Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ???


ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΤΟΥ Λ.Σ.????

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ Λ.Σ. ,

ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΙΣ 2 , 3 ΚΑΙ 5 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ,

ΝΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΜΑΙ ΜΕ 6-7 ΜΠΟΦΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,

ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ,

ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ(ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΠΑΣΧΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΒΡΑΔΥ Ή ΠΡΩΙ...!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ....!!

ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ,ΤΟ AIR-CONTITION ,  

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, 

ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΣΗΧΟΣ,

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΝΤΙΝΕΣ...

ΘΑ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ...!!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..... !!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΥΣΙΜΑ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ...!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ... ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ....

ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ(ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ)ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ...!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΑ,ΜΥΑ,ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΚΤΛ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ Η΄ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ..??

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ...!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ....?? 

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΡΑΠΤΩΣ....

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΚΟΥΣΤΗΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι υπηρετουμε στα πλωτα ας σταματησουμε επιτελους να γκρινιάζουμε! Τι άλλο θέλουμε πια ρε παιδιά; Τωρα θα γίνουμε και επίσημα Ακτοφυλακή... Θα φυλάμε τις ακτές , τις παραλίες και δεν απομακρυνόμαστε απο αυτές με τα σκάφη.
Το καλοκαίρι έρχεται, πάρτε ένα πόστο ο καθένας σε κάποια παραλία και ξεκινήστε την Ακτοφύλαξη... και οχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές για να χαρούμε τη θάλασσα κιαυτο το καλοκαίρι!
Δεν πάνε να πνιγούνε λέω εγώ ...
ευχαριστούμε και την ΠΟΕΠΛΣ για την συμβολή της...όπως πάντα εκτός τόπυ και χρόνου οι κύριοι!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ποιά ΠΟΕΠΛΣ Συνάδελφοι???
Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ αυτή την στιγμή είναι ο Δριβάκος ο οποίος, όταν ήταν ακόμα γραμματέας, σε επίσκεψη του σε ΠΛΣ όταν έγινε αίτημα να θεσπιστεί έξτρα επίδομα για όσους υπηρετούν σε πλωτά ΄,το αρνήθηκε κατηγορηματικά γιατί θα ήταν λέει άδικο για όλους τους υπόλοιπους.ΘΑ έπρεπε λέει να το πάρουν όλοι ή κανένας...
Καταλαβαίνετε λοιπόν τις ιδέες και τις αντιλήψεις των ανθρώπων που πηγαίνετε και ψηφίζετε???
Τώρα λουστείτε τον πρόεδρο και τις απόψεις του...
Λές και χάθηκαν νέοι άνθρωποι με πολλά χρόνια ακόμα μπροστά τους στο Λιμενικό και όχι με το ένα πόδι ήδη στην σύνταξη!!!
Ειλικρινά δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΜΈΝΕΙ Η ΠΕΑΛΣ .....

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΛΕΥΣΙΜΑ ……..ΠΕΑΛΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ …. http://aktofylakh.blogspot.com/2011/05/blog-post_2188.html#axzz1LxFwKEx1

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα την ανακοινωση της ΠΕΑΛΣ για τα πλεύσιμα και ντρεπομαι γιατι τελικά οισυνδικαλιστές ΑΞ που τόσο πολύ (δικαίως τις περισσότερες φορές) τους κραζουμε καθημερινά δείχνουν οτι είναι κοντά μας στα βασικά και ουσιαστικά θεματα που αφορουν την αξιοπρέπεια του προσωπικου. Το λιγότερο που θα περιμεναμε απο την ΠΟΕΠΛΣ ειναι να μιμηθεί την ΠΕΑΛΣ αλλα δυστηχώς το προεδρείο της αποτελείται απο ΄΄παπαγαλάκια΄΄ τα οποία αναπαράγουν κάθε ήχο που ακούνε χωρις να ενδιαφέρονται για το τι ξεστομίζουν , χωρις να πιστευουν αυτα που λένε και ανακοινώνουν και τελικά να μην προχωρουν καμία ενέργεια προς όφελος του προσωπικού. Αυτο αποδεικνείεται και απο τις γνωστές ΄΄μετά εορτής΄΄ ανακοινώσεις επικήδειου στυλ , οι οποίες προέρχονται απο τις πιέσεις των συναδέλφων που γράφουν στα διάφορα blogs.
Υπομονή ήρωες , κύριοι της ΠΟΕΠΛΣ , σε 3 χρονάκια οι μισοί θα αποστρατευτείτε και θα ξεκουράσετε τα καταταλαιπωρημένα από τα προβλήματα μυαλά σας και ηλιοκαμμένα και θαλασσόδαρμένα από τα λιμάνια και τα σκάφη κορμιά σας και οι υπόλοιποι που θα σας αντικαταστήσουν στην '΄΄παράγκα΄΄ θα μετράνε κιαυτόι τότε 3 χρονάκια για να αποστρατευτούν και θα σας καλούν στις εκδηλώσεις των ενώσεων να σας τιμήσουν για την προσφορά σας στον συνδικαλισμό.
Ετσι αφού οι καλόι συνάδελφοι ΛΦ & ΥΞ θα σας έχουν ανεχθεί για 6 χρόνια εσείς απόστρατοι πλέον, θα πίνετε τα καφεδάκια σας και τα ούζακια σας διαπιστώνοντας οτι όλα διαλύθηκαν στο ΛΣ και οι υπόλοιποιπου έχουν μείνει πίσω στο ΛΣ θα αναθεματίζουν τη ωρα και την στιγμή που δεν σας ανέχτηκαν.
Οτα αυτοί που μας εκπροσωπούν μοιάζουν περισσότερο με Αγροφύλακες μην έχετε την απαίτηση να γίνουμε Ακτοφύλακες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ............................ΤΟ ....ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ....ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ....

Δεν έχει κανείς νοήμων άνθρωπος αμφιβολία, πως, η ιστορία με τα μηνιαία οδοιπορικά των πλωτατζήδων έχει πίσω της μια αληθινή υπόθεση εργασίας.
ΟΧΙ , ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕ !!!
Δεν μου τα βγάζετε απο το μυαλό, πως έτσι θα γίνει....
ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!
Τώρα, γιατί μου "μυρίζει" ...και σαμποτάζ, κύριε γενικέ, δεν ξέρω...
Πάντα, αυτό έκαναν, πάντα , για να καθυστερούν και να μην πληρώνουν τελικά ποτέ,
το προσωπικό ...
Και ο νοών νοείτω !

Πόπη Χρ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΕΜΕΙΣ.ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΚΑΦΗ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΠΟΦΟΡ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΩΤΑΤΖΗ.ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ? ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ.ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕ 2Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ <> ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ <> ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ..... ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ......

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΘΟΣ Η ΠΕΑΛΣ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΜΕ 800 ΜΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΡΙΕΡΊΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΒΡΑΔΥΝΑ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ Δ.Σ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΈΝΟ ΜΕ 25 ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΞΎΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΣΟΥΓΚΡΆΝΑ .....ΑΛΛΑ .....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ,ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ . .......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Πείτε μας μια ΑΞΙΟΛΟΓΗ-ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ κίνηση που έκανε ο Δριβάκος και το προεδρείο του τα χρόνια της θητείας τους!!!
ΜΙΑ!!!ΟΧΙ ΔΥΟ!!!ΜΙΑ!!!
Μεταξύ μας είμαστε...Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια...
ΟΧΙ και Συνδικαλιστές το νυν προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ!!!
ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει η ΠΟΕΠΛΣ με τον συνδικαλισμό;Το πα και το ξαναλεω γιατι δεν λετε να το καταλαβετε.Κλ@σ@νε οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ και βγηκαν οι δικοι μας.χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Λιμενικοί, ακτοφύλακες όπως θέλετε πείτε το, δύο ταχυτήτων. Πλωτατζήδες και όλοι οι υπόλοιποι!!! σας προλαβαίνω πριν πείτε ΚΕΑ και βατράχια και σας λέω ότι αυτοί τουλάχιστον πέρνουν διπλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Προς τι αυτή η γρίνια τώρα Από ότι ξέρω δεν πας και εύκολα σε σκάφος γιατί πρέπει να έχεις τρελό βύσμα. με τα 24 ώρα τα νυχτερινά και πολλά αλλά τυχερά. Για να δούμε ρε μάγκες θα φύγει κανείς?????? για να πάρουμε σειρά κ εμείς που δεν έχουμε βύσμα. Δεν μπορώ τ κλάψα και τ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ( εξαίρεση το Αιγαίο)

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΛΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς? ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΡΕΊΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ?
ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90& ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ .......ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΈΡΧΕΣΑΙ? Η ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ .......

Ανώνυμος είπε...

ρε συνάδελφε 2:15 που υπηρετεις και μας λες τετοιε ανακριβειες;
Τα μοναδικά σκάφη που οι περισσότεροι θα ήθελαν να υπηρετησουν ειναι τα αντιρυπαντικα.
Ποσα κυκλοφορουν σε ολη την Ελλαδα;Ελάχιστα φυικα!
Μήπως εισαι από αυτους που ΄΄ζηλέυουν΄΄ επειδή έτυχε και έχουν χαλαρώσει μερίκοι συνάδελφοι απο τα πλωτά λόγω των ακινησιών των σκαφών;
Αν είσαι στην Αττική υπαρχουν πολλές καβατζουπηρεσίες που μπορεις να κρυφτείς και τα πλωτά της περιοχης αν και περνάνε καλά σιγουρα οι καρεκλοκενταυροι περνανε καλυτερα.
Η συντριπτική πλειοψηφια των σκαφων ειναι στο Αιγαιο και μερικα στο Ιονιο...
Κάποιοι έχουμε κάνει αμετρητες αιτήσεις για να φυγουμε απο τα πλωτα και ολες πανε στον κουβα. Οποιος επιθυμει να υπηρετησει σε πλωτο ας μας το πει και θα τον διευκολυνουμε άμεσα...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φιλε ζηλεύω γιατί υπηρετώ σ πάτρα και ειμαι όλη μερα εξω με μια σφυρίχτρα με ήλιο και βροχή και τσακώνομαι με τ κάθε νταλικέρη και ακούω και τ μ@/%\7σ από τους δικούς μας και τους πολίτες . και ειμαι 6 μερες στ δουλεια τ εβδομάδα, και 2 άντε 3 νυχτερινά και δεν κοιμάμαι στ δουλειά και γιατι εχω αρκετες μεταθεσεις κ ξερω αρκετα για την κερκυρα (μαχητές)κ τ ιονιο. Το λιμενικο είναι μικρο και μερικα πραγματα δεν κρύβονται . περιπίπτοντος εχω κανει βαρδιες σε σκαφος σε αδειες . και ξερω. και αυτό με τ αμετρητες αιτησεις να φυγουν από τα πλωτα .που εγραψε ο φιλος μας. Το μονο που προκαλει είναι γελιο.