Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

NEXTOK:«ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ NEXTOK

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις είναι οι παρεμβάσεις που έγιναν μέρα μεσημέρι στις 17 Αυγούστου 2011 παρουσία
της ηγεσία του Λιμενικού, σε βάρος υποψηφίων Σημαιοφόρων. Εκείνη τη μέρα ο Αρχηγός του Λιμενικού Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη του Σώματος Γιώργο Βαλεργάκη, μετέβησαν στη Σχολή Λιμενοφυλάκων όπου πραγματοποιούνταν η υψομέτρηση των υποψηφίων οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στο Λιμενικό προκειμένου να εποπτεύσουν τη διαδικασία.

Λόγω μειωμένου ύψους – ρατσιστικότατο το μέτρο αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη ώρα – κόπηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, παιδιά απόστρατων και εν ενεργεία Αξιωματικών του Λιμενικού όπως του Αντιναύαρχου ε.α. Μαγιάτη, του Κλαδάρχη Ασφαλείας Αθανασόπουλου, του Πλοίαρχου Σούλτου, και άλλων. Όλοι αυτοί δεν είχαν το προβλεπόμενο από την προκήρυξη ύψος, πράγμα που διαπιστώθηκε κατά την υψομέτρηση. Ως δια μαγείας όμως, και σύμφωνα με πληροφορίες οι «Προκρούστες» κατάφεραν να μακρύνουν τα πόδια άλλων υποψηφίων τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεση του nextok.blogspot.com.

Όπως προέκυψε από την έρευνά μας, ο ένας μάλιστα από τους …ψηλοθέντες έχει μπάρμπα από τη μεγαλόνησο Κρήτη στην ηγεσία του Λιμενικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των υποψηφίων που ατύχησαν να χαρακτηριστούν "κοντοί", περιλαμβάνονται και νέοι με περισσότερα από δύο μεταπτυχιακά.
Στιγμιότυπο από τη διαδικασία
της υψομέτρησης των υποψήφιων
σημαιοφόρων (πηγή: ΤΑ ΝΕΑ)

Το θέμα είναι ότι η ΑΝΥΕ (Ανώτατη Ναυτική Υγειονομική Επιτροπή) σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν δύναται να προβεί σε νέα υψομέτρηση. Καθώς όμως το θέμα διέρρευσε μεταξύ ορισμένων εκ των ενδιαφερομένων - και μάλλον για το θέμα έλαβε γνώση και ο αρμόδιος υπουργός - τώρα οι «Προκρούστες», μεθοδεύουν να κόψουν τα πόδια των …ψηλοθέντων στην διάρκεια των αθλητικών δοκιμασιών.

Βέβαια τίθεται τώρα το ερώτημα: Θα ανεχθεί αυτές τις αλχημείες που έγιναν στην πλάτη του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη; Διότι τόσο ο Αρχηγός όσο και ο Επιτελάρχης επόπτευσαν την διαδικασία της υψομέτρησης των υποψηφίων, μεταβαίνοντας στο χώρο όπου διεξαγόταν η διαδικασία. Όπως σχολίασε μία από τις πηγές μας, "φανταστείτε τί θα γινόταν, εάν δεν επόπτευαν τη διαδικασία τα δύο από τα τρία μέλη της ηγεσίας του Λιμενικού"!

Και αλήθεια, εάν η παρουσία των δύο μελών της ηγεσίας του Λιμενικού δεν θα εξασφάλιζε το αδιάβλητο της διαδικασίας, γιατί έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο; Μήπως για να επιβάλουν τις αλχημείες οι οποίες αναφέρθηκαν στον nextok; Ή μήπως αν και παρευρίσκονταν στην διαδικασία, ωστόσο δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους με αποτέλεσμα οι κατώτεροί τους, οι υφιστάμενοί τους να τους ξεγελάσουν μπροστά στα μάτια τους;

Προφανώς σοβαρές ευθύνες για το θέμα έχει και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υψομέτρησης και όλοι όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Εύλογα διερωτάται ο καθένας εάν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα «κλείσει τα μάτια» ή εάν θα λειτουργήσει όπως και οι ίδιοι, δηλαδή ως «Προκρούστης» …κόβοντας τα δικά τους πόδια. Διαφορετικά, εύλογα όλοι θα πιστέψουν ό,τι η μεθόδευση έγινε υπό την αιγίδα του ίδιου του Υπουργού – πράγμα δύσκολο βέβαια να το πιστέψει κάποιος που γνωρίζει καλά τον κ. Παπουτσή.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, βρίσκεται αυτή την ώρα (περίπου από τις 2.30 μμ)στο πρώην ΥΕΝ χωρίς αυτό να έχει προγραμματιστεί.

Επίσης κεκλεισμένων των θυρών συσκέφθηκαν για αρκετή ώρα σήμερα, τα μέλη της ηγεσίας του Λιμενικού για θέματα που αφορούν στην κατάταξη νέων Σημαιοφόρων.
Θ.Κ.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.......

Τίμια πράγματα.
Οχι κουτσουκέλες,
επειδή θέλουν να εισέλθουν στο ΣΩΜΑ
τα παιδιά πρώην αρχηγών, ναυάρχων η στρατιωτικών του Π.Ν η εγγονές μεγάλων τραγουδιστών και τα λοιπά.
ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ
ΚΙ ΕΝΑΝ...ΠΑΠΠΟΥ !!!


Το έχω πάντα γεμάτο το....όπλο...

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ και άλλων
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ !!!

ΠΟΠΗ ΧΡ.

Ανώνυμος είπε...

O AΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΕΝΗΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ?
ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!
ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΗ...
ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟ....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΤΡΥΠΩΝΟΥΝ " ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΟΙ,ΚΟΡΕΣ,ΑΝΗΨΙΑ ΚΤΛ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΝΔ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ..!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ....!!!ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...!!

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΓΗΓΕ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ....

Ένας ταπεινός Λ/Φ που έχει δώσει 2 φορές για Α/Ξ και ξέρει τι παίζεται .....!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γάτα ειναι γατα ο ψηλός με τη γραβατα.... χαχαχα!!! Το πρωτο μπραβο που δινω στον Αρχηγο...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Η γνώμη μας είναι η εισαγωγή όλων των βαθμίδων να γίνεται μέσω πανελληνίων ώστε να σταματήσει το φαινόμενο των προκηρύξεων με διαφορετικά προσόντα και πτυχία κατά το δοκούν κάθε φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ....!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΡΙΜΑ 18ΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ...!!ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ...!!ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΩΣΤΑ...!!!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ...!!
ΝΑ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ Λ/Φ (ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ , ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ-ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΝ Ή ΠΤΥΧΙΟ Η/Υ Ή ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ).
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ 4 ΕΤΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ Λ/Φ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠ/ΑΞ ΚΑΙ Α/Ξ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΩΡΙΜΑ , ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ , ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ Λ/Φ ΜΕΧΡΙ ΥΠ/ΑΞ ΚΑΙ Α/Ξ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Λ.Σ. ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ "ΕΞΩ" ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΥΠ/ΑΞ ΚΑΙ Α/Ξ...!!
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Λ/Φ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠ/ΑΞ ΚΑΙ Α/Ξ...!!
ΣΥΝΑΜΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠ/ΑΞ Ή Α/Ξ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΙΜΑ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..!!
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ "ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ" Α/Ξ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΔΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 08:31,
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ....!!!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΝΑΥΑΡΧΕ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΑΝΕ....

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσείς ζήτε στην δεκαετία το '80... Εδώ λένε να καταργήσουν την εισαγωγή με πανελλαδικές στην αστυνομία, αφού γέμισαν φύτουλες και αδιάφορους κι εσείς έχετε και γνώμη ότι μόνο οι πανελλήνιες είναι αξιοκρτικές και άλλα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

3 Ζήτω για τον Αρχηγό μας...ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ!! Δεν νομίζω να έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ιστορίσ του ΛΣ.

Ανώνυμος είπε...

πηρε παλι η γλωσσα σας δρομο και αρχισατε τα μπραβο ο αρχηγος και πρασινα αλογα για κατι που ο θεος ξερει τι τελικα εγινε και που ποτε δεν θα μαθουμε .....κρατατε μικρο καλαθι ....τιποτα δεν ειναι τυχαιο τιποτα δεν ειναι αθωω ......καποια πραγματα πολλες φορες ειναι στημενανα για λογους που δεν θα μαθουμε ποτε .....δεν μπορω αλλα να πω αλλα ενα μονο ξυπναυε.......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Διευκρίνηση...Εισαγωγή ΛΦ με πανελληνιες και αυστηρές αθλητικές δοκιμασίες ίδιες για άντρες και γυναίκες.Αθλητισμός και φύτουλες δεν συνδυάζονται.
Εξετάσεις για ΥΠΑΞ και ΑΞ μόνο μετά απο 5 χρόνια υπηρεσία.
Αυτή είναι η γνώμη μας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Με αυτόν τον τρόπο ολες οι βαθμίδες του ΛΣ θα έχουν εισαχθεί με πανελλήνιες εξετάσεις με ίσα προσόντα και αντικειμενικά κριτηρία ενώ τώρα απόφοιτοι σχολών του 5 και του 10 μοριοδοτούντε εξίσου με απόφοιτους σχολών του 18 και του 19.

Ανώνυμος είπε...

Βρε συνάδελφοι εμείς λέμε ζητώ ο Σουλης κι αυτή η παρανοικη και άνευ εισοδήματος δημοσιγραφος (πως ζει άραγε αφού την έστειλαν στα τσακιδια από το ΕΘΝΟΣ) το βρίσκει περίεργο και μάλιστα εκ του πονηρού!
Μήπως τελικά κάποιος πρέπει να την δέσει και να την βάλει σε κανένα τρελοκομειο;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ , "Εισαγωγή ΛΦ με πανελληνιες και αυστηρές αθλητικές δοκιμασίες ίδιες για άντρες και γυναίκες.Αθλητισμός και φύτουλες δεν συνδυάζονται."
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;
ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΞ ΚΑΙ Α/Ξ ΜΟΝΟ ΑΠΟ Λ/Φ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ Η' ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Λ.Σ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Το ίδιο λέμε.Εισαγωγή ΛΦ μόνο με πανελλήνιες με αυστηρές αθλητικές δοκιμασίες και για ΥΠΑΞ και ΑΞ ΜΟΝΟ μετά απο 5 χρόνια υπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

Eγώ ένας ανώνυμος ξέρετε τι θα ήθελα για υποψήφιους Λ/Φ; Να αγαπάνε την θάλασσα (να έχουν αδεια αλιείας ή δίπλωμα ταχυπλόου ή μια βάρκα , ό υποψήφιος ή οι γονείς τους) , να καταθέσουν φωτογραφιες τους δίπλα ή μέσα στην θάλασσα , να έχουν πάει φαντάροι , να καταγονται από παραθαλλάσιο μέρος και να έχουν απολυτήριο λυκείου ΚΑΤΩ από 15 !!!!
Στις δοκιμασίες να κολυμπήσουν στην θάλασσα 1 ώρα , να κάνουν ψαροντούφεκο 1 ώρα και να χτυπήσουν έστω ένα γείλο!!!!
Αυτά είναι προσόντα όχι τίτλους πτυχία και μ@@@@@κία!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 03:59 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ,
ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ,ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ,ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ...!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 15....ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΖΟΥΜΕ...!!ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ,ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑ,ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ,ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ LOWER ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ Ι/Φ ΞΕΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ Ή ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΝΟΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΥ ΠΛΟΙΟΥ...!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΔΕΡΦΕ.....ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ....
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένο μου παιδί 5:37:00 είσαι νέος συνάδελφος,αν ακουσες σήμερα τις βάσεις στις πανελλήνιες εισήχθησαν στην Φιλολογία Αθηνών με βαθμό 2 (πολύτεκνοι) κ.α. , οι πτυχιούχοι (όχι όλοι φυσικά)σήμερα θέλουν να γίνουν Αρχηγοί , από ορθογραφία και σύνταξη σημάτων ... άστο καλύτερα και .... αγγλικά επίπεδο c2 άστο πάλι......
Ρώτα κανα ... προιστάμενο να σου πει για πτυχιούχους..... είπαμε όχι όλοι!!!!!
Αυτά που είπα για την άδεια αλιείας κ.λ.π. το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου.... πρεπει να αγαπάνε οι υποψήφιοι την θάλασσα και να ξέρουν το χρώμα της!!!!! Αλήθεια τι χρώμα είναι η θάλασσα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

H MΔ σειρα Λιμενοφυλάκων ήταν και ειναι από ορθογραφία τι να σας πω!!! Καλά πόσο #@@@@@ας ήταν αυτός που τους έβαλε αλλά και πόσο #@@@@ες καθηγητές στην σχολή είχαν που δεν έκαναν μια αναφορά στον διοικητή της σχολής να τους στείλει να βόσκουν πρόβατα!!!

Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!!!!!!