές κάνουν κάτι τέτοια μόνο . Έλεγαν για Ακτοφυλακή κλπ αλλά όταν έγινε έβγαλαν την ευθύνη απο πάνω τους λέγοντας ότι απο την Κυβέρνηση εξαρτάται τώρα η επιτυχία του εγχειρήματος . Τι να κάνουμε , οι ήττες συνήθως είναι ορφανές . Πάντως συνταξιοδοτικά ξεχωρίσατε απο τον "όχλο Ακτοφυλάκων" με τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα ώριμα δικαιώματά σας . Την ίδια ρητορική έχετε και εδώ . Σας καταλάβαμε

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ.KEEP WALKING!!!!(Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Επειδή μάλλον κάνετε ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέμε, θα σας το πούμε όσο πιο απλοϊκά γίνεται για να μην έχετε δικαιολογίες ότι δεν καταλαβαίνετε...

Αυτό που σας λέμε λοιπόν είναι ότι παντού υπάρχουν καλοί παίκτες...
Και στο Αγγλικό πρωτάθλημα...
Και στο Ιταλικό...
Και στο Ισπανικό...
Και στο Βραζιλιάνικο...
Ακόμα και στο Ελληνικό και στο Γιαπωνέζικο...

Δεν είμαστε αφοριστικοί όπως εσείς...Ενώ εμείς λέμε δηλαδή ότι μπορεί παντού να υπάρχουν καλοί παίκτες ,εσείς αντίστοιχα λέτε ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες του Χ πρωταθλήματος είναι "θεοί" και του Ψ πρωταθλήματος είναι ΟΛΟΙ "παλτά"...

Δεν κάθεστε να τους αξιολογήσετε τον καθένα παίκτη ξεχωριστά...Απλά τους τσουβαλοποιείτε ΟΛΟΥΣ...
Αυτή είναι η διαφορά μας...