Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Είμαστε και θα παραμείνουμε blogger !!!

Μπορεί να παραμείναμε ανώνυμοι αλλά κρατήσαμε ένα επίπεδο και στις απόψεις μας και στα σχόλια μας. Στις αναδημοσιεύσεις πάντα αναγράφουμε την πηγή  τηρώντας έναν από τους άγραφους κανόνες των blogger.
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από την αναδημοσίευση ή προσβάλλεται από τα σχόλια μας μπορεί να μας ενημερώσει με email και να είναι σίγουρος ότι θα το σεβαστούμε. 
Να ενημερώσουμε όμως ότι δεν "κολώνουμε" από ανώνυμες νομικίστικες απειλές , έχουμε δεχτεί άλλωστε σκληρό πόλεμο από την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια και έχουμε σκληραγωγηθεί. 
Σταματήσαμε να αναδημοσιεύουμε αναρτήσεις από το costagarda.blogspot.com και ο λόγος είναι ότι δεχτήκαμε ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, (θα σας το επισυνάψω στο τέλος της ανάρτησης,) που μας απαγορεύουν την αναδημοσίευση των αναρτήσεων τους. χωρίς την έγγραφη άδεια τους. 

Δεν θα σχολιάσω την κίνηση του συνδικαλιστικού blog costagarda παρά τις από μέρους τους "καλές προθέσεις".
Μπράβο τους πάντως, πολύ καλή και επαγγελματική η δουλειά των συναδέλφων για την προώθηση της αλήθειας και μόνο της αλήθειας. Ελπίζω να μην την έχουν αποκλειστικότητα. 
Κάποια στιγμή που θα βρω ελεύθερο χρόνο θα σας δημοσιεύσω  τα στατιστικά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ όπως  ακριβώς τα καταγράφει το google για να δουν όλοι οι αναγνώστες μας πόσα blog και forum μας αναπαράγουν και μας σχολιάζουν καθημερινά χωρίς την άδεια μας και χωρίς να τους ζητάμε σε καμία περίπτωση "τα ρέστα" αφού λαμβάνουμε και εμείς μέρος σε πολλές συζητήσεις.
Από μέρους μας δεν ισχύει καμία απαγόρευση ως προς την αντιγραφή και αναδημοσίευση των αναρτήσεων μας χωρίς την έγγραφη άδεια μας, αντιθέτως μας ευχαριστεί κιόλας που κάποιοι μπορούν να μας αναπαράγουν και να μας σχολιάζουν ελεύθερα, αυτό είναι και το νόημα των ιστολογίων. Θα το εκτίμουσαμε βέβαια αν υπήρχε και η αναφορά πηγής, σε διαφορετική περίπτωση "καλή καρδιά"
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αυτούσιο το email που λάβαμε από το costagarda


από Costa Garda
προς ell akt akt
ημερομηνία 6 Απριλίου 2011 2:46 π.μ.
θέμα Όροι Χρήσης
υπεγράφη-από yahoo.gr
Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι οι "Όροι Χρήσης" παρέχονται τόσο για δική μας όσο και δική σας προστασία. Με αυτούς καθορίζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτρέπεται η χρήση των κειμένων που περιέχονται στο costagarda.blogspot.com.

1. Όλα τα κείμενα που περιέχονται στο costagarda.blogspot.com αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του costagarda.blogspot.com και του εκάστοτε δημιουργού-συντάκτη. Bάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια των διαχειριστών του costagarda.blogspot.com ή του δημιουργού-συντάκτη.

2. Στην περίπτωση που παραβείτε την παραπάνω απαγόρευση, θα ειδοποιηθείτε να αφαιρέσετε τα κείμενα από το blog σας. Εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση από μέρους σας, το επόμενο βήμα θα είναι να ειδοποιηθεί η εταιρία που φιλοξενεί το blog σας, καθώς θα εμπλακεί άμεσα σε όποια μέτρα κριθούν αναγκαία προκειμένου να συμμορφωθείτε και να πράξετε τα νόμιμα, ως ορίζει ο νόμος 2121/1993.


Καλή σας συνέχεια και ελπίζω να συνεχίσετε να διαβάζετε τα σχόλια των ανώνυμων συναδέλφων λιμενικών - ακτοφυλάκων θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα και θα τους πλησιάσετε ακόμα περισσότερο.
με αγάπη σταβέντος

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΕΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ COSTA GYARDA ΣΕ BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. ΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνουν αυτοί ρε σείς.Σας απαγόρευσαν την αναδημοσίευση;Τι σκατά μπλογκερς είναι αυτοί;Δεν συνεχίζω γιατί θα βρίσω και δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση.

Ανώνυμος είπε...

παραμυθια ,δεν ισχυει τιποτα απο οσα λενε . Ανωνυμο blog ειναι και δεν μπορουν να κανουν τιποτα ......
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΎΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς ΤΟΥς . Τ******ΙΑ ,ΡΟΥ****ΙΑ ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ .......
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .....ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ....

Ανώνυμος είπε...

"ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .....ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ...."

Για λέγε, για λέγε. Εγώ πάντως από την αρχή σχολίασα αρνητικά ότι ενώ ζητάνε τη συμμετοχή μας με email, δεν επιτρέπουν τον σχολιασμό!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθευει αυτο,δεν μας τα λενε καλα τα παλικαρια του COSTA GARDA.
Σιγα τα αυγα και σιγα τα δικαιωματα σας.
Ανωνυμο blog και απαγορευει τις αναδημοσιευσεις?ΧΑΧΑ Τον Κουγια εχει για δικηγορο?
Θα με αναγκασετε να κανω και εγω blog με τιτλο COSTA COSTA και απλα θα αναδημοσιευω τα φοβερα σας αρθρα με τα ανωνυμα πνευμαυτικα δικαιωματα...
Ελεος...
Και αμα με βρειτε να μου γραψετε...

Κριμα... και γεια χαρα

Α!Και προσοχη να μην αναδημοσιευθει το σχολιο μου γιατι θα σας κυνηγησει η διωξη ηλεκτρονικου σχολιασματος!!!

grifos? είπε...

Δεν βάζατε καν την παραπομπή του μπλογκ, απλά λέγατε αναδημοσίευση από Costa Garda, χωρίς σύνδεσμο και κάποιες φορές δίχως το όνομα του συντάκτη. Γνωστή η τακτική αυτή για να έχετε αναγνωσιμότητα και μόνο. Μόνο που τα πράγματα άλλαξαν παιδιά…
Θα πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα. Όλοι συνάδελφοι είμαστε και θα πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Οπότε ηρεμήστε καταρχήν και βλέπουμε….
Και μην έχετε πρόβλημα με τα ψευδώνυμα. Κι εσείς ψευδώνυμο έχετε.
Και μην κάνετε μόνοι σας σχόλια και μετά λέτε δεν τα λέμε εμείς ο κόσμος τα λέει… Ήμαρτον! Έχουμε και νοημοσύνη!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι άλλοι έχουν πρόβλημα με αναγνωσιμότητα και προβολή. Την αναγνωσιμότητα τους μας την διαφημίσαν και πολύ πρόσφατα μάλιστα. Είναι αυτοί που κόπτονται για τα εργασιακά μας δικαιώματα και νομίζουν ότι τα έχουν αποκλειστικότητα. Και σε αυτό το καινούριο μπλόγκ (costagarda) αυτό ακριβώς βλέπω. Αποκλειστικότητες στα πάντα. Ακόμη και στην ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλή σας συνέχεια αλλά σας μυρίστηκαμε από την αρχή. Πονηρά γατακια !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Κάναμε αναδημοσίευση των αναρτήσεων σας για να έχουμε αναγνωσιμότητα???
Τόση αχαριστία και τόση έπαρση ειλικρινά δεν την περιμέναμε από μέρους σας.Δεν περιμέναμε να μας ευχαριστήσετε αλλά όχι και αυτό.
Πραγματικά μας ξαφνιάστε και μας απογοητεύσατε τα μάλα...

Όσο για το ότι κάνουμε μόνοι μας σχόλια...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!Δεν αξίζει καν να μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε αυτή την κακοήθεια σας...

Όσο για το ότι δεν σας σεβαστήκαμε το αφήνουμε κι αυτό ασχολίαστο...Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει για το ποιός σεβάστηκε ποιόν και ποιός όχι...

Καλή συνέχεια στο blogging λοιπόν και να ξέρετε ότι δεν κάναμε τίποτα μεμπτό απέναντι σας.Ρωτήστε όσους bloggers θέλετε (γιατί εσείς δεν είσαστε bloggers ή αν προτιμάτε είστε αρχάριοι ακόμα) και θα δείτε τι θα σας πουν...

Εμείς πάντως έχουμε την συνείδηση μας καθαρή γιατί πιστεύουμε ότι σας σεβαστήκαμε ,σας τιμήσαμε και σας στηρίξαμε ως οφείλαμε σαν Συνάδελφοι και με το παραπάνω...

Καλή συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

αυτοί δεν διαφημίστηκαν από το δικά σας σχόλια ; τι θέλουν τώρα ;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γρίφε, μια που διαβάζετε το blog αυτό, θα μπορείτε και να μου απαντήσετε στο ερώτημα που κατ' επανάληψη σας έχω θέσει και δεν έχετε ακόμα καταδεχτεί να απαντήσετε: ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ COSTAGARDA ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν ισχυει αυτο Ανωνυμε.Τα επιτρέπουν τα σχόλια πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Eσύ συνάδελφε Γρίφε γιατί λες οτι τα παιδιά γράφουν από μόνα τους σχόλια?
Σε έτσουξε κανένα απο αυτά ...?
Η παρέα του Ιντερνετ ειναι μεγάλη ξέρεις...
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ TO COSTA ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τις αναδημοσιευσεις που κανουν αυτοι στο μπογκ τους παιρνουν άδεια ή για αυτους δεν ισχυει;

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλη αναδημοσίευση σήμερα στο ΚΟΣΤΑ ΓΚΑΡΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα συναδελφοι.Ο λογος που σας στελνω το μηνυμα αυτό είναι για να καταγγειλω οτι για αλλη μια φορα δεν αναρτηθηκε σχολιο μου στο μπλογκ των συνδικαλιστων μας το ΚΟΣΤΑ ΓΚΑΡΝΤΑ(Ζηλεψαν την ΠΕΑΛΣ που εφτιαξε μπλογκ δικο της και μετα φτιαξαν και οι συνδικαλιστες της ΠΟΕΠΛΣ.)Ο λογος που τους εστειλα το σχολιο ηταν για να σχολιασω το γεγονος στο δικο τους μπλογκ ισχυριζονται συνεχως οτι μονο αυτοι ειναι λιμενικοι και οτι μονο αυτοι λενε την μια και μοναδικη αληθεια .Καθονται και αλληλοσχολιαζουν τις αναρτησεις μεταξυ τους μιας και ειναι παρα πολλοι στην ομαδα λογοκρινοντας οσους διαφωνουν με αυτους περνωντας μας για ηλιθιους.Γι αυτο δεν θελουν τις αναδημοσιευσεις για να μπορουν να δημοσιευουν μονο τα σχολια που θελουν αυτοι και οχι αυτα που ειναι εναντιον τους.Το ιδιο εγινε και στο φορουμ της ΠΟΕΠΛΣ.Οι παλιοι θυμουντε για τι λεω.
Κάθονται δηλαδη και λενε οτι μονο αυτοι λενε αληθεια και οτι ολοι οι αλλοι στα μπλογκσ κανουν προπαγανδα εναντιον του Λιμενικου γιατι μονο αυτοι ειναι λιμενικοι.Αυτο ομως ειναι τεραστιο ψεμα και προπαγανδα.Με εξαιρεση το πειρατικο και το νεξτοκ όλα τα αλλα μπλογκς που ξερω όπως και το δικο σας ειναι κι αυτα συναδελφων.Μετρηστε να δειτε ποσα ειναι τα μπλογκς που θα σας γραψω και θα δειτε την υπεροψια τους και την προπαγανδα τους εναντιον ολων σας.
http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/
http://kivernitis.blogspot.com/
http://theexantas.blogspot.com/
http://pealsgr.blogspot.com/
http://aktofylakh.blogspot.com/#axzz1KqpeYgR2
http://aktofylakas.blogspot.com/
Μπορει να υπαρχουν κια αλλα μπλογκς συναδελφων εκτος απο αυτα.Οπως βλεπετε δεν ειναι μονο το κοστα γκαρντα οπως αυτοι ισχυριζονται.Να χαιρομαστε τους δημοκρατες συνδικαλιστες μας και το μπλογκ τους που μονο σε αυτο υπαρχει αληθεια γιατι μονο σε αυτο γραφουν λιμενικοι.Ξυπνατε συναδελφοι.Συνδικαλιστικο μπλογκ ειναι το κοστα γκαρντα γι αυτο κι επιτιθετε εναντιων ολων των μπλογκ συναδελφων.Δεν αντεχουν την κριτικη οι δημοκρατες μας.
Ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.Ελπιζω να μην σας κουρασα και να μην με λογοκρινετε κι εσεις(πλακα κανω).

Ανώνυμος είπε...

http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/
http://kivernitis.blogspot.com/
http://theexantas.blogspot.com/
http://pealsgr.blogspot.com/
http://aktofylakh.blogspot.com
http://aktofylakas.blogspot.com/
μπραβο και στα 6 μπλοκ και συγχαρητήρια που τα αναφέρεται.
και το μπλοκ της πεαλς pealsgr.blogspot ειναι συνδικαλιστικο και το λενε και το δηλωνουν ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ Αξιοπρεπέστατα ΚΑΙ κρατουν τις ισορροπίες και αναρτουν στο μπλοκ τους και αναδημοσιευσεις και απο τα παραπανω μπλοκ και μαλιστα πολλες φορες ΚΑΙ σχολια και αναρτησεις που μπορει συνδικαλιστικα να μην τους συμφερουν.....ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ costagarda ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ......ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ........ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΌΝΙΟΙ ..........Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Στα blogs Συναδέλφων που μας έστειλε ο @@ Ανώνυμος Απρίλιος 30, 2011 4:48:00 μμ @@
προσθέστε και την "ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΑ".

http://elakmag.blogspot.com/2010/01/blog-post.html?zx=2378e5ea9da9a4f0

Ομολογούμε ότι εκπλαγήκαμε ευχάριστα με το πλήθος των blogs που υπάρχουν. Αν ξέρετε κι εσείς κάποιο blog Συναδέλφου προσθέστε το με σχόλιο στην λίστα ώστε μέσα στον μήνα να φτιάξουμε μια συγκεντρωτική λίστα με συνδέσμους στα blogs αυτά.

Καλή σας μέρα και καλή Πρωτομαγιά!!!