Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τροποποίηση του Π.Δ. 33/09 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις του Προσωπικού Λ.Σ. στο εσωτερικό και εξωτερικό»”

Πειραιάς, 25 -11-2011
Αριθμ. Πρωτ.: 32 /11

Συνάδελφοι,
Σας γνωρίζουμε ότι ολοκληρώθηκε, υπεγράφη από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και αποστέλλεται στο Συμβούλιο Επικρατείας η τροποποίηση του Π.Δ. 33/2009 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις του Προσωπικού Λ.Σ. στο εσωτερικό και εξωτερικό». Οι κυριότερες τροποποιήσεις που επέρχονται είναι οι εξής:
Στον τόπο επιλογής που πλέον θεωρείται η έδρα Λιμενικής Αρχής ή υπηρεσίας η οποία ευρίσκεται πλησιέστερα στον τόπο που πληροί τις κατωτέρω, περιοριστικά οριζόμενες προϋποθέσεις: α) αποτελεί τόπο γέννησης ή πολιτογράφησης ή εγγραφής στα δημοτολόγια του ιδίου ή της συζύγου του, ή β) αποτελεί τόπο, στον οποίο υπηρετεί ο ίδιος ή εργάζεται η σύζυγός του, ή γ) αποτελεί τόπο, στον οποίο έχει ιδιόκτητη κατοικία ο ίδιος ή η σύζυγός του ή διαμένουν οι γονείς του ιδίου ή της συζύγου του. Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να δηλώνει ένα μόνο τόπο επιλογής, σύμφωνα με τα ανωτέρω κριτήρια. Λογίζεται ως τόπος επιλογής, ανεξάρτητα από διαφορετική δήλωσή του, ο τόπος όπου υπηρετεί στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τουλάχιστον οκτώ συνεχή έτη, χωρίς να έχει υποβάλει αίτημα μετάθεσης, ή να έχει δηλώσει επιθυμία παραμονής.

Στην κατηγοριοποίηση των Υπηρεσιών.

Στην Τρίτη κατηγορία μεταφέρθηκαν: από την δεύτερη κατηγορία οι Λιμενικές Αρχές Κέας, Άνδρου και Γαυρίου, από την τέταρτη κατηγορία οι Λιμενικές Αρχές Λαυρίου, Αίγινας, Αγκιστρίου, Πόρου Τροιζηνίας, Καρύστου, Κύμης, Καβάλας /Α΄ Λ/Τ (Θάσου), Πρίνου Νέων Στύρων και Μαρμαρίου, και από την πέμπτη κατηγορία οι Λιμενικές Αρχές Αιδηψού, Πορτοχελίου, Ερμιόνης.

Το προσωπικό Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. που έχει αποσπαστεί (στο ΥΠΑΑΝ) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 παράγραφος 9 του ν. 3922/2011 «Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλες διατάξεις.» (ΦΕΚ Α΄35), λαμβάνει για το χρονικό διάστημα της απόσπασής του, τα μόρια που αντιστοιχούσαν στις κατηγορίες όπου υπάγονταν οι Υπηρεσίες απόσπασης, πριν την έκδοση του π.δ. 127/2010 «Ανακατανομή αρμοδιοτήτων των Υπουργείων, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Προστασίας του Πολίτη και Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας.» (ΦΕΚ Α΄214).

Τα στελέχη Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. που ολοκληρώνουν με μέριμνα της υπηρεσίας ειδική εκπαίδευση ή μετεκπαίδευση ή εκπαίδευση σε σχολή μακράς φοίτησης ή σχολή εξωτερικού, τοποθετούνται κατά προτεραιότητα μετά το πέρας της εκπαίδευσής τους, σε θέσεις αντίστοιχες του αντικειμένου εκπαίδευσής τους, με σκοπό την αξιοποίηση των γνώσεων που απέκτησαν.

Η στελέχωση των Λιμενικών Σταθμών, Προϊσταμένων και προσωπικού, θα γίνεται με μέριμνα της Κεντρικής υπηρεσίας.

Καταρτίζονται ξεχωριστοί Πίνακες Μεταθέσεων για εισήγηση στο Συμβούλιο Μεταθέσεων, προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών που αντιστοιχούν στην ειδικότητά τους, για τους διπλωματούχους Πλοιάρχους ή Μηχανικούς προέλευσης Α.Ε.Ν. καθώς και για εκείνους που πληρούν τα προσόντα στελέχωσης της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ), του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ), της Υπηρεσίας Μουσικής και της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων (ΥΕΜ).

Περιορίζονται οι εξαιρέσεις μεταθέσεων από τα αντικειμενικά κριτήρια και καταργείται το δικαίωμα επιλογής της επόμενης μετάθεσης για τους υπηρετούντες στα γραφεία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας ή σε διάφορες άλλες υπηρεσίες (Διοίκηση, ΔΑ κλπ), εξαιρουμένου του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων.

8. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας των στελεχών Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. η διοίκηση έχει υποχρέωση ικανοποίησης αιτημάτων στελεχών Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία επιθυμούν να υπηρετήσουν για χρονικό διάστημα συνολικά πέντε ετών σε θέσεις στις οποίες η συντάξιμη υπηρεσία προσμετράται στο διπλάσιο, σύμφωνα με την εκάστοτε υφιστάμενη νομοθεσία, με κριτήριο να μην διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών από όπου επιθυμούν να μετατεθούν.

9. Οι διαταγές μεταθέσεων υποχρεωτικά κοινοποιούνται πλέον στους ενδιαφερόμενους εντός δεκαπέντε ημερών από τη κύρωση των πινάκων.

10. Τα στελέχη Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. που έχουν ήδη υπηρετήσει σε έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου, ή σε Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία, ή σε Διεθνή Οργανισμό ή σε Υπηρεσία Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, δεν δύνανται να αποσπαστούν εκ νέου στους προαναφερθέντες Οργανισμούς και Υπηρεσίες.

11. Για τους Απόφοιτους Παραγωγικών Σχολών ισχύουν τα εξής:

α. Οι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες, μετά την αποφοίτησή τους από τις παραγωγικές σχολές Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. τοποθετούνται σε υπηρεσίες της πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, για εκτέλεση τριετούς υπηρεσίας. Οι ανωτέρω εφόσον συμπληρώσουν τρία έτη υπηρεσίας από την τοποθέτησή τους, εντάσσονται στη διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων, προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων υπηρεσιών και των λοιπών κατηγοριών, πλην της έκτης κατηγορίας.
Οι προερχόμενοι από τις τάξεις του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εφόσον έχουν ήδη υπηρετήσει σε υπηρεσίες της πρώτης, ή δεύτερης, ή τρίτης κατηγορίας για χρονικό διάστημα λιγότερο των τριών ετών, τοποθετούνται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες μέχρι συμπλήρωσης τριετούς υπηρεσίας σε αυτές. Εάν έχουν ήδη υπηρετήσει σε υπηρεσίες της πρώτης, ή δεύτερης, ή τρίτης κατηγορίας για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο των τριών ετών, τοποθετούνται σε υπηρεσίες που καθορίζονται για την συγκεκριμένη περίπτωση, με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι αποφοιτούντες Λιμενοφύλακες ειδικότητας Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών, οι οποίοι κατέχουν πτυχία ή διπλώματα ανάλογης ειδικότητας, σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39 Α΄), όπως ισχύουν κάθε φορά, δύνανται να τοποθετούνται στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Ζεύξεων και Επικοινωνιών της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Επικοινωνιών, προς κάλυψη αντίστοιχων κενών οργανικών θέσεων.
Τα στελέχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. που κατατάσσονται με ειδικότητα Τεχνικού, Υγειονομικού, Ιερέα, Οικονομικού και Νομικού, μετά την αποφοίτησή τους, ή αποκτούν ειδικότητα Μουσικού ή Υποβρύχιου Καταστροφέα, τοποθετούνται σε υπηρεσίες αντίστοιχες των προσόντων τους, όπως αυτές καθορίζονται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
β. Οι απόφοιτοι παραγωγικών σχολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. έχουν δυνατότητα συμμετοχής σε ειδικές εκπαιδεύσεις, υπό την επιφύλαξη ότι μετά την ολοκλήρωσή τους δεν αίρονται οι υποχρεώσεις τους σχετικά με τον χρόνο παραμονής τους για την αρχική τριετή υποχρέωση παραμονής τους σε υπηρεσίες 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας.
γ. Οι απόφοιτοι των παραγωγικών σχολών Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. που δεν έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση του χρόνου παραμονής τους στις υπηρεσίες όπου τοποθετήθηκαν, και μόνο για λόγους που σχετίζονται με την υγεία των ιδίων δίνεται η δυνατότητα μετάθεσης τους μετά από γνωμάτευση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής. Η αίτηση μετάθεσης για λόγους υγείας υποβάλλεται οποτεδήποτε ανακύψει το πρόβλημα και εφόσον συντρέχουν οι ανωτέρω λόγοι, εκδίδεται διαταγή μετάθεσης και υλοποιείται εντός μηνός από τότε που γνωστοποιήθηκε στην Διεύθυνση Προσωπικού Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.

δ. Για τους αποφοίτους των παραγωγικών σχολών Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. ο χρόνος απόσπασης δεν προσμετράται στον χρόνο της τριετούς υποχρεωτικής παραμονής στις υπηρεσίες όπου τοποθετούνται μετά την αποφοίτησή τους.

Ρυθμίζονται για πρώτη φορά οι περιπτώσεις συνυπηρέτησης ως εξής:
α. Η συνυπηρέτηση με στρατιωτικό, ή αστυνομικό, ή λιμενικό, ή πυροσβεστικό υπάλληλο, ή συνοριακό φύλακα, ή ειδικό φρουρό, μετά από αίτηση, είναι υποχρεωτική εφόσον το επιτρέπει η οργανική κατά βαθμό σύνθεση της υπηρεσίας. Σε αντίθετη περίπτωση, το στέλεχος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. τοποθετείται ή μετατίθεται στην πλησιέστερη υπηρεσία, όπου το επιτρέπει η οργανική κατά βαθμό σύνθεση της. Στις περιπτώσεις αυτές ο κατά βαθμό νεότερος ακολουθεί τον αρχαιότερο.
β. Στην περίπτωση υποβολής αίτησης για συνυπηρέτηση με σύζυγο δικαστικό λειτουργό, το στέλεχος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. τοποθετείται ή μετατίθεται ύστερα από αίτησή του στην υπηρεσία του τόπου μετάθεσης του δικαστικού λειτουργού, εφόσον το επιτρέπει η οργανική κατά βαθμό σύνθεση της υπηρεσίας, ή εάν δεν υφίσταται αυτή, στην πλησιέστερη υπηρεσία, όπου το επιτρέπει η οργανική κατά βαθμό σύνθεση της. Της ανωτέρω ρύθμισης εξαιρούνται οι Ανώτατοι Αξιωματικοί και Πλοίαρχοι Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.

Συνάδελφοι,
Στο εν λόγω Π.Δ. ενσωματώθηκαν και αρκετές από τις προτάσεις της Ένωσής μας. Γνώμονας μας για τις προτάσεις αυτές υπήρξε η εμπειρία που αποκτήθηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια με την εφαρμογή του Π.Δ. 33/2009 καθώς επίσης και οι εισηγήσεις των συναδέλφων μας. Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα θετικό βήμα εξορθολογισμού της διαδικασίας των μεταθέσεων.

Για το Δ.Σ.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΔ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ .....
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΠΔ ,,,,ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΥΓΑ......!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να καταγγείλω την παρέμβαση του peiratikoreportaz στις εκλογές της ΠΕΑΛΣ. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει η προβολή υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Αξιωματικών. Αυτή η συναλλαγή συνδικαλιστών με δημοσιογράφους, θα πρέπει να σταματήσει για το καλό της Ένωσης καταρχήν!
Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΕΙ Η ΠΕΑΛΣ; ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ; ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... 5 ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ .ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ????
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΛΑΣ ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ .
ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΜΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΠΛΟΚ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ SITES....ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ......ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ .
ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ......
ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ......
??????
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .....ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ 2:50:00 μμ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ .ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ .......???????
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .???? Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ..... ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΣΕΝΑ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ 6 ΠΔ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ??? ΔΕ ΣΕ ΜΕΙΩΣΕ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ???? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΕΑΛΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ???? ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ???? ΕΠΡΑΞΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.
ΕΧΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ...ΝΤΡΟΠΗ .
,....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΦ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ 5 ΑΠΟ ΤΑ 6 ΠΔ.
ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ... ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙΑ ?????

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ 1.42 ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΓΑ Η ΑΝ ΕΣΚΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ?ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

αντε τωρα να κανεις εκλογες οταν παραδεχεσαι δημοσια οτι εισαι εντελως εξω απο την διαδικασια των προεδρικων διαταγματων.Ποιος μετα να σε ψηφισει και για ποιο λογο?

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ CO....GA.....

ANVNYMOS
Μια χαρά μηχανισμό προβολής έχει η ΠΕΑΛΣ... να'ναι καλά η πειρατίνα και οι ακτοφύλακες...

EXOYN KATI NA POYN OI AKTOFYLAKES ???

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ,ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΓ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ????

Ανώνυμος είπε...

αν αληθευει σημερα καποιοι ..............θα ειναι χαρουμενοι.....και οποιος καταλαβε καταλαβε
ΕΣΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΠΟΣ ΣΑΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή που σε λίγα χρόνια όλοι οι Λ/Φ θα μπορούν να είναι μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος. Σήμερα έχουμε πρόεδρο εκ ΔΥΛΣ, αύριο εκ Λ/Φ... Βοήθειά μας... Κάντε κάτι εκεί στην ένωση να μην συμβεί αυτό!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Καλησπέρα Συνάδελφοι...
Αν κάποιους τους ενοχλεί που δίνουμε βήμα στην ΠΕΑΛΣ να πιούν ξύδι...
Αν είναι δυνατόν να αποκαλούν διαφήμιση την δημοσιεύση των ανακοινώσεων της ΠΕΑΛΣ...

Με την ίδια λογική διαφημίζουμε και όλες τις ΕΠΛΣ των οποίων τις ανακοινώσεις δημοσιεύουμε...
Τι τετράγωνη λογική είναι αυτή ρε σεις???

Στο κάτω κάτω της γραφής γιατί θα πρέπει να διαλέξουμε την μία Ένωση από την άλλη???Το ένα στρατόπεδο από το άλλο???Για το ιδιοτελές συμφέρον μας μήπως???
ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ Τ' ΑΛΛΟΤΡΙΑ...

Όσον αφορά τα 6 ΠΔ τώρα...
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ ήταν αναμενόμενη για εμάς...
Δεν μας εξηγούν όμως οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΠΛΣ γιατί μάθαμε τις πρώτες αλλαγές από το Πειρατικό...
Δεν μας εξηγούν γιατί δεν γνώριζαν πόσα ΠΔ υπέγραψε ο Υπουργός μας...
Δεν μας εξηγούν με ποιο τρόπο ενημέρωσαν ,όπως ισχυρίζονται,όλους τους Συναδέλφους για τις προτάσεις τους αλλά και τις αλλαγές που αποφάσισε η επιτροπή στα 6 ΠΔ.
Πως τους ενημέρωσαν ΟΛΟΥΣ τους Συναδέλφους???
Τηλεφωνικά???
Ταχυδρομικά μήπως???
Μέσω των προεδρείων των ΕΠΛΣ με συγκεντρώσεις προσωπικού???
Πως μας κρατήσατε ενήμερους???
Με τηλεπάθεια???

Δείξτε μας ανακοινώσεις της ΠΟΕΠΛΣ ή των υπολοίπων ΕΠΛΣ που να αναφέρουν την ενημέρωση των Συναδέλφων για τις τροποποιήσεις στα 6!!! ΠΔ και τότε θα παραδεχτούμε ότι κάνουμε λάθος...

Σας υπενθυμίζουμε την ανάρτηση μας http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2011/11/blog-post_3412.html
την οποία κάναμε μετά την αγωνία των Συναδέλφων για την ύποπτη σιγή των συνδικαλιστών της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΕΠΛΣ!!!
"ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ" το ξανατονίζουμε για να κλείσουμε τα στόματα όσων ΄μας κατηγορούν ότι επιτεθόμαστε στην ΠΟΕΠΛΣ και χαϊδεύουμε την ΠΕΑΛΣ...

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...

Πάμε στις ανακοινώσεις τώρα...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ,
ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ...
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ...
ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ...

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...
"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ...

Η ΠΟΕΠΛΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ Η ΟΤΙ Η ΑΔΥΝΑΜΗ ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???
ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΠΔ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ !!! ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ !!! ΤΗΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...

ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ !!!

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΟΛΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ...ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ...

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Η ΟΧΙ .Τι εγινε ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ γινατε τωρα υπερασπιστες του ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥ???ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ......
ΣΤΙς 11 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΑ ΔΩ ....... που θα κρυφτείτε.????
Με 4 ΣΝΔ ΚΑΙ 1 ΤΕΧΝΙΚΟ να τον κοντράρουν.... μαζι με σχεδον το σύνολο των ΑΞ απο ΔΥΛΣ και το βασικοτερο χωρις την υποστηριξη της ΠΟΕΠΛΣ [οπως ο ιδιος επελεξε με τις πραξεις του κρατωντας αποσταση απο την ΠΟΕΠΛΣ ] νομιζεται θα τα βγαλει περα ??? ΑΝ ΝΑΙ ΓΕΛΙΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι η ΠΟΕΠΛΣ πέρασε ότι γούσταρε και η ΠΕΑΛΣ κάθεται και κλαίει ότι δεν την παίζουνε. Και να αφήσουν ήσυχους τους Λιμενοφύλακες και το βαθμολόγιό τους, μη φάνε κανένα ξύλο οι γαλονάδες της ΠΕΑΛΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ
λες "Είναι ντροπή που σε λίγα χρόνια όλοι οι Λ/Φ θα μπορούν να είναι μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος. Σήμερα έχουμε πρόεδρο εκ ΔΥΛΣ, αύριο εκ Λ/Φ... Βοήθειά μας... Κάντε κάτι εκεί στην ένωση να μην συμβεί αυτό!!! "
σαν τι να κανουν ???? 8 ΑΞ ΕΞ ΥΠΑΞ και 1 ΣΝΔ ειναι στο ΔΣ τι θελετε να αυτοανακηρυχθεί απο μονος του ο γαλαζοαιματος σας ΠΡΟΕΔΡΟΣ ..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ .ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ.ΝΤΡΟΠΗ .ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΌΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΑΛΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΔ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΊΤΑΙ. ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ???? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ???ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ .
Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΛΕΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ Λ/Φ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ......???? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ...Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ , ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΊΡΕΙ .
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ..........
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ........ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Από που κι ως που προκύπτει πάλι οτι υπερασπιζόμαστε τον "γαλαζοαίματο"???

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ-ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ-ΚΟΝΤΡΕΣ ???

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 6!!! ΠΔ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΝΩ Η ΠΟΕΠΛΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ...

ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΦΙΜΩΜΕΝΟΥΣ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...

ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 6!!! ΠΔ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ!!!

ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ???

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

συνάδελφοι οτι διαβάζεται μπορεί να είναι με πονηρό σκοπό γραμμένο και για αυτό προσοχή στο τι απαντάτε..και στο τι αποδέχεστε. Έφτασαν κάποιοι κατευθυνόμενοι.....στο σημειο να διαδίδουν προκείμενου να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΠΕΑΛΣ και να αναστρέψουν το κλίμα ότι η ΠΕΑΛΣ φρενάρει την βαθμολογική εξέλιξη των Λ/Φ και αλλες μακακιες .......ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΌΣΑΣΤΕ.........Η ΠΕΑΛΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ .ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη η ΠΕΑΛΣ ειναι υπερ με το βαθμολογιο των Λ/Φ ρε μασ δουλευετε .η ΠΕΑΛΣ ασ μασ πει τι γνωμη εχει για τις οικιες λιμεναρχη-για την εργασια μετα αποστρατια σε ναυτηλιακες-για τον τροπο εισαγωγησ στη δοκιμων που βολευουν τα παιδια τους- για τις προξενικες θεσουλες ποσο αντικειμενικες ειναι-και τη σαπιλα τους που κρατα το σωμα στο 1900

Ανώνυμος είπε...

http://blokoteam.blogspot.com/2011/11/blog-post_6903.html

αφιερωμενο στη πεαλς

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε -> Σάββατο, Νοέμβριος 26, 2011 2:20:00 πμ
Όσον αφορά τις ερωτήσεις στο bloko, απευθύνονται και στην ΠΕΑΛΣ και στην ΠΟΕΠΛΣ. Άλλωστε και στις δύο ενώσεις υπάρχουν Αξιωματικοί Συνδικαλιστές. Μάλιστα, η πλειοψηφία και στις δύο ενώσεις είναι από Αξιωματικούς που προέρχονται απο Υπαξιωματικούς.... (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)