Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΚΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ












ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΑΠΟ ΑΠΟ Λ/Φ










Οι οριστικοί πίνακες επιλογής συμμετεχόντων υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών) έτους 2011 θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση από το ΑΣΕΠ τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την 17-10-2011 ημέρα Δευτέρα έως και την 26-10-2011 ημέρα Τετάρτη. Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Αρχηγείο Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, στο ισόγειο, στο Γραφ. 020 και 021.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
Επειδή φέτος τα πράγματα είναι λίίίίγο μπερδεμένα,μήπως ξέρει κάποιος πώς θα προκύψει αριθμός των ατόμων (με ποιά κριτήρια,ποιά βάση μορίων)που περνάνε και θα συμμετάσχουν στην πρώτη δοκιμασία των ψυχοτεχνικών εξετάσεων?Φαντάζομαι οτι δεν θα πάμε όλοι αυτοι που κάναμε αίτηση..

Ανώνυμος είπε...

καλημερα,
μεσα στην προκυρηξη λεει πως θα παρουν ανα κατηγορια αριθμο τουλαχιστον διπλασιο για να εξεταστουνε απο τον αριθμο ατομων που ζητανε.

Ανώνυμος είπε...

Ξερει κανεις πως θα προκύψουν τα μορια των πολυτεκνων στην επιλογη υποψηφιων? Γιατί στην γενική κατηγορια είναι με βαθμο απολυτηριο λυκειου ενω στις αλλες κατηγορίες είναι με βαθμο πτυχίου;

kezemp είπε...

ksexasan na metrhsoun to lower mou sta agglika (xanw 500 moria apo to grafeiokratiko lathos ti kanw?)

Ανώνυμος είπε...

εχω λάθος μόρια (εχω lower κ δεν το συμεριλάβαν με 500 μόρια) και εμεινα μόνο με 7800 μορια του πτυχιόυ μου ειμαι πολυτεκνοσ κ Π.Ε.που να κάνω ενσταση?

Ανώνυμος είπε...

Δεν πήρατε μόρια για το Lower γιατί είναι υποχρεωτικό για να κάνετε τα χαρτιά σας.500 μόρια παίρνεις για το advanced και 1000 για το prof.παρόλα αυτά αν πιστεύετε οτι πρόκειτε για λάθος κάντε ένσταση μέχρι την Παρασκεύη.
Οντως,με τουσ πολύτεκνους τι γίνεται?ποιά ακριβώς είναι η ευεργητική διάταξη αν είναι μέσα στο πλήθος?δεν πρέπει κάπως να κατηγοριοποιηθούν?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ???ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΞΕΡΕΤΕ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!