Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Τόξο - (Ίμια-Λέρος-Δήλος)

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ !!! ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΩΣΙΑ ??? ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ . ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ.....)

Αν κάνουμε ένα κύκλο 30 μιλίων γύρω απο το τόξο Ίμια-Λέρος-Δήλος (για αυτο το λόγο έγινε και το θερμό επεισόδιο η προδοσία κατ εμέ )θα δούμε ότι αυτός ο πλούτος βρίσκεται σε αυτό το σημείο ,υπάρχουν αεροφωτογραφίες απο δορυφόρους των Αμερικάνων .......που δείχνουν ότι εκεί βρίσκονται μεγάλες ποσότητες απο Χρυσό-Χαλκό-Άργυρο-Μόλυβδο-Θείο-Πετρέλαια........αλλά πιο σημαντικά ακόμη ακόμη και απο αυτά είναι το ΟΣΜΙΟ ,που υπάρχει εκεί ,ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ, και ΠΛΑΤΙΝΑ.

Άρα λοιπόν συμπέρασμα είχε δίκιο ο Ορφέας που έλεγε στον ύμνο του ότι ο ΖΕΥΣ όταν γεννήθηκε ο Απόλλωνας απο την χαρά του προίκησε το Αιγαίο.>>

Η χώρα μας διαθέτει όσμιο όσο και η Ρωσία.Πολύ λίγες χώρες(Τουρκία - Βουλγαρία) στον κόσμο παράγουν όσμιο ,μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.Τι σημαίνει "Όσμιο"....το ένα γραμμάριο έχει μέση τιμή 60.000 δολλάρια πάνω -κάτω,ενώ του χρυσού 12 δολλάρια ,είναι το ακριβότερο υλικό της Γής.Για να το καταλάβουμε καλύτερα για να αγοράσουμε ένα κιλό Όσμιο θα πληρώσουμε 5.000 κιλά χρυσό και για να αγοράσουμε ένα κιλό κόκκινο υδράργυρο θα πληρώσουμε 1.000 κιλά χρύσο γιατί χρησιμοποιείται σαν καταλύτης στα καύσιμα των πυράυλων και διαστημοπλοίων το πρώτο και στην πολεμική βιομηχανία (αόρατα.........) το δεύτερο.

Για όλα τα παραπάνω έχουν δημιουργηθεί η "γκρίζες ζώνες" με σημείο αναφοράς τα Ίμια.Δεν είναι τυχαίο το μέρος που δημιούργησαν το πρόβλημα.Ούτε τους ενδιαφέρει το πετρέλαιο,τέτοιο παράγουν πολλές χώρες ........Όσμιο όμως μόνο 3-4 στον κόσμο.

Όπως και ο SORROS απο το 1992 δεν βγάζει απο τα μεταλλεία στο Στρατώνι Χαλκιδικής χρυσό όπως λένε επίσημα αλλά κόκκινο υδράργυρο.Για αυτό το λόγο και η δημιουργία Ναυτικής Νατοικής Βάσης στο Σταύρο Θεσαλλονίκης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: