Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Αποτελεί ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ λέγεται πολλάκοις, να έχει το Λιμενικό Σώμα αξιόλογα στελέχη ως ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ.
Το Θέμα είναι ότι για την δουλειά που κάνουν και για τα προσόντα που έχουν, αδικούνται κατάφορα!!!
Βαθμολογικά εννοούμε!!!
Είναι Λάθος να εισάγεται με αυστηρότερα των Αξιωματικών κριτήρια και να μένει στάσιμος στο Βαθμό του Λ/Φ και του ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ αντίστοιχα για 25 και πλέον έτη συνολικά.
Που αλλού γίνεται τέτοιο πράγμα???
Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμμία Βελτίωση???
Που οφείλεται αυτή η προκλητική περιφρόνησις της εύλογης Βαθμολογικής του Μεταχείρησης???
Νομίζω, ότι ήρθε η ώρα που κάτω υπό την αιγίδα της σοβαρότητος και της ειλικρινούς στάσης, να ασχοληθούνε Ομοσπονδία Λιμενικών και ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ με αυτό το Θέμα!!!

Ενδεικτικά λέμε, ότι οι Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Λιμενοφύλακες είναι πληθώρα, αλλά για τις σχολές Υπαξιωματικών και Αξιωματικών εισάγονται από Πολίτες. Και μάλιστα, για την πρώτη σχολή( Υπαξιωματικών), εισάγοναι απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι καταλήγουν αποστρατευτικά με τον βαθμό του Πλοιάρχου.
Περιμένουμε την Θετική Ανταπόκριση από πλευράς Πολιτείας.

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δικαιο ως ενα σημειο και υπαρχουν αρκετοι αξιολογοι συναδελφοι εκ Λ/Φ που αναλαβανουν ευθυνες και ποστα και βοηθανε, αλλα ρωτηστε και κατι Κελευστες και Επικελευστες απο Λ/Φ που βαριουνται να κανουν γνησιο αντιγραφο η να ανανεωσουν μια ατομικη ερασιτεχνικη γιατι "ειναι πολυ παλιοι για κατι τετοιο" !!!!
Υπαρχουν πολλοι Λ/Φ που θελουν να μεινουν Λ/Φ για παντα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΛΦ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΩΡΟΝΗ {ΠΟΕΠΛΣ} ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΥΞ ΚΑΙ ΛΦ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΥΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ!!!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.... ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ...
ΒΡΕ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΑΛΟΝΑΚΗΔΕΣ...ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑΠΡΟΞΕΝΙΚΑ ΚΑΙ...ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ... ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Οπως είπε και ο φίλος πιό πάνω ότι : Υπαρχουν πολλοι Λ/Φ που θελουν να μεινουν Λ/Φ για παντα

Οποιος θέλει περισσότερους βαθμούς υπάρχουν οι σχολές Υ/Ξ και Α/Ξ !!!!
Αφήστε την σχολή Λ/Φ απλά σχολή Λ/Φ !!!! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

Δηλαδή θα μπω Λ/Φ και θα γίνω Αρχηγός; ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!

Επίσης παλαιότερα η σχολή Υ/Ξ ήταν σχολή Υ/Ξ ήσουν Ανθύπας και λίγο πριν βγεις στην σύνταξη γινόσουν Υποπλοίαρχος!!!! Και μόνιμος ανθύπας να ήσουν ακόμα καλύτερα!!

Ανώνυμος είπε...

Οπως είπε και ο φίλος πιό πάνω ότι : Υπαρχουν πολλοι Λ/Φ που θελουν να μεινουν Λ/Φ για παντα

Οποιος θέλει περισσότερους βαθμούς υπάρχουν οι σχολές Υ/Ξ και Α/Ξ !!!!
Αφήστε την σχολή Λ/Φ απλά σχολή Λ/Φ !!!! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

Δηλαδή θα μπω Λ/Φ και θα γίνω Αρχηγός; ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!

Επίσης παλαιότερα η σχολή Υ/Ξ ήταν σχολή Υ/Ξ ήσουν Ανθύπας και λίγο πριν βγεις στην σύνταξη γινόσουν Υποπλοίαρχος!!!! Και μόνιμος ανθύπας να ήσουν ακόμα καλύτερα!!

alekos είπε...

Το θέμα του βαθμολογίου είναι αρκετά πιο πολύπλοκο από ότι το αναφέρετε.
Καταρχήν όταν καταθέτατε τα χαρτιά σας για Λ/Φ γνωρίζατε την βαθμολογική εξέλιξη που έχουν.
2ον το χαρτί του πανεπιστημίου ή του τει δεν κάνει κανένα λιμενικό αξιότερο από άλλον.
Θα έπρεπε να δίνετε η δυνατότητα σε όλους με εσωτερικές εξετάσεις να μπορούν να ανεβαίνουν βαθμολογικά.
Δυστυχώς όμως βρισκόμαστε στην Ελλάδα που για άλλη μία φορά θα ανέβαιναν αυτοί που έχουν το μπάρμπα…
Και στην τελική σε όποιον δεν του αρέσει μπορεί να φύγει από το σώμα και να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τα πτυχία του αλλού.
Το περίεργο όλων είναι ότι ξανά βγαίνουν θέματα στην επιφάνεια τα οποία από τον τρόπο και μόνο της ανάδειξης τους φαίνετε ότι πρόκειται για Λ/φ της τελευταίας σειράς..
Να πληροφορήσω λοιπόν του κύριους και της κυρίες Ναυάρχους ΕΚ Λ/Φ ότι το βύσμα ήταν μέχρι να μπουν, τώρα πρέπει να πορευτούν με τις δικιές τους δυνάμεις και με το βαθμό του Λ/Φ …και όσο και αν νιώθουν γαλαζοαίματοι δεν είναι και δεν θα γίνου ποτέ, υπάρχουν ανώτεροι από αυτούς, υπάρχουν πολίτες άξιοι να μπουν στο σώμα και να είναι και ανώτεροι από αυτούς.

Ένας ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΞ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ. ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΑΝ ΣΠΑΘΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΕΟΣ ΥΞ ΕΙΣΑΙ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΦ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΦΕΡΝΕΙ. ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΛΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔΙΛΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, Η ''ΦΑΜΙΛΙΑ'' ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ........................

Ανώνυμος είπε...

ααα καλά ορισμένοι συνάδελφοι ζούνε σε άλλον πλανήτη. Ρε λεφτά χρειαζόμαστε ,όχι γαλόνια, για να ζήσουμε (σε λίγο ούτε το σαρδελάκι του Λ/Φ θα μπορούμε να αγοράσουμε)!!!
Να με λένε δημαρχίνα να πεθαίνω από την πεινά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΥΞ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ. ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ............................

Ανώνυμος είπε...

"...ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ..."

"...ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ..."

Εδώ φίλε φάσκεις και αντιφάσκεις. Αρχικά μιλάς για "βαθμούς" ενώ ακόμα και εσύ θα ξέρεις ότι ο Πλωτάρχης από τον Αντιπλοίαρχο διαφέρουν κατά 1.

"...ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΑΝ ΣΠΑΘΙ..."

Αυτό δεν κατάλαβα γιατί το αναφέρεις, αλλά είναι ενδεικτικό της κακομοιριάς σου. Και για πληροφόρησή σου, ακόμα δε μας δίνουν ξίφος. Ελπίζω αυτό να σε κάνει λίγο πιό χαρούμενο!

Επίσης, επίτρεψέ μου να σχολιάσω ότι με το επίπεδο της ορθογραφίας σου, ούτε για Λιμενοφύλακας δεν είσαι κατάλληλος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ...... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠ.....Σ!!!! ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΕΑΛΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ - ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ κ.λ.π..

ΥΓ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠτΠ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ 50000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ time.


ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όποιος θέλει γαλόνια πάει σε άλλη σχολή !!!!!
Υπάρχουν άτομα που καλά κάνουν θέλουν να μείνουν Λ/Φ για πάντα !!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Να με λένε δημαρχίνα να πεθαίνω από την πεινά!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ??? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ??? ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ? ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ε? ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΕΟΣ...
ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΚ Λ/Φ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΧΟΛΗ Λ/Φ ΟΧΙ Υ/Ξ ΟΥΤΕ Α/Ξ ΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

να ζητατε γαλονακια και 12 ευρω αυξηση ανα βαθμο ξερετε...., να αντιδρασετε σαν νεα παιδια που ειστε για την ξεφτιλα που περναει το σωμα και η τσεπη μας , η τσεπη του συμπολιτη μας και στο ξεπουλημα της Ελαδας .....ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ....ΜΟΝΟ PS3 -ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ -ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ....ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ .....Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτή τη χώρα! πάνω που κατηγορούμε το κράτος και την νοοτροπία της δημόσιας διοίκησης ότι υπάρχει ανακολουθία και παραβίαση των κανονισμών στις αποφάσεις της, μερικοί συνδικαλιστές και κάτι χαζοπαλίκαρα που γυρνάνε τα γραφεία του Υπουργείου υποστηρίζουν ότι ένα στέλεχος που μπήκε στην σχολή λιμενοφυλάκων θα πρέπει να έχει την ίδια έξελιξη με αυτόν που μπήκε στην υ/ξ!!! άν είναι έτσι γιατί να υπάρχει η ΣΔΥΛΣ Ή ΣΝΔ? για να μπεί στην σχολή λιμενοφυλάκων κυρίες και κύριοι σημαίνει ότι απλά δεν μπορούσε να μπεί αλλού!!! απορώ με το θράσος μερικών συνδικαλιστών που ασχολούνται με το πώς θα πάρουνε βαθμούς οι Λ/Φ την ώρα που έχουν λύσει όλα τα υπόλοιπα (κρατήσεις σε μισθούς, φάρμακα, μεταθέσεις, πλωτά). τουλάχιστον ρε μπαγάσες εγώ δεν σας πληρώνω!!!

alekos είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ Τρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2011 1:13:00 πμ
ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ...
ΤΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

ΒΕΛΟΣ είπε...

Διαβαζοντας τα σχολια αντιλαμβανομαι οτι εχουν πολυ μεγαλο προβλημα οι α/ξ κυριωσ με τους Λ/Φ.Ωραια να προτεινω κατι σχετικα με το βαθμολογιο σε θεωρητικο επιπεδο παντα .εξετασεις για καθε βαθμο για θεματα επανω στην εργασια μας και εκει θα βαλουμε τα γελια βλεποντας την αξιωματικαρα θεολογο- φιλολογο-γυμναστη-κτλ να μην πω σε ποσα περιστατικα ζηταμε οδηγιες οι Λ/Φ και τουσ παρατηρουμε να πελαγοδρομουν

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λετε οτι και να κανετε τιποτα δεν θα αλλαξει .οι ΛΦ ειναι λφ και μεινετ ετσι αλλα 100 χρονια .οι γνωσεις σς σε προσωπικο επιπεδο ειναι καλες ,χρησιμες και καλα κανετε καιτις εχετε ....αλλα για το σωμα αχρηστες . το οτι καποιοι ανεγκεφαλοι σας βαζουν στο σωμα με τετοιου ειδους προκυρηξεις για να τακτοποιηθουν τα παιδια τους και για να μειωνουν την ανεργεια ....το σωμα δεν φταιει σε τιποτα . ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑ ΓΝΩΣΕΙς ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ Συγκεκριμένες ΔΟΥΛΕΙΕς ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΞ ΣΑς ΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς ΤΟΥς .ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ....ΧΩΡΙς ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ-ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΘΥΝΕς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΑΙ ..... ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΞ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΟΤΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ......ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΙ ΥΠΑΞ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ......ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΛΦ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ .................

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ....ΕΥΓΕ ,,,,, ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΑ.......
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ....

alekos είπε...

όπα αξιωματικάρα όπα Τρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2011 10:21:00 μμ

υπερβάλουν κάποιοι Λ/Φ και απαντάς με υπερβολές;;
Σε κάνει χειρότερο από αυτούς.
Τα πρώτα χρόνια της καριέρας σας όταν πάτε,όσοι πάτε, σε νησάκια δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα... λοιπόν μην ξεχνάς ότι σου φέρθηκαν ως όφειλαν συναδελφικά και πρέπει να συμπεριφέρεσαι το ίδιο ακόμα και αν γίνεις αρχηγός του Λ.Σ.,άλλωστε για να έχεις επιτυχία όπου και να υπηρετήσεις ότι βαθμό και αν φέρεις θα πρέπει να σε βοηθήσει το προσωπικό.
Γιαυτό άλλαξε μυαλά τώρα που είναι νωρίς και μην συγχέεις την δουλειά με την δουλεία.

Δούλος σου δεν είναι κανείς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ Α/Ξ ΤΟΥ Λ.Σ ΩΡΑΙΟΣ ... Α/Ξ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ... ΕΣΥ ΞΕΝΙΚΑΣ ΛΑΘΟΣ ... Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΦ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΑΛΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΞΚΟΙ. ΤΟ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΙΜΟ ΘΥΜΙΖΕΙ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΥΞ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΞΚΟΙ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΚΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΦ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΜΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΞ ΤΟΥ Λ.Σ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ Π.Υ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙ.....................................

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν «συνάδελφε» 10:21
Είμαι ένας απλός Λ/Φ (και υπερήφανος-η που φέρω αυτό το βαθμό), οι γνώσεις που απέκτησα πριν μπω στο Λιμενικό είναι δόξα το Θεό αρκετές Όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου δεν μου ζητήθηκε τίποτε άλλο παρά μόνο το Απολυτήριο Λυκείου και η απόδειξη γνώσης Ξένης Γλώσσας. Το γεγονός ότι δεν έκανα τα χαρτιά μου για τους Υ/Ξ σε κάποια προκήρυξη δεν αφορούσε τις ελλιπής γνώσεις μου αλλά λόγω κάποιον εξωγενών παραγόντων που δεν αφορούν το ΛΣ. Από τη μέρα που μπήκα στο σώμα το μόνο που δεν με ενδιέφερε ήταν ο βαθμός που θα αποστρατευτώ ή με το τι βαθμό θα φέρω μετά από 5 – 10 χρόνια. Η εκτίμηση των συναδέλφων και ο σεβασμός είναι και η μεγαλύτερη αμοιβή. Τι να το κάνεις αν είσαι βαθμολογικά ανώτερος από κάποιον άλλον όταν εκείνος δεν σε εκτιμά σαν άνθρωπο και σαν συνάδελφο. Το να είσαι Υ/Ξ ή Α/Ξ και να απαιτήσεις να σε σέβεται ένας Λ/Φ πίστεψέ με δεν θα το κάνει πότε…! Λυπάμαι που το μόνο που ενδιαφέρει μερικούς είναι το πώς θα φαγωθούν μεταξύ τους. Ποτέ δεν κατάλαβα την κόντρα που ξεσπάει κάθε φορά ανάμεσά μας ανεξαρτήτου βαθμού και σχολής προέλευσης. Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά και να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες όλοι μαζί χωρίς να κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.

Υ.Γ Μπορείς σε παρακαλώ ποια καθήκοντα πρέπει να έχω ως Λ/Φ γιατί μου έχουν παραφορτώσει πολλές ευθύνες τώρα τελευταία και είναι κρίμα να τις στερήσω από έναν Υ/Ξ ή Α/Ξ και κάτι ακόμα εσύ σαν Α/Ξ ή Υ/Ξ οι διαταγές που δίνεις θα πρέπει πρώτα να είσαι εσύ ικανός να τις εκτελέσεις και μετά οι υπόλοιποι. Όσον αφόρα το να σταματήσουμε να σκεπτόμαστε είναι λίγο δύσκολο γιατί ο καλός Θεούλης μας έδωσε μυαλό και αναπτύξαμε και την κριτική μας ικανότητα και μπορούμε κρίνουμε πολλά… όσο και να μην θέλετε εσείς…

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ … ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.

Ένας απλός και υπερήφανος Λ/Φ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι ο Λ/Φ πρεπει μονο να εκτελει , δεν χρειαζεται να αποφασιζει ουτε να διαταζει και πρεπει ολα να ειναι ετσι διαμορφωμένα που να μη χρειαζεται ουτε καν να σκεφτει ....... Συμφωνω οτι οι προκυρηξεις πρεπει να ξεκαθαριζουν οτι η απαιτηση ειναι το απολυτηριο λυκειου και η ξενη γλωσσα και οτι παραπανω γνωσεις απλα δινουν μορια και τιποτε αλλο καθως και οτι οι παραπανω γνωσεις σας δεν θα ληφθουν υποψη στο σωμα .Ως υπαξιωματικοι θα πρεπει να γινονται μονο απο λ/φ και με εξετασεις σε θεματα του σωματος μονο και εφοσον ειστε στο σωμα 3 χρονια και οχι οσοι εχουν πανω απο 6 χρονια με εξαιρεση καθε φορα μια προκήρυξη που θα αφορα μονο τους εμπορικου ναυτικου σε αριθμο αυτων αναλογα τις αναγκες .
οι ΛΦ μενουν 10 χρονια στο βαθμο ,μετα 8 χρονια κελευστες 8 χρονια επικ/στες και μετα αρχ/στες .αποστρατεια με βαθμο ανθ/στη.
οι υπαξιωματικοι 3 χρονια κελευστες 3 επικ/στες 3 αρχ/στες 4 ανθ/στες 6 σημ/ροι 6 ανθ/ρχοι.οι υπαξιματικοι απο ΑΕΝ θα γινονται αμεσως ανθ/στες για 4 χρονια 8 σημ/ροι 8 ανθ/ρχοι και μετα υπ/ρχοι και θα μενουν για 20 χρονια στα σκαφη περιπου εως 43 ετων και μετα σε υπηρεσια αναλογη ξηρας .
.
οποτε εχει αναγκη το σωμα θα παιρνει οικονομικους ,τεχνικους , νομικους ξεχωριστα σε μια προκήρυξη οπου μετα τη σχολη 8 μηνων θα γινονται αμεσως σημ/ροι 5 χρονια 5 χρονια ανθ/ρχοι 5 υπ/ρχοι 5 πλωταρχες 5 αντ/ρχοι και μετα πλοιαρχοι για να φευγουν αρχ/ρχοι και θα απασχολουνται μονο σε θεματα των γνωσεων τους .
στη σχολη ΣΝΔ θα πρεπει το ποσοστο ΑΕΝ να γινει 50% και το αλλο 50% ΑΕΙ .ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΗΜ/ΡΟΙ ΑΕΙ θα μενουν εκτος κεντρου 15 χρονια υποχρεωτικα και οι ΑΕΝ στα πλωτα 15 ετη .κατοπιν θα βγαινουν σε υπηρεσια ξηρας ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ το ΣΩΜΑ ΩΣ ΣΝΔ .Επισης οταν βγαινει προκυρηξη ΛΦ θα πρεπει να αναφερει οτι αυτοι που επιθυμουν να υπηρετησουν σε πλωτα 12 χρονια υποχρεωτικα θα εχουν ας πουμε 1000 μορια επιπλέον απο τους υπολοιπους που δινουν εξετασεις και ο αριθμος αυτων θα αναφερεται στην προκήρυξη πχ 70 λφ σε πλωτα ,αναλογα παντα τις αναγκες .
η προκυρηξη λφ θα αναφερει οτι ολοι θα υπηρετησουν τα πρωτα 10 χρονια εκτος κεντρου υποχρεωτικα και απο αυτα τα 6 εκτος τοπου συμφεροντων τους .στους υπαξιωματικους θα αναφερει οτι θα ειναι εκτος κεντρου 6 χρονια και παραλληλα και εκτος τοπου συμφεροντων τους .
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ .ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ .ΟΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ -ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ .

alekos είπε...

χαχαχαα κοίτα καιρό που βρήκαν όλοι να μας πουν τις απόψεις τους για την βαθμολογική εξέλιξη του προσωπικού του Σώματος....ρε σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα και σεις στον κόσμο σας .... αντε.....ξυπνάτε

Ανώνυμος είπε...

ολοι στους δρομους στις 27/09 που ειναι ημερα πληρωμης αν και ακουω οτι παει για 16-10 η πληρωμη μας και βλεπουμε......
Η ΠΕΑΛΣ -ΠΟΕΠΛΣ να το οργανώσουν και μαλιστα οχι εξω απο τη βουλη αλλα εξω απο το υπουργειο .
ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ , Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΉΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ..... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΚΑΒΑΚΕΣ .....ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΖΗΤΆΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ .....ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ .....ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ .....
ΞΕΧΑΣΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΓΑΛΟΝΙΑ - ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕ ..ΑΝΤΡΕΣ ... ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ -ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ....
ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ..... ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ......


ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 200 -300 ΚΟΛΑΟΎΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΗ .
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ Η ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΤΗ ΡΙΜΆΔΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Η ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΣΠΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ zougla.gr
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ
ΗΡΘΕ Η ΛΥΣΗ

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ .
......


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ (Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ)
Η μετοχή "τέρας" ΞΕΧΡΕΏΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://plotatzis.forumotion.com/t120-topic#138

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν συνάδελφοι συμφωνώ με το βαθμολόγιο για τους Λ/Φ κια για να μην λέω πολλά λόγια Πρώτον κάλα κάνουν και έχουν απόψη και την λένε κάποιοι, σημαίνει ότι κάποιοι ελπίζουν ακόμη ότι ίσως αλλαξει κατι σε αυτο το κ....χανιο. Δευτερον με το σκεπτικό οτι θα υπηρετούμε για 35 συναπτά έτη τουλάχιστον στο Σώμα οι αγκυλώσεις θα είναι μεγάλες στο μέλλον ειδικά σε ότι αφορά τους εκ Λ/Φ ερχόμενους αλλωστε η εργασιακή κόπωση εμφανίζεται παντού και πάντα και ακόμη και σε επίπεδο μαρκετινγκ το να ανταμηφθεί καποιος ηθικά μόνο καλό μπορεί να κάνει σε μια Υπηρεσία. Ελπίζω αυτα να σας άρεσαν Παμε όμως τώρα κύριοι στα σημαντικά. Τον προσεχή μήνα θα πάρω μόνο 650€ γιατί έχω δάνεια κύρίως καταναλωτικά που τα φορτώθηκα σε άκρως τουριστικό νήσι που Υπηρέτησα καθώς εκβιάστηκα να νοικίασω με πολύ ακριβό τίμημα γιατί όπως μου έλεγαν δεν τους ενδιαφέρει σε 2 μήνες αυτοι θα έβγαζαν τα λεφτά τους και μου κάνουν χάρη και κλπ κλπ κλπ κλπ. Πείτε μου λοιπόν κύριοι εγω που δεν πίνω δεν καπνίζω δεν κάνω κρεπάλες να μείνω η να φύγω απο αυτό το μπουρδελοσωμα αφού ούτε ξερω που θα είμαι αυρίο ζώντας το σήμερα μεσα στο αγχος και την αγωνία μη ξέροντας αν θα αντέξω τα 40 χρόνια διαρκούς στρές η αν θα μπορω να ταίσω την οικογένεια μου με αυτά που θα παίρνω, βλέπετε δεν είμαι απο τους βολεμένους και ούτε γνωστούς έχω γιατί είμαι τυπικός στην δουλεία μου, πείτε μου αξίζει να μείνω η να φύγω απο το Σώμα αυτό είναι το σημερινό δίλλημα που έχω...... και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν και άλλοι σαν εμένα.Θύμώνω με τον εαυτό μου που δεν αντιδρώ, ελπίζω όμως όλοι αυτοι που αποφασίζουν για μενα χωρίς εμένα να με βγάλουν στο δρόμο και τότε θα τα πούμε......

Ανώνυμος είπε...

Προς το σεβαστό προεδρείο της ΠΟΕΠΛ.Σ
και τον κ. πρόεδρο, Γιώργο Δριβάκο έχω , σχετικά με την βαθμολογική εξέλιξη των λιμενοφυλάκων, να κάνω μια ερώτηση.
Γιατί, όταν έτρεχε στη Βουλή και παρέδιδε στον κ. Γ.Μπούρα διάφορες τροπολογίες και διεκδικούσε να μπουν στο νομοσχέδιο για την σύσταση του Αρχηγείου του Λ.Σ-Ε.Ακτ
και πολύ σωστά έπραττε, τότε,
δεν φρόντισε να περάσει και την βαθμολογική εξέλιξη των λιμενοφυλάκων ;Απλό το ερώτημα.
Και έτσι απλά, θαρρώ, πως θα περνούσε, τότε και το θέμα αυτό, στο νομοσχέδιο.
Εδώ είμαστε, ας μας απαντήσει.


Πόπη Χριστοδουλίδου

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Θα αποφύγω τους προσωπικούς-όπως λες- χαρακτηρισμούς και θα περιοριστώ στην ουσία του Θέματος που έχουμε ξεκινήσει για Διάλογο.
Είναι γεγονός, ότι δεν αρμόζει στο Επίπεδό μας, μολονότι συζητούμε ως Ανώνυμοι!
Θα ξεκινήσω το σχολιασμό μου σε ένα προς ένα των θεμάτων που έχουμε ξεκινήσει:

1) Είπα και το ξαναλέω, εξαιρουμένου του ποσοστού 70% των εισαχθέντων στην Αστυνομική Ακαδημία (Σχολή Αξιωματικών), που εισάγονται ως Απόφοιτοι της Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ μέσω Πανελλαδικών, όλοι οι υπόλοιποι αυτού του Σώματος για την εισαγωγή τους σε ανώτερη Σχολή προέρχονται μόνο μέσα από την ΕΛ.ΑΣ.

2) Στις παραγωγικές Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Αρχιπυροσβεστών-Αξιωματικών Γ.Υ.),η εισαγωγή τους το ξαναλέω προέρχεται μόνο μέσα από το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

Εν αντιθέσει με τις παραγωγικές σχολές του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ που μόνο ένα ποσοστό 20% για την Σχολή Υ/Ξ προέρχεται μέσα από το Σώμα. Όλοι οι υπόλοιποι, σε όλες τις Σχολές προέρχονται από Πολίτες με προτεραιότητα αυτούς που...συντηρούν την Οικογενειοκρατία στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ως Αξιωματικοί. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;

3) Όσον αφορά τα κριτήρια εισαγωγής των ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ από το έτος 1997 έως και 2003, είναι πέρα για πέρα Α ξ ι ο κ ρ α τ ι κ ά. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;

4) Την Νομοθεσία περί εισαγωγής των ανωτέρω Αγαπητέ κ. Συνάδελφε να είσαι βέβαιος ότι την γνωρίζω. Και ως Απόδειξη αυτών, έχω την προκήρυξη με την οποία εισήχθηκα και εγώ και που αναφέρει ρητά τον τρόπο εισαγωγής. Εκείνο πάντως που ειλικρινά δεν γνωρίζω, είναι για τον τρόπο εισαγωγής των εξ Ιδιωτών Αξιωματικών του Λ.Σ στην Σχολή Δοκίμων. Εάν πάντως γνωρίζεις εσύ, διαφώτισε με.

5) Αξιωματικούς αποφοίτους Α.Ε.Ν. μπορεί να μην είχαμε πολλούς ως Αρχηγούς, πάντως είχαμε ( Μανώλης......κ.λ.π.)!!! Εν αντιθέσει με τους εξ Α.Ε.Ν. του Πυροσβεστικού Σώματος Αξιωματικούς, οι οποίοι (το επαναλαμβάνω) θεωρούνται Ειδικών Υπηρεσιών και φθάνουν εν ενεργεία μέχρι το βαθμό του Πυράρχου (Πλοιάρχου στο Λ.Σ.). Εμείς τους κάνουμε Αρχηγούς και κάποιοι εξ αυτών, όχι όλοι φυσικά, εκδηλώνουν απωθημένα λόγω κόμπλεξ και χαμηλού Επιπέδου τους. Έχουμε Παραδείγματα άλλωστε.

Νομίζω ότι έγινα κατανοητός!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Παρακαλούμε το πειρατικό ρεπορτάζ να συνδράμει,
ώστε να δικαιωθεί το προσωπικό των ειδικών δυνάμεων ,
που έχει κλείσει 20ετία
και περιμένει να μετρήσει τα πλασματικά του χρόνια
και να αφαιρεθεί η ποινή , από 1-4 χρόνια από αυτά.

Δώστε τα πλασματικά χρόνια στο προσωπικό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ,

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ Λ/Φ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΟΙ Λ/Φ ΟΙ Υ/Ξ ΛΣ ΚΑΙ ΟΙ Α/Ξ ΛΣ ΣΤΟ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΤΑ ΚΕΑ/ΛΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ,
ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΕΩ :
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ,ΟΠΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ,
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2007,

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004,
ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΕΝΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ,
ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ 4000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΛΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ,
ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ Α4. ΣΕ ΕΝΑ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΑΤΟΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΡΓΑ ΟΠΩΣ Π.Ο.Ν. - ΑΕΝ - ΚΕΣΕΝ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΛΕΜΒΟΛΟΓΗΣΕΙΣ/ ΝΗΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ.
ΣΕ ΕΝΑ ΛΣ - ΕΛΑΚΤ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ" ΜΠΑΛΑΚΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΣΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.
ΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ "ΨΑΧΤΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΕΑ/ΛΣ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΙΑ,

ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,
'Η ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;
ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ;
ΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΝΑΥΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΡΥΠΑΝΣΕΙΣ;
ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;
ΠΟΙΟΙ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ;
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ
ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΦ ΑΠΟ ΑΕΙ ... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ 13 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑ ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΛΕΥΣΤΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΞ.ΕΙΜΑΙ 39 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΞΙΟΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ .ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑ ΘΙΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΛΦ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΞ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞ.ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Επιστήμονας ΛΦ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Επιστήμονας ΛΦ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Επιστήμονας επ/στης από ΛΦ Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015 6:05:00 μ.μ.

Υπάρχουν και τα διοικητικά δικαστήρια.. Μην περιμένετε να μας χαριστεί τίποτα ούτε καλή κουβέντα δεν θα ακούσεις από κανέναν. Όποιος ενδιαφέρεται να δούμε το θέμα συντάγματικα και αν υπάρχει αδικία εις βάρος των λιμενικο απο ΛΦ με ΑΕΙ ας φτιάξουμε μια ομάδα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Επιστήμονας Επ/στης από ΛΦ. ... Συνεχίζοντας από πριν και για να το θέσω καλύτερα δεν πρέπει να νιώθουμε αδικημενοι γιατί έχουμε δουλειά και επίσης ακολουθούμε ένα κανονισμό με τα προβλήματα του. Πρέπει να έχουμε τη λογική ότι παλεύουμε για κάτι καλύτερο και όχι ότι μας άδικει ο κάθε συνάδελφος... Προς το παρόν είμαστε από ΛΦ και η δουλειά μας είναι συγκεκριμένη. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Λίγο οργάνωση θέλει το πράγμα.