Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Aναστολή των μισθολογικών προαγωγών

Η απάντηση του Κλαδάρχη Οικονομικών και Υλικοτεχνικών Υποδομών στην επιστολή της ΠΕΑΛΣ για την παροχή διευκρινήσεων αναφορικά με την αναστολή των μισθολογικών προαγωγών.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ

Πειραιάς: 28 – 09 – 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 30/11


Προς: ΥΠτΠ/ΑΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ/Κλάδο Οικονομικών και Υλικοτεχνικών Υποδομών


ΘΕΜΑ: «Αναστολή Μισθολογικών Προαγωγών»
ΣΧΕΤ.: Το Aριθμ. Πρωτ. 02/55702/0022/28-07-2011 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών/Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Συνεχεία σχετικού με το οποίο παρέχονται συγκεκριμένες οδηγίες για την ορθή και ομοιόμορφη εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1 και 5 του άρθρου 38 του N. 3986/2011(ΦΕΚ 152Α) «Επείγοντα Μέτρα εφαρμογής μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015» και λαμβάνοντας υπόψη παράπονα συναδέλφων για εσφαλμένη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου σε βάρος τους, συγκεκριμένα ενώ επί της παραγράφου 5 του άρθρου 38 διευκρινίζεται ότι η αναστολή από 01-07-2011 των μισθολογικών προαγωγών, δεν αφορά τη χορήγηση νέων αποδοχών λόγω βαθμολογικής προαγωγής, η ρητή αυτή οδηγία δεν έτυχε εφαρμογής από πλευράς της υπηρεσίας σας.

Παρακαλούμε γνωρίστε μας, εάν υφίσταται διαφορετική οδηγία που να μην επιτρέπει την προβλεπόμενη μισθολογική προαγωγή στους προαγόμενους, προκειμένου ενημερώσουμε τα μέλη μας για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης για την ορθή εφαρμογή του Νόμου.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν περαιτέρω διευκρινήσεις.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΟΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ....ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ....ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ .........
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΑΖΕΨΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ .....

Ανώνυμος είπε...

Μετα τη συγκέντρωση της Δευτέρας και ανάλογα τη συμμετοχή θα υπάρξουν εξελιξεις στην ΠΕΑΛΣ ......ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ .