Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΠΟΕΠΛΣ:Ανακοίνωση για την μικρή Ηλιάνα

Σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε συνεννόηση με την ΕΠΛΣ Ν. Κεφαλληνίας - Ιθάκης - Ζακύνθου και Ηλείας και διαμέσου αυτής με τον συνάδελφο που το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος του έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και απαιτείται μεταμόσχευση ήπατος.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και μετά τις ενέργειες που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα ότι η Υπηρεσία από την πλευρά της έχει ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της, προκαταβάλλοντας το σύνολο των χρημάτων που απαιτούνται για την νοσοκομειακή περίθαλψη.

Από την πλευρά του Λογαριασμού Αλληλοβοηθείας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΛΑΠ/Λ.Σ.), θα καλυφθεί ποσό μέχρι του ανώτατου προβλεπόμενου ορίου. Μετά από σημερινή τηλεφωνική επαφή του Προέδρου της ΕΠΛΣ Ν.Κεφ/νιας - Ιθάκης - Ζακύνθου και Ηλείας κ. Ιωάννη Τσιρώνη, με τον συνάδελφο, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο και έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση μεταμόσχευση.

Η Ομοσπονδία και οι Ενώσεις της, εάν παραστεί ανάγκη θα ενημερώσουν τα μέλη τους προκειμένου να καλυφθούν όλα τα χρήματα που απαιτούνται πέραν της νοσοκομειακής περίθαλψης και του ΛΑΠ/Λ.Σ. για την αποκατάσταση της υγείας του μωρού.

Στην παρούσα στιγμή δεν χρειάζονται περαιτέρω μεμονωμένες ενέργειες, σύμφωνα και με την επιθυμία του συναδέλφου.

Οι ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση είναι οι μόνες που θα βοηθήσουν και που έχουν νόημα αυτή την στιγμή.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι έχετε πάθει... Ότι και να πατε να κάνετε τον Δριβακο βρίσκετε μπροστά σας.... Χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΡΙΒΑΚΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Συνάδελφοι μην αρχίσουμε πάλι τις άσκοπες κόντρες ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Το σημαντικό είναι ότι η Υπηρεσία κάλυψε τουλάχιστον τα έξοδα νοσηλείας της μικρής Ηλιάνας.Ας είμαστε όλοι σε εγρήγορση όμως γιατί τα έξοδα της οικογένειας είναι πολύ περισσότερα και δεν θα περιοριστούν μόνο στα νοσήλεια.
Προς το παρόν όμως ας προσευχηθούμε όλοι να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα η κόρη του Συναδέλφου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜE ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛ@#@# ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ.ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ειδατε πως ΄΄τσίμπησε΄΄ η ΠΟΕΠΛΣ μετα τα σχόλια μας;
Ειναι τραγικοί οι άνθρωποι!
Ευτυχως που ασχολήθηκαν ορισμενα blogs.
Μακαρι να πανε ολα καλα για το κοριτσακι!