Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αθλητές Λ.Σ.

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω οποιονδήποτε συνδικαλιστή του ΛΣ, πλά θέλω να σας πω γιατί κτυπάμε τον συνδικαλισμό μας και δεν χτυπάμε κάποιους αργόμισθους που ανήκουν στις τάξεις του ΛΣ και αν τους ρωτήσεις που είναι το ΥΘΥΝΑΛ δεν θα ξέρουν να σου πουν. Μιλώ για κάτι αθλητές που δεν πατάνε ποτέ στα γραφεία τους και η μοναδική επαφή τους με το ΛΣ είναι η μισθοδοσία που τους παρέχει. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι ολυμπιονίκης ή αθλητής 1ης κατηγορίας, αλλά αυτό που νοιάζει είναι να τοποθετηθεί σε κάποιο γραφείο και να δουλέψει. Παλιά είχε θίξει κάποιος άλλος συνάδελφος το θέμα, αλλά το έκαναν γαργάρα.

Σημειωτέον ότι αυτοί οι κύριοι και κυρίες πήραν και το εκλογικό επίδομα.

Θα μου πείτε ότι έχουν άλλες υποχρεώσεις, προπονήσεις κλπ κλπ, μην ξεχνάτε όμως ότι τους έχουν δοθεί συν τον μισθό του ΛΣ και άδειες ΠΡΟ-ΠΟ. Κάνω λάθος; Αν ναι διορθώστε με.
Εγω προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο και προτείνω να σταματήσει άμεσα ή έστω να τους βάλουν να δουλέψουν, έστω στο Υπουργείο, κερδίζοντας κάποιες θέσεις και τα Λιμεναρχεία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συνάδελφος σωστα το θίγει το θεμα, όπως έγραψε αν εχουν υποχρεώσεις, προβλημά τους!!!!!!!!!
Να παίρνουν μέρος σε εκπομπές στην τηλεόραση και να το παίζουν τραγουδιστές ή χορευτές μπορούν???
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!
Το θεωρώ με τη σειρα μου ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... !!!
Παίρνουν μισθό, ίσως και πενθήμερα, εκλογικό σίγουρα χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα, το απόλυτο μηδέν που λέμε και το μονο που υπάρχει είναι η διάκρισή τους σε μια ομάδα!!!
Στρώστε τους στην δουλειά για να σταματήσει αυτό το χάλι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αμα θελουν να αθληθουν να το κανουν αφου κερδισουν τον μισθο τους.
Οσο για τους μαιμου αθλητες που υπαρχουν αυτοι ντροπιαζουν και τους πραγματικους.
Αρκετα πια ,κατι τετοιοι δικαιωνουν τις ρησεις του Παγκαλου για "κοπριτες".
Οψιμοι "αθλητες" της πλακας, που βγαινουν τριτοι με μεταλλειο γιατι ετσι κι αλλιως αγωνιζονταν τρεις συνολικα!!!
Ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ 2000(ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 30%ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΟ ΕΛΕΙΨΕΙΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΧΟΡΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΙΜΟΥ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ