Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Μυτιλήνης από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 33χρονη, διότι βρέθηκε στην κατοχή της μία χάρτινη συσκευασία με έξι (06) αυτοσχέδια τσιγάρα, με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 9,00 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον Αφάλωνα της Λέσβου από στελέχη της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου / Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ένας 28χρονος και ένας 36χρονος, διότι μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) εκατόν πέντε (105) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 3.915 γραμμαρίων, β) μία (01) ψηφιακή ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και γ) το χρηματικό ποσό των 1.210,00 ευρώ.


Στη συνέχεια, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο τυφέκιο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

==================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νέου λιμένα της Πάτρας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το αναφερόμενο πλαστό έγγραφο.

==================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η αλλοδαπή συνοδηγός του, η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: