Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έκκληση για τρόφιμα και φάρμακα

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Έκκληση στους πολίτες απευθύνουν οι Γιατροί του Κόσμου, καλώντας τους να προσφέρουν ένα κουτί γάλα ή ένα αντιβιοτικό για τους χιλιάδες ανασφάλιστους, που συνωστίζονται στα Πολυϊατρεία της οργάνωσης.
«Ο χειμώνας του 2012 να μην αποδειχθεί ένας φονικός χειμώνας», λένε οι γιατροί της οργάνωσης, που χρειάζονται άμεσα κουτιά γάλα, παιδικές τροφές και γάλα, ρύζι, όσπρια, μακαρόνια και λάδι.
Τα τρόφιμα συγκεντρώνουν στο κέντρο της Αθήνας (Σαπφούς 12) και στα Πολυϊατρεία της οργάνωσης, στο Πέραμα (Αττικής), τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και την Καβάλα, ώστε να τα παραδίδουν οι ίδιοι στους πληθυσμούς που τα έχουν ανάγκη.

Επίσης ζητούν οικονομική ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών φαρμάκων και αναλώσιμων υλικών (γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑΙ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ.ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ Λ.Σ. ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Η΄ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ.ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΠΡΩΞΙΜΟ.ΤΟ ΑΛΗΣΒΕΡΙΣΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ, Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ.ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ.ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ.ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ....ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ. Υ.Σ.ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ,ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ...(ΚΑΡΝΤΑΣΙ).kohones nada!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε 2:48 , εμεις δεν είμαστε λαός; Τι είμαστε τίποτα προύχοντες; Όλος ο λαός μπαινόβγαινε στα γραφεία τους όχι μονο οι ένστολοι.

Ανώνυμος είπε...

...ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ...kohones nada!!!!

Αγαπητέ φίλε, η αυτοκριτική δεν έχει νόημα αν δεν ακολουθείται και από προσπάθεια διόρθωσης των κακώς κειμένων. Φαντάζομαι λοιπόν ότι ήδη έχεις φροντίσει να πεινάς και συ, χαρίζοντας τον μισό μισθό σου στους συμπολίτες σου. Εκτός αν θεωρείς ότι η κριτική σου αφορά όλους τους άλλους εκτός από σένα. Λοιπόν, δώσε το καλό παράδειγμα και απόδειξέ μας ότι έχεις cohones...